Tuesday, April 16, 2019

T-shirt Budak RM10

Cute t-shirts for girls.
❤ High quality cotton.
❤ Kain sejuk dan sedap pakai.
❤ Design comel, ada belahan sikit di belakang. Style!

Saiz: 1-6y
➡️ anggaran 1-6 tahun
➡️ normal/standard cutting

Sehelai RM10
Combo 4 helai RM35 je!
PosLaju: RM8 SM / RM11 SS






Nak order?
WhatsApp www.wasap.my/60126272464

Kids T-shirt Exclusive Edition

Kids t-shirt EXCLUSIVE edition!
❤ High quality cotton.
❤ Kain sejuk dan sedap pakai.
❤ Design eksklusif ni, susah nak cari kat tempat lain. Memang cantik.

Saiz & Ukuran
➡️ 2 (1-2y) - Bahu: 25cm Labuh: 36.5cm
➡️ 4 (3-4y) - Bahu: 28cm Labuh: 41cm
➡️ 6 (5-6y) - Bahu: 30.5cm Labuh: 46.5cm
➡️ 8 (7-8y) - Bahu: 32cm Labuh: 51cm
‼️ Mungkin ada beza ukuran dalam +-1cm

Sehelai RM19
Combo 2 helai RM30
PosLaju: RM8 SM / RM11 SS









Nak order?
WhatsApp www.wasap.my/60126272464

Monday, April 8, 2019

Unicorn T-shirts

T-shirt unicorn comel untuk 6m-6y. ❤

Harga: RM12 sehelai
Pos Laju: RM8 SM / RM11 SS
(berat tak lebih 500g)

✔️ Kain cantik, setanding yang dijual di shopping mall ;)
✔️ Selesa dipakai dan tak panas





Nak order?

Thursday, April 4, 2019

Tudung Sekolah Awning Scuba



❤ TUDUNG SEKOLAH AWNING SCUBA ❤

Kenapa kami sarankan si comel guna Tudung Sekolah Awning Scuba. ☝️☝️☝️


Terus ke website di atas untuk dapatkan tudung sekolah ohsem ni. :D

T-shirt Budak Murah 4 helai RM35

T-shirt budak murah untuk saiz 1-6 tahun, jenama Blue Jay.
Semua design comel-comel sangat. ❤

Harga: RM10 sehelai
Beli 4 untuk RM35 je!
Pos Laju: RM8 SM / RM11 SS
(berat tak lebih 500g)

✔️ Kain cantik, setanding yang dijual di shopping mall ;)
✔️ Selesa dipakai dan tak panas






 






Nak order?

Monday, March 4, 2019

Baju Melayu Kanak-kanak Hayyan Lengan Pendek

SAIZ UNTUK BAYI NEW BORN PON ADA?

Selama ni punya la susah nak cari baju melayu untuk baby. Nak kena tempah bagai. Dah la tailor ramai yang reject untuk tempahan baju melayu kids terutama baby, rumit katanya nak jahit!
.
Mommies jangan risau. Kami ada READY STOCK baju melayu bersaiz NEW BORN sehingga 9 TAHUN. Confirm sangat berbaloi! Si comel akan sentiasa selesa, tak panas dan tak merengek rimas. :)

Apa HEBATnya baju melayu ni?

✔ HIGH QUALITY cotton yang lembut dan tak panas
✔ Sangat menyerap peluh
✔ Berlengan PENDEK supaya anak tak rimas atau panas
✔ Stylish design! ;)
✔ Anak masih boleh bergaya dan bergerak aktif kerana kain yang sangat selesa.

Jom bertindak mommies!
Uwais ni memang HOT item dan sangat terhad. Kalau lambat, menyesal. Percayalah!

SAIZ DAN HARGA
NB-1Y - RM65
6M-1Y - RM69
1-2Y - RM75
2-3Y - RM79
4-5Y - RM85
6-7Y - RM89
8-9Y - RM95
*Pos Laju: RM8 SM / RM12 SS

Untuk semak stok dan order, whatsapp nombor di bawah.
Klik je, tak perlu save no. ;)

Sunday, February 24, 2019

T-shirt Budak Murah Saiz 1-6 tahun

T-shirt budak murah untuk saiz 1-6 tahun, jenama Blue Jay.
Semua design comel-comel sangat. ❤

Harga: RM10 sehelai
Beli 4 untuk RM35 je!
Pos Laju: RM8 SM / RM11 SS
(berat tak lebih 500g)

✔️ Kain cantik, setanding yang dijual di shopping mall ;)
✔️ Selesa dipakai dan tak panas










Nak order?

Sunday, February 17, 2019

Aqeel Basic - Kurta Sedondon untuk Ayah dan Anak

Memperkenalkan kurta Aqeel yang hensem ni. Setiap warna ni ada sedondon ayah dan anak. Gerenti anak beranak boleh beraya hensem hari raya tahun ni. ☺️

Apa hebatnya kurta Aqeel Basic ni?
❤️ Menggunakan material cotton lembut tidak panas
❤️ Sangat menyerap peluh (anak tak perasan yang mereka sedang berpeluh)
❤️ Design leher cekak musang lembut tidak menggunakan pengeras agar tidak merimaskan anak (umpama memakai tshirt biasa)
❤️ Getah seluar agak lembut (anak tidak terasa ketat dan tidakselesa)
❤️ Simple, modern design dan smart juga di'match'kan dengan jeans/slacks

⍈ Warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana lighting
.
⍈ KIDS
NB-6M - RM69
6M-1Y - RM75
1-2Y - RM79
2-3Y - RM85
4-5Y - RM89
6-7Y - RM95
8-9Y - RM99
10-11Y - RM105

 DADDY size S-XL - RM169

 Pos Laju: RM8 SM / RM12 SS

❤️ Promosi DISKAUN 10% untuk daddy bagi pembelian SEDONDON. Memang berbaloi2. ✌








Berminat?
WhatsApp untuk semak stok.

Saturday, February 16, 2019

Girls Jeggings

Girls Soft Jegging
❤️ Serious comel.
‼️ SALE: RM17 JE!

‼️ SIZES AVAILABLE
Floral - saiz 6m, 12m, 18m
Dark blue - saiz 18m, 4y, 5y
Black - saiz 6m, 12m, 24m, 3y

❤️ Kualiti terbaik! Kain tip top macam original.
❤️ Material stretchable soft jeans
❤️ Corak timbul, cantik sangat
❤ Kain rasa ala2 baldu gitu

Harga asal: RM23
PosLaju: RM8 (SM) / RM11 (SS)

Nak order?

Wednesday, February 13, 2019

Unicorn and Pony T-shirt

Unicorn VS Pony. ❤
Yang mana satu pilihan hati?
Pada admin, dua-dua pun comel. ;)

Harga: RM12 je sehelai
Beli 4 untuk RM40
Pos Laju: RM8 SM / RM11 SS
(berat tak lebih 500g)

✔️ Kain cantik, setanding yang dijual di shopping mall ;)
✔️ Selesa dipakai dan tak panas
✔️ Kualiti untuk pakai jalan-jalan





 





Nak order?
Order online di haibibi.com