Sunday, September 17, 2017

Baju Omar dan Hana Terhangat di Pasaran

Siapa peminat Omar dan Hana? Sila angkat tangan cepat!
Jom beli baju comel ni untuk anak-anak. Gerenti comel/hensem bila pakai!
Confirm ramai yang bertanya nanti mana beli baju ni. :)

Stok sangat terhad ni
Jadi, kalau dah minat tu, cepat-cepat WhatsApp Haibibi untuk order.

Harga: RM23 sepasang
PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
* Caj pos untuk sepasang.
** TIADA booking & COD.

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
(Tak perlu save nombor, klik je www.wasap.my/60126272464)
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.








Ukuran Lengan Pendek
Saiz 2 tahun
Baju: lengan 10cm / lebar bahu 25cm / pinggang 29.5cm / panjang 42cm
seluar: panjang 53cm / pinggang 20cm
Saiz 3 tahun
Baju: lengan 11.2cm / lebar bahu 25.4cm / pinggang 30cm / panjang 44.7cm
seluar: panjang 55.2cm / pinggang 20.4cm
Saiz 4 tahun
Baju: lengan 11.5cm / lebar bahu 25.7cm / pinggang 30.7cm / panjang 46.2cm
seluar: panjang 58.5cm / pinggang 22cm
Saiz 5 tahun
Baju: lengan 11.7cm / lebar bahu 27cm / pinggang 32.2cm / panjang 44cm
seluar: panjang 62.5cm / pinggang 23cm
Saiz 6 tahun
Baju: lengan 12.5cm / lebar bahu 28.7cm / pinggang 33cm / panjang 50cm
seluar: panjang 68cm / pinggang 23.5cm
Saiz 7 tahun
Baju: lengan 12.7cm / lebar bahu 29.7m / pinggang 35cm / panjang 52cm
seluar: panjang 71cm / pinggang 25cm

Ukuran Lengan Panjang
Saiz 2 tahun
Baju: lengan 32cm / lebar bahu 25.3cm / pinggang 28.6cm / panjang 41.7cm
seluar: panjang 53.7cm / pinggang 19.7cm
Saiz 3 tahun
Baju: lengan 33.7cm / lebar bahu 26.3cm / pinggang 30cm / panjang 43.7cm
seluar: panjang 54.7cm / pinggang 21cm
Saiz 4 tahun
Baju: lengan 27.5cm / lebar bahu 36.3cm / pinggang 31.5cm / panjang 46cm
seluar: panjang 57.3cm / pinggang 21.5cm
Saiz 5 tahun
Baju: lengan 38.5cm / lebar bahu 28cm / pinggang 33cm / panjang 48cm
seluar: panjang 62.5cm / pinggang 22cm
Saiz 6 tahun
Baju: lengan 40cm / lebar bahu 30cm / pinggang 34.5cm / panjang 49cm
seluar: panjang 68cm / pinggang 24cm
Saiz 7 tahun
Baju: lengan 41cm / lebar bahu 31cm / pinggang 36cm / panjang 51cm
seluar: panjang 71.5cm / pinggang 23.5cm

Wednesday, September 13, 2017

Kids Swimming Suits Status Stok Baju Renang September 2017

Ni admin nak update status stok terkini baju renang kanak-kanak yang laku keras ni.
Buat masa ni, untuk design yang hot seller ni, saiz yang masih ada macam tinggal dalam gambar tu je.
Tu pun banyak yang tinggal sehelai dua je, jadi bila-bila masa boleh SOLD OUT gitu.
Kalau nak order, whatsapp admin cepat-cepat ye.

Harga PROMO terhad: RM35
(Harga asal: RM38)
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS*
(caj pos untuk sehelai)

Nak order?
WhatsApp Haida => click www.wasap.my/60126272464
(NO call please)

Tuesday, September 12, 2017

Kitty Travel Bag (Beg Kitty)

Kitty Travelling Bag
Warna: 14 warna/kod seperti di gambar

Harga: RM35 sahaja
Pos Laju: RM10 SM / RM17 SS

* Beg besar - sesuai untuk letak pakaian yang banyak untuk perjalanan jauh :)
* Pemegang lembut
* Ada poket berzip di bahagian belakang
* Tekstur : Oxford Textile
* Lining Material : Polyester
* Ukuran: 30 x 50 cm
* Water-proof

Nak order?
WhatsApp => click www.wasap.my/60126272464
(NO call please)
** Sertakan gambar atau nyatakan kod beg






Tudung Kanak-kanak Shopkins Warna Baru September 2017

Alhamdulillah. Tudung Shopkins yang comel ni datang lagi dengan 3 warna baru. Semua warna pastel yang lembut dan sejuk mata memandang.


Tudung Shopkins ni memang sesuai sangat nak latih anak-anak bertudung. Bukan setakat comel, kain pun lembut dan gebu-gebu. Anak pakai pun selesa.


Tudung Shopkins ni dijahit dengan penuh kasih sayang melimpah ruah dari tukang jahit yang bekerja dari rumah. Tudung jenis ini tak dapat dihasilkan secara pukal di kilang kerana agak rumit untuk dijahit, reben dan butang adalah jahitan tangan dan perlu dihasilkan secara manual.

Jadi penghasilan tudung ini adalah agak TERHAD kerana sukar untuk dihasilkan.

Tudung Shopkins perlu dijahit dengan berhati-hati kerana menggunakan Cotton Lycra yang lembut. Jenis Cotton Lycra dipilih bagi memastikan Si Comel SELESA dan GEMBIRA menggayakannya. :D

Tudung Shopkins ni memang dihasilkan dengan penuh kasih sayang.
With lots of love. ❤❤❤



Nak tengok koleksi lain?
Jom jenguk website ni jom.

Sunday, September 10, 2017

Penghabisan Stok Bedung Moden SwaddleMe

Penghabisan stok bedung SwaddleMe untuk 4 design ni je.
Comel dan senang digunakan.
Balut baby -> zap zap -> siap! :)
Stok terhad, jadi sesiapa yang berminat tu, cepat2 order di website haibibi.com ya. :)

Harga biasa RM39
HARGA CLEARANCE: RM28 je!
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS

WhatsApp klik www.wasap.my/60126272464
(NO call please)





Friday, September 8, 2017

Stylish Mommy (Diaper) Bag

Warna: 4 warna seperti di gambar
➨ Cantik, besar dan banyak poket pelbagai guna.☺
➨ Sesuai untuk simpan baby diaper, botol susu, baju, barang mommies pun boleh muat.
➨ Yang paling penting, mommies akan nampak lagi stylo dan gojes bila guna beg ni. ☺

Harga: RM69* sahaja
* termasuk Pos Laju Semenanjung
* tambah RM7 untuk Sabah/Sarawak

Main material: Polyester
Size: Medium (30-50 cm)
Item Length: 45 cm
Item Weight: 0.8 kg
Type of closure: Zipper
Item Width: 16 cm
Style: Individual Package
Item Height: 36 cm

WhatsApp (klik www.wasap.my/60126272464) untuk order.
NO call please.








Wednesday, September 6, 2017

Telekung Kanak-kanak DiaDina Testimoni Terbaik

Alhamdulillah makin ramai yang dah beli Telekung DiaDina ni dan berpuas hati dengan kualiti.
Terima kasih. :) Admin belanja antara gambar-gambar yang diterima daripada customer tersayang.

Selain dari warna-warna yang lembut dan cantik, ramai ibu-ibu yang suka dengan telekung ni sebab fabrik soft jersey yang digunakan. Memang sangat-sangat selesa dan sekaligus dapat galakkan anak-anak untuk rajin solat. ❤







❤ KOLEKSI TELEKUNG TERKINI ❤ 

Untuk memudahkan puan mendidik Si Comel puan bersolat, kita juga ada telekung yang sesuai untuk Si Comel berusia 2 tahun dan ke atas.

Untuk melihat koleksi terbaru kita, jemput puan untuk klik pada link Katalog MESRA SMARTPHONE - LOADING LAJU di bawah =D

Tuesday, September 5, 2017

Magic Stroller without Bars

 Senang untuk bawa anak berjalan
 Ringan dan mudah dipasang
 Anak happy, ibu lagi happy nak shopping.☺

Harga: RM65 sahaja
PosLaju SM: RM36
Courier SM: RM10 sahaja (Airpak/NWide/ABX/MXPress)

Vehicle Height: Up to 91cm
Max Load: 100kg
Material: Carbon Steel (Stainless Steel)
For Ages: 2-10 year old

Nak order?
WhatsApp => click www.wasap.my/60126272464






Thursday, August 24, 2017

Shawl Ombre Exclusive - Shawl Kanak-kanak Aidiladha

Dah ready tudung raya untuk anak? Kali ini kami sediakan shawl yg exclusive dan cantik sesangat tau!

SHAWL EXCLUSIVE UNTUK HARI RAYA AIDIL ADHA

Shawl Ombre Exclusive khas untuk anak-anak hari raya ini!


KELEBIHAN SHAWL OMBRE EXCLUSIVE

❤ Warna yang lembut
❤ Corak abstrak yang minimal
❤ Dihiasi batu rhinestones yg bersinar
❤ Shawl dua muka tanpa pin
❤ Tidak perlu iron
❤ Boleh dibasuh mesin
❤ Material moss crepe
❤ 6 pilihan warna
❤ Sangat kemas terletak

Anak puan pasti menyukainya…

  ”Sayang ibu“…




Jom jom klik link bawah ni. Lambat-lambat nanti takut habis stok pulak.

Monday, August 21, 2017

V-Coool New Cooler Bags

Color: Grey / Washed Blue / Navy Blue
Size: 22cm x 15cm x (12cm + 15cm)

Water resistant inner layer, 10mm foam and PVC for better water-resistant protection.
Insulated wipe-able lining keeps bottles cool for a long time.

2 decks:
- top to store breast pump and accessories
- bottom to store milk bottles

3 ways to carry this bag:
- use handle on top
- sling using the 1.6 meter removable strap
- bag pack style

Price: RM80
PosLaju: RM7SM / RM10 SS

PM to order.
WhatsApp => click www.wasap.my/60126272464
Provide screenshot of the item you want to order.