Thursday, December 14, 2017

Baju Tidur Baby Shark Jenama Ailubee - Disember 2017

Baju tidur Baby Shark yang terlaris di pasaran.
Stok terbaru Disember 2017.
Stok terhad ye. Stok memang berlari-lari laju sangat ni. Banyak saiz dah habis. :D

Saiz: 2-7 tahun => Harga: RM25
Saiz: 8-12 tahun => Harga: RM28

PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
* Caj pos untuk sepasang.

Material 100% cotton.
Jenama Ailubee memang kualiti terbaek!
Kain cantik, corak dan warna ceria. :)

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
Klik www.wasap.my/60126272464.
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.






Baju Tidur Omar Hana Jenama Ailubee - Disember 2017

Baju tidur Omar & Hana yang terlaris di pasaran.
Stok terbaru Disember 2017.
Stok terhad ye. Stok memang berlari-lari laju sangat ni. Banyak saiz dah habis. :D

Saiz: 2-7 tahun => Harga: RM25
Saiz: 8-12 tahun => Harga: RM28

PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
* Caj pos untuk sepasang.

Material 100% cotton.
Jenama Ailubee memang kualiti terbaek!
Kain cantik, corak dan warna ceria. :)

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
Klik www.wasap.my/60126272464.
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.




Tuesday, December 5, 2017

Baju Renang Lengan Panjang Jenama Ailubee

Stok baru sampai untuk bulan Disember 2017.
Baju renang lengan panjang untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan.
Jenama Ailubee memang popular dengan kualitinya yang terbaik.☺

Saiz:
2-3T, 3-4T, 4-5T, 5-6T, 7-8T, 9-10T
*ukuran ada di gambar terakhir ye

Harga sehelai: RM45
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS*
(caj pos untuk sehelai)

Nak order?
WhatsApp Haida => click www.wasap.my/60126272464
(NO call please)
















Monday, November 27, 2017

Tudung Sekolah Awning Lembut Istimewa


❤ TUDUNG SEKOLAH AWNING LEMBUT ISTIMEWA ❤

Pastikan ianya Original TudungSiComel :)

☑️ Lycra KOREA - Lembut dan gebu.
☑️ Potongan Istimewa - Selesa dipakai.
☑️ Jaminan 180 Hari - Boleh dipulangkan jika tidak selesa.
☑️ Mudah dibasuh - Awning Lembut. Campakkan sahaja ke mesin basuh.

❤ TEMPAHAN SEMUDAH 1,2 DAN 3 =D ❤ 

Tudung SiComel ada pelbagai jenis tudung sekolah termasuk tudung untuk pasukan beruniform. Klik je link di bawah. :)


Terus ke website di atas untuk dapatkan tudung sekolah ohsem ni. :D

Thursday, November 23, 2017

T-shirt Budak RM10

T-shirt budak comel-comel.
Dah la comel, murah pulak tu!
Kain pun cantik. Memang selesa sangat.

Harga: RM10 je!
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(bergantung pada berat)

✔️ Design up-to-date ;)
✔️ 100% cotton
✔️ Selesa dipakai dan tak panas

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.
WhatsApp www.wasap.my/60126272464

Saiz: 1Y, 2Y, 3Y, 6Y
*small cutting

 Saiz: 1Y, 3Y, 5Y, 6Y
*small cutting

Saiz: 2Y sahaja 

Saiz: 6Y, 8Y 

Saiz: 2Y sahaja

Saiz: 4Y sahaja

Saiz: 4Y, 6Y

Saiz: 8Y sahaja

Saiz: 2Y sahaja

Friday, November 17, 2017

Set Singlet Bayi 3 hingga 12 Bulan (Hitam Doo Doo)

Comel tak?
Comel sangat kan? ;)

Set singlet Baby Shark ni memang ohsem.
Kain agak nipis tapi selesa dipakai. Sesuai untuk cuaca panas.

Ada saiz:
9/12 (3-6 bulan), 18 (6-9 bulan), 24 (9-12 bulan)

Harga: RM13 je!
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(bergantung pada berat)

✔️ Design shark doo doo yang tengah viral ni ;)
✔️ 100% cotton
✔️ Selesa dipakai dan tak panas

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.

Baju Tidur Baby Shark

Baju tidur Baby Shark ready stock.
Comel sangat;  mesti anak-anak tak sabar nak pakai baju ni.
Harga pun murah sangat. :)
Tapi saiz terhad ye. Siapa cepat, dia dapat.

NOVEMBER PROMO
Sepasang RM15
2 pasang RM25
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS
* Caj pos ikut berat, untuk 1-2 pasang.

** Promo masa terhad (limited time promo)
** Sementara stok masih ada
** Mungkin akan dihentikan pada bila-bila masa :)

Material lembut dan selesa sangat.
Baju - depan: jersi, belakang dan lengan: cotton
Seluar - cotton

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.
WhatsApp www.wasap.my/60126272464

* Warna dan saiz seperti yang dinyatakan di bawah gambar.

Anggaran umur:
Saiz 1/2 - 1 tahun
Saiz 3/4 - 2-3 tahun
Saiz 5/6 - 4-5 tahun
Saiz 7/8 - 5-6 tahun


Saiz 7/8 sahaja

Kelabu saiz 1/2 ada defect seperti di gambar.
Harga RM10 sahaja.


Saiz seperti di gambar. 

Oren saiz 3/4
Merah saiz 1/2

Saiz seperti di gambar. 

Kelabu saiz 1/2, 3/4
Merah saiz 5/6

Kelabu saiz 1/2, 3/4, 7/8
Merah saiz 5/6

Wednesday, November 8, 2017

3D Marvel Bags

Comel tak? Comel sangat kan? ;)

Design: Captain America, Batman, Superman, Spiderman

Harga: RM37
Courier SM: RM8
(menggunakan Airpak/Citylink/ABX)
Pos Laju SM: RM10
Pos Laju SS: RM17

Type: Backpack
Type of closure: Zipper
Material Composition: Nylon + Polyester
Dimension: 42cm x 14cm x 32cm
Waterproof!


Order? 
WhatsApp Haibibi