Thursday, April 28, 2016

Jumper Baju Melayu Bersampin - April 2019

Share at 2:31 AM
* Handsome Bergaya di Aidilfitri :) *
Jumper baju melayu dah kembali!
Tapi kali lagi comel, lagi handsome, lagi bergaya. Sebab apa?
Sebab jumper ni dah disekalikan (attached) dengan sampin sepadan. Memang cun!
Material masih lagi menggunakan kain cotton t-shirt yang memeri, jadi tak perlu risau dengan kelesaan.
Pasti si manja anda segak bergaya dan yang penting selesa bila pakai baju melayu mini ni. ;)

Untuk bulan April, ada tambahan 5 warna ni.
InsyaAllah stok akan ditambah dari semasa ke semasa.

Harga: RM35 sehelai
Saiz: 3-6M, 6-9M, 9-12M

Untuk ukuran, sila rajinkan diri anda ke website kami ye. 
Tak susah pun, klik je link ni. Tak perlu buka guna laptop/komputer, guna phone je boleh sbb website kami ni boleh load dengan laju di phone.


Jangan-jangan malas2 ye. :P Semua info dah ada di website.





Monday, April 25, 2016

Super Wings Pyjamas for 2-7 Years

Share at 8:53 PM
Auntie Haibibi dapat tau lepas Robocar Poli dan Tobot, sekarang ni musim Super Wings pula ye? Patutlah makin banyak keluar baju tidur kartun Super Wings ni. :)

Kalau cam tu, jangan risau. Haibibi pun dah ada jual pyjama/baju tidur Super Wings.
Seperti biasa, murah-murah je ni. Stok terhad, siapa berminat nak order tu cepat-cepat WhatsApp Haibibi ye. :D

Harga: RM24 sepasang
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Saiz: 2-7Y (small cutting)

Order? WhatsApp 0126272464 (tolong jangan call ye)

 






Friday, April 22, 2016

Romper Baju Kurung 2016

Share at 1:04 AM
Romper Baju Kurung dah kembali!
Design ni memang meletop masa raya tahun lepas. Memang laku keras. ;)

Tahun ni tampil lagi dengan corak-corak baru.
Kali ni, romper baju kurung ni sedikit labuh dari tahun lepas sebab berdasarkan maklum balas pelanggan, design tahun lepas agak singkat, macam ala-ala skirt bila pakai. :)
Apa-apa pun, semak ukuran dulu sebelum beli ya.

Boleh semak harga, saiz dan ukuran di website kami ya.
Website kami memang mobile-friendly dan boleh load dengan laju di handphone so jangan risau.
Link disediakan di bawah setiap gambar.

Happy shopping!

Tinggal saiz 9-12M sahaja.
Nak order? Klik sini.

 Nak order? Klik sini.

  Nak order? Klik sini.

  Nak order? Klik sini.

Thursday, April 21, 2016

Jubah Kanak-kanak Lelaki 2016

Share at 8:47 AM
Stylo tak jubah-jubah ni? Stylo kan? :)
Jom dapatkan jubah best ni untuk pakai masa hari raya nanti.

Material 100% cotton. Fabrik nipis dan selesa dipakai di musim panas ni. :D
Jubah ni sangat terhad. Kepada siapa2 yang berminat tu, cepat2 order di website haibibi.com ye.

Saiz: 6M, 9M, 1-6 tahun

Harga: RM38
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Nak order?
Jom ke haibibi.com.




 

 

Friday, April 15, 2016

V-coool 2 Layer Cooler Backpack

Share at 8:36 AM
Yeayyy, 2 layer cooler bacpack yang comel-comel dari V-Coool ni dah sampai!
Bukan setakat comel, pembelian setiap bag akan dapat 1 set ice packs PERCUMA.
Best ke best?

Ada warna: Pink, Blue, Peach

Harga: RM125
PosLaju: RM10 SM / RM18 SS

Untuk order, WhatsApp Haibibi 0126272464 (NO call) sekarang.

Product Details
  • backpack design, can be carried easily and comfortably
  • 2 layers - dry (pump or baby clothes); wet (ice packs, drinks, milk, fruits, etc.)
  • keeps your breast milk, food and drinks chilled
  • one large front zip pocket good to store cards, coins or a small pump
  • smart divider designed to protect your back
MORE INFO
  •  made of waterproof fabric and lining
  • insulated foam insert to keep breast milk, food and drink chilled for hours
  • waterproof bottom, easy to clean
  • can breast milk or drink chilled for 6-16 hours if used with two ice packs.
  • hot food or drink can be kept warm for around 3-4 hours








Burberry-inspired Jumper for Babies

Share at 8:25 AM
A very handsome collared Burberry-inspired jumper for your babies. :)
Made from 100% cotton - soft and comfortable.

Size: 3M, 6M, 9M, 12M, 18M

Price: RM33
*exc. postage

Order now at haibibi.com.

Tuesday, April 12, 2016

Instant Shawl Nadeera (Play No More)

Share at 12:45 AM
Instant Shawl Nadeera TudungSiComel.com adalah corak terbaru yang sedang Hot di pasaran. :)

KEISTIMEWAAN

Keistimewaan Shawl kita berbanding yang dijual di pasaran adalah manik-maniknya disusun penuh dan rapat-rapat serta menggunakan gam yang tebal bagi mengelakkannya mudah tercabut.
.
Awning silangnya dijahit terus dan tidak perlu lagi menggunakan pin, sarungkan sahaja. Mudah bukan? :D

KOLEKSI WARNA

Untuk melihat koleksi warna terkini dan maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita. Loading sangat laju, jika tak percaya cuba klik; 



[JAMINAN 180 HARI]

*Setiap produk yang diperolehi dari TudungSiComel.com adalah di bawah jaminan 180 hari dari tarikh penerimaan.
*Sekiranya tidak berpuas hati boleh ditukar/dipulangkan dengan serta merta dan wang akan dikembalikan. Yang penting adalah keceriaan Si Comel puan. ;)


Monday, April 11, 2016

Didi & Friends Baby Pyjama

Share at 4:13 AM
Stock baru masuk bulan April ni, panas-panas lagi ni. ;)
Jom dapatkan pyjama Didi & Friends untuk baby anda. Confirm cute bila baby pakai. :D

Saiz ada
3-6M, 6-12M, 12-18M, 18-24M
(*small cutting)

Harga cuma RM22 sepasang.
PosLaju tambah RM6 SM / RM9 SS.

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order ye.
*P/S Tolong jgn call ye, whatsapp je. :)











Wednesday, April 6, 2016

Pre-walker Shoes - Converse & Hello Kitty

Share at 1:47 AM
Lagi stok baru untuk pre-walker shoes (tapak lembut) dah diupload ke website kami.
Comel-comel belaka ;)

Klik link di bawah untuk terus ke website kami.
Anda boleh terus pilih saiz dan order secara online.
Tak perlu email/whatsapp untuk tanya mengenai stok.
Mudah dan jimat masa ;)




Tuesday, April 5, 2016

Jumper Baju Melayu Sampin Kilat 2016

Share at 2:05 AM
* Handsome Bergaya di Aidilfitri :) *
Jumper baju melayu dah kembali!
Tapi kali lagi comel, lagi handsome, lagi bergaya. Sebab apa?
Sebab jumper ni dah disekalikan (attached) dengan sampin sepadan. Memang cun!
Material masih lagi menggunakan kain cotton t-shirt yang memeri, jadi tak perlu risau dengan kelesaan.
Pasti si manja anda segak bergaya dan yang penting selesa bila pakai baju melayu mini ni. ;)

Sampin kilat ni 'limited edition'. Buat masa ni memang ada 5 warna ni je.

Harga: RM36 sehelai
Saiz: 3-6M, 6-9M, 9-12M

Untuk ukuran, sila rajinkan diri anda ke website kami ye. 
Tak susah pun, klik je link ni. Tak perlu buka guna laptop/komputer, guna phone je boleh sbb website kami ni boleh load dengan laju di phone.


Jangan-jangan malas2 ye. :P Semua info dah ada di website.






 

Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Modified by HaiBiBi