Wednesday, January 7, 2015

Pre-walker Shoes - New Arrival!

Share at 6:00 AM
Newly arrived pre-walker shoes for babies 3-6 months to 12-18 months are in the house!
Comel-comel belaka ;)

Tolong klik pada gambar untuk ke website kami.
Anda boleh terus pilih saiz dan order secara online.
Tak perlu email/whatsapp untuk tanya mengenai stok.
Mudah dan jimat masa ;)

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&product_id=386

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&product_id=387

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&product_id=388

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&product_id=389

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&product_id=390

Tuesday, December 30, 2014

Menyesalnya beli Celebrity Lass ni!

Share at 8:15 AM
Menyesalnya beli Celebrity Lass ni!
Kenapa menyesal?
Sebab terpaksa repeat order lagi dan terus sign up jadi ejen ;)


Apa Celebrity Lass (CL) ni?
Ia bukan deodorant.
Ia bukan perfume.
Ia merupakan satu pendekatan baru dalam menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat.
Ia menghilangkan masalah bau ketiak, bau kaki dan keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat!

Saya mula cuba CL ni dalam 3 bulan lepas lepas tertarik dengan testimoni kawan sendiri.
Mula2 cuba agak skeptikal, tapi lepas cuba sekali je, memang 'no turning back'... bak kata orang putih :)
Saya cuma gunakan sehari je sekali lepas mandi pagi. Titis di tangan dan sapukan di ketiak.
Badan kekal tak berbau sampai petang walaupun berpeluh-peluh.
Sekarang saya memang tak guna deodorant dah. Saya pun memang pening kalau bau masam peluh bercampur dengan deodorant.
Sekarang cuma sapu CL dan sembur perfume ;)


Apakah fungi CELEBRITY LASS?
Ia merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat. CELEBRITY LASS bersifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan. Kulit pada bahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsisten dan terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama lebih 24 jam.

Apakah bahan yang digunakan dalam CELEBRITY LASS?
Bahan asas dalam pembuatan CELEBRITY LASS terdiri bahan berkualiti premium.
Antara bahannya adalah premium ekstrak rosa gigantean, air suling, tawas dan herba terpilih. Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat.

CELEBRITY LASS tiada 'side effect' dan produk ini hanya untuk kegunaan luaran sahaja.

Berkesan ke?
 Tengok je lah testimoni-testimoni ni... :)





Harga promosi pek 50ml ni cuma
RM75 (SM)
RM85 (SS)
* termasuk pos

Harga ni mungkin akan naik bila-bila masa je. Jadi cepat-cepat order sekarang ye.
Boleh order di website kami

atau

WhatsApp 0126272464

SEKARANG!

PS Kalau nak cuba botol kecil pun ada juga. Cuma RM15 untuk 15ml ;)

Wednesday, December 17, 2014

Baju Kurung Moden Kanak-kanak - SALE!

Share at 9:25 PM
Baju kurung kanak-kanak dengan design eksklusif 2014.
Sangat cantik! Fabrik berkualiti tinggi & design yang menarik, lain daripada yang lain.
Ada saiz untuk 1 hingga 8 tahun.
Harga berbeza mengikut saiz.

Sale tengah berlangsung sekarang.
Diskaun sehinggan 24%!

Klik link untuk lihat koleksi penuh dan harga.
http://www.haibibi.com/index.php?route=product/category&path=59_88

* Tolong jangan whatsapp untuk tanya harga ye. Semua dah ditulis di website :)



  




Sunday, December 7, 2014

Baby Dress with Cardigan

Share at 5:45 PM
Sets of matching dresses with matching cardigans.
100% cotton. Cute and comfy.

Sangat comel kan? :)
Ada saiz untuk 6-12, 12-18 dan 18-24 bulan.

Klik link di bawah untuk lihat catalog.

Klik pada gambar untuk order.

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=33_80&product_id=268

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=33_80&product_id=269

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=33_80&product_id=270

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=33_80&product_id=271

Klik link di bawah untuk order.

Tuesday, November 25, 2014

Knotted Headband

Share at 6:47 PM
Berminat dengan headband yang comel-comel ni? :)
Jom tengok di website kami.

Klik link ni ye.

Tuesday, November 11, 2014

Our website is up!

Share at 8:23 AM
Our website is finally up!
You can visit us at the following URL and place your order online anytime, anywhere :)
We will keep uploading more and more items every week.


Happy shopping!


Thursday, November 6, 2014

New Arrival Holabebe Rompers

Share at 9:28 PM
New designs for Holabebe rompers are in the house!
Semuanya comel-comel belaka :)
Diperbuat dari fabrik yang bermutu tinggi dan selesa dipakai.

Jom lawati album ini untuk koleksi penuh.

Wednesday, October 15, 2014

Koleksi Upin dan Ipin

Share at 1:01 AM
Anak anda peminat setia Upin dan Ipin?
Semua baju pun nak pakai yang ada gambar Upin dan Ipin? ;)
Kami ada menjual baju tidur dan set t-shirt bersama seluar pendek yang bermotifkan Upin dan Ipin.
Semuanya comel-comel belaka ^_^


Jom lihat album FB ni untuk koleksi lengkap :)

Frozen Swimming Suits

Share at 12:56 AM
Looking for cute one-piece swimming suits for your little girls?
We have the right ones for you ;)
To top it all, they come with very cute Frozen characters ^_^
You'll love these...


Please visit this FB album for full collection and pricing/sizing details.

Sunday, September 28, 2014

For babies - rompers, sleepsuits, pants, socks

Share at 8:24 AM
Looking for cute, comfortable and affordable clothing for your babies?
You're in the right place at the right time ^_^

We have ready stock selection of sleepsuits, rompers, pull-up pants and socks.


Please visit this FB album for full collection and pricing/sizing details.
 

Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Modified by HaiBiBi