Friday, May 19, 2017

Tudung Kanak-kanak Shopkins Premium

Alahai, comelnya adik ni pakai tudung Shopkins warna biru ni. :)
Tudung Shopkins ni memang sesuai sangat nak latih anak-anak bertudung. Bukan setakat comel, kain pun lembut dan gebu-gebu. Anak pakai pun selesa.


Tudung Shopkins ni dijahit dengan penuh kasih sayang melimpah ruah dari tukang jahit yang bekerja dari rumah. Tudung jenis ini tak dapat dihasilkan secara pukal di kilang kerana agak rumit untuk dijahit, reben dan butang adalah jahitan tangan dan perlu dihasilkan secara manual.

Jadi penghasilan tudung ini adalah agak TERHAD kerana sukar untuk dihasilkan.

Tudung Shopkins perlu dijahit dengan berhati-hati kerana menggunakan Cotton Lycra yang lembut. Jenis Cotton Lycra dipilih bagi memastikan Si Comel SELESA dan GEMBIRA menggayakannya. :D

Tudung Shopkins ni memang dihasilkan dengan penuh kasih sayang.
With lots of love. ❤❤❤

Nak tengok koleksi lain?
Jom jenguk website ni jom.

Thursday, May 18, 2017

Kebaya Kanak-kanak - Anggerik Kebaya Butterfly

✔ Limited Edition! Hanya ada 1 helai untuk setiap saiz bagi semua warna
✔ Cutting kebaya yang super duper hot
✔ Disediakan zip belakang untuk mudah disarung oleh puteri anda
✔ Diserikan dengan butterfly patch yang kiut miut dan tidak mudah tercabut walaupun dimasukkan ke dalam mesin basuh
✔Material 'santana crepe' keluaran Jakel yang memang best, lembut tidak panas dan selesa untuk kanak-kanak
✔Tidak jarang 
✔Tidak mudah terkoyak/berbulu
✔Tidak mudah berkedut
✔Saiz 2y hingga 9y

Saiz dan Harga:
2y ~ 3y R105
4y ~ 5y RM109
6y ~ 7y RM115
8y ~ 9y RM119
*Tidak termasuk postage

Untuk semak stok dan saiz:
Atau whatsapp 012-6272464






Ukuran Anggerik Kebaya Butterfly
(dalam inci)

Saiz 2y ~ 3y
Bahu : 10" Lengan : 13" Dada : 26" Labuh Baju : 17"
Pinggang : 16" Labuh Kain : 21"

Saiz 4y ~ 5y
Bahu : 11" Lengan : 14.5" Dada : 26" Labuh Baju : 22"
Pinggang : 17" Labuh Kain : 26"

Saiz 6y ~ 7y
Bahu : 12" Lengan : 16.5" Dada : 29" Labuh Baju : 25"
Pinggang : 18" Labuh Kain : 30"

Saiz 8y ~ 9y
Bahu : 13" Lengan : 17.5" Dada : 30" Labuh Baju : 28"
Pinggang : 19" Labuh Kain : 33"

Wednesday, May 17, 2017

Carter's Pull-on Shorts (Authentic)

Aren't these pull-on shorts from Carter's adorable? ☺
Authentic tau! Bukan replika atau copy ori.
100% cotton, kain memang cantik.

Saiz terhad untuk setiap warna.
Boleh tengok saiz yang di website ye. ☺😁

Harga: RM18 je! (butik mahal wooo)
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Nak order?

Jom ke website haibibi.com.







Monday, May 15, 2017

Kemeja Carter's Ori - Cetakan Sauh

Kemeja Carter's ni memang smart.
Authentic tau! Bukan replika atau copy ori. Setengah baju tu ada tag ori lagi.
100% cotton, kain memang cantik.
Boleh beli buat pakai masa raya nanti. Confirm hensem! :D

Ada saiz: 3M, 6M, 9M, 12M, 18M, 24M, 3T, 4T

Harga: RM22 je! (butik mahal wooo)
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Nak order?

Jom ke website haibibi.com.

Thursday, May 11, 2017

Zara Jubah Dress untuk Kanak-kanak 1 hingga 12 Tahun

✔Princess design, confirm anak suka! Terasa seperti anak2 raja gitu. ☺
✔Diserikan dengan riben berpin (boleh tanggal dan pasang semula seperti brooch) 
✔Material boleh meregang, lembut, gebu cantik terletak dan sederhana berat
✔Tidak jarang 
✔Tidak mudah terkoyak/berbulu
✔Tidak mudah berkedut

PERCUMA! Exclusive shawl yang sama warna dengan jubah.

Saiz dan Harga:
1Y-2Y : RM79
3Y-4Y : RM85
5Y, 6Y, 7Y : RM89
8Y, 9Y, 10Y : RM95
11Y-12Y : RM99
PosLaju: RM8 SM / RM12 SS





Baju Melayu Kanak-kanak Wildan - Warna Baru

Baju melayu Wildan datang lagi dan lagi dengan 3 warna baru!
Semua warna cantik-cantik. Kali ni menggunakan fabrik cotton satin.

Cantik mempersona dan yang PALING penting HARGA mampu milik!
Labuh lengan bole diubah suai mengikut keselesaan Si Comel anda.


LIMITED EDITION!
** NO BOOKING. First come, first serve. ;) **

Saiz dan harga:

NB-6M RM59
1Y-2Y RM65
2Y-3Y RM69
4Y-5Y RM75
6Y-7Y RM79
*exc. postage

Nota: Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan

Nak order?
Klik je http://www.wasap.my/60126272464 untuk whatsapp. ;)





Ukuran Wildan Baju Melayu: (Ukuran dalam inci)
Size Nb - 1y 
Bahu : 7.5"
Lengan : 8.5"
Dada : 18"
Labuh Baju : 10.5
Pinggang : 14
Labuh Seluar : 13.5

Size 1y ~ 2y
Bahu : 9"
Lengan : 10"
Dada : 22"
Labuh Baju : 13.5
Pinggang : 16
Labuh Seluar : 16

Size 2y ~ 3y
Bahu : 10"
Lengan : 11"
Dada : 26"
Labuh Baju : 16.5
Pinggang : 18
Labuh Seluar : 19

Size 4y ~ 5y :
Bahu : 11"
Lengan : 13"
Dada : 28"
Labuh Baju : 19
Pinggang : 19
Labuh Seluar : 21.5

Size 6y ~ 7y :
Bahu : 12"
Lengan : 15"
Dada : 31"
Labuh Baju : 21.5
Pinggang : 22
Labuh Seluar : 25.5

Monday, May 8, 2017

Baju Kurung Peplum Kanak-kanak (New Design)

Comel-comel je design untuk baju kurung peplum kanak-kanak tahun ni.
Simple but elegant!
Confirm terserlah bila pakai raya nanti.
Sedara mara jiran tetangga mesti pakat-pakat tanya beli kat mana. :P

Baju ni memang laku keras.
Jadi saiz pun agak terhad. Boleh PM kami untuk semak saiz  yang ada lagi ye.

Saiz dan Harga
Saiz 1-6 tahun : RM50
Saiz 7-12 tahun : RM55
*PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Fabrik: Woven

Sila PM atau whatsapp 0126272464 untuk semak stok. 
Attach gambar dan nyatakan saiz. TQ. :)









Saturday, May 6, 2017

Hanya RM12.90 untuk Tudung Sekolah!

HANYA RM12.90, PUAN MAMPU MENGGEMBIRAKAN SI COMEL PUAN. :)

Percayalah, Tudung Sekolah yang KEMAS dan SELESA, mampu membuatkan Si Comel dapat TUMPUKAN sepenuh PERHATIAN kepada PELAJARAN.

Jika tudung lusuh dan berbau, bukan sahaja mengganggu tumpuan Si Comel puan, malah mengganggu rakan-rakan sebelah. :D

Jika puan seorang IBU yang SAYANG kan Si Comel, puan pastinya inginkan yang terbaik buat mereka.

Cuba bayangkan puan hadiahkan mereka tudung sekolah baru sekarang...mesti mereka suka. ;)


❤ TEMPAHAN SEMUDAH 1,2 DAN 3 =D ❤ 

Tudung SiComel ada pelbagai jenis tudung sekolah termasuk tudung untuk pasukan beruniform. Klik je link di bawah. :)


In shaa Allah Krew Khidmat Pelanggan kita sangat gembira untuk membantu puan =D

Friday, May 5, 2017

Baju Melayu Wildan (Bayi dan Kanak-kanak) - Mustard

Baju melayu Wildan warna 'yellow mustard' yang super duper hot ni dah restock!
Alhamdulillah!!!
Cantik mempersona dan yang PALING penting HARGA mampu milik!

Material:
High Quality Santana crepe keluaran Jakell, tidak panas, tidak mudah koyak, tahan lasak, disediakan dengan warna pekat

Labuh lengan bole diubah suai mengikut keselesaan Si Comel anda.

LIMITED EDITION!
** NO BOOKING. First come, first serve. ;) **

Saiz dan harga:

NB-6M RM59
1Y-2Y RM65
2Y-3Y RM69
4Y-5Y RM75
6Y-7Y RM79
*exc. postage

Nota: Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan

Nak order?
Klik je http://www.wasap.my/60126272464 untuk whatsapp. ;)




Ukuran Wildan Baju Melayu: (Ukuran dalam inci)
Size Nb - 1y 
Bahu : 7.5"
Lengan : 8.5"
Dada : 18"
Labuh Baju : 10.5
Pinggang : 14
Labuh Seluar : 13.5

Size 1y ~ 2y
Bahu : 9"
Lengan : 10"
Dada : 22"
Labuh Baju : 13.5
Pinggang : 16
Labuh Seluar : 16

Size 2y ~ 3y
Bahu : 10"
Lengan : 11"
Dada : 26"
Labuh Baju : 16.5
Pinggang : 18
Labuh Seluar : 19

Size 4y ~ 5y :
Bahu : 11"
Lengan : 13"
Dada : 28"
Labuh Baju : 19
Pinggang : 19
Labuh Seluar : 21.5

Size 6y ~ 7y :
Bahu : 12"
Lengan : 15"
Dada : 31"
Labuh Baju : 21.5
Pinggang : 22
Labuh Seluar : 25.5

Wednesday, May 3, 2017

Osh Kosh Overall size 9M

Jom dapatkan overall comel untuk baby sis semua.
Brand Osh Kosh, ni original stuff, bukan replica ye. ;)
Harga pun memang berbaloi. Jauh murah dari harga kedai. :)
Confirm baby sis akan hensem bergaya bila pakai overall comel ni.

Saiz 9M sahaja
Harga: RM27 je
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Boleh order online di haibibi.com.