Monday, August 15, 2016

Flannel Cotton Blankets - Sets of 4 Pieces

Share at 11:19 PM
Mencari selimut comel dan selesa untuk si manja anda?
Yang lagi best, selimut bukan sekadar selimut. ;)
Ia boleh dijadikan sebagai bedung kerana diperbuat daripada kain cotton flannel yang lembut dan bermutu tinggi. Boleh juga dijadikan sebagai kain lap badan bayi. Pelbagai guna!

Harga cuma RM35 untuk set 4 helai!
Jimat ke jimat? :P
*PosLaju tambah RM6 SM / RM9 SS

Cotton flannel is soft and warm against baby's skin
Perfect for cuddling, burping and swaddling baby
Size: 30 x 30 inch
Machine washable
Newborn essential for mom and baby

Nak order?
Order online di haibibi.com
WhatsApp Haibibi 0126272464 (NO CALL please)









Thursday, August 11, 2016

JJ Cole Baby Head and Body Support

Share at 9:26 PM
JJ Cole Head and Body Support yang laku keras ni akan restock tak lama lagi.
Stok dijangka sampai pada 22/8/2016.
Untuk pre-order, buat masa ni ada tiga warna - brown, pink, grey.

Harga: RM55
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Untuk READY STOCK, ada warna BROWN je stok ada pada saya.
Untuk yang ready stock ni, saya bagi harga spesel sebab dah tinggal satu set je lagi ni. ;)

Harga cuma RM49 satu set!

Nak order yg ready stock?
Jom ke website haibibi.com

Untuk yang pre-order, WhatsApp 0126272464.
(NO CALL please)


  


Reversible body support has soft velour on one side and a breathable embroidered knit on the other, providing comfort to baby in any season.
The head support is adjustable and detachable, which accommodates baby's growth.

About the Product
Front Fabric: 100% Cotton; Insert: 100% Polyester; Back Fabric: 100% Polyester; Filling: 100% Polyester
Reversible fabrics for year round comfort
Fits snuggly around infants of all sizes
Machine washable

SALE Baju Melayu Moden (Kurta)

Share at 2:25 AM
Baju melayu moden ala2 kurta ni tengah SALE sekarang. Tinggal 2 warna ni je (jgn tanya warna lain pulak :P). Dgn design ni senang boleh pakai bila2 masa. Utk baby pakai masa aqiqah pun boleh, nak simpan untuk raya pun boleh.

Saiz terhad.
BMST-1602 tinggal saiz 3-6M, 6-9M, 9-12M, 12-18M
BMST-1603 tinggal saiz 6-9M dan 18-24M

SALE: RM34 sepasang
*biasa RM39
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS



Wednesday, August 10, 2016

Maternity Panties (Seluar Dalam Ibu Mengandung)

Share at 7:33 PM
Untuk ibu-ibu mengandung, jom dapatkan maternity underwear.
Diperbuat dari cotton bermutu tinggi, sangat selesa dipakai.
Dapat memberikan keselasaan kepada perut semasa mengandung. :)

Harga cuma RM14.50 sehelai.
PosLaju tambah RM6 SM / RM9 SS
 
FREE SIZE, ukuran disertakan di gambar ye.


Warna: Light peach, blue, purple & pink


Untuk order:
Order online di haibibi.com
  SMS/WhatsApp 0126272464




Tuesday, August 9, 2016

Si Comel Ceria Bertudung

Share at 12:26 AM
❤ INGIN MELIHAT SI COMEL PUAN CERIA BERTUDUNG? ❤

✔ Ingin melihat Si Comel puan GEMBIRA?
✔ Ingin memakaikan Si Comel puan tudung yang SELESA?
✔ Puan SAYANGkan Si Comel puan?
Kita ada penyelesaiannya =D

TudungSiComel diwujudkan adalah bagi memBANTU meMUDAHkan ibu-ibu untuk mendapatkan Tudung Kanak-kanak BERKUALITI yang memenuhi ciri-ciri MUDAH, LEMBUT & SELESA =D

✔ MUDAH dipakai
✔ Materiel LEMBUT
✔ Potongan yang SELESA dipakai

Jika puan rasa Si Comel puan tidak gembira, boleh dipulangkan semula. Ini jaminan kita. Kita hanya inginkan yang terbaik buat mereka =D

❤ KOLEKSI WARNA ❤

Untuk maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita. Loading sangat laju, jika tak percaya cuba klik;

Monday, August 8, 2016

Kids Hard Cover Bags

Share at 7:44 PM
Cute hard cover/shell bags for kids.

Price: RM35
PosLaju: RM8 SM / RM12 SS


Dimension: 27 x 15 x 31 cm
Weight: 500g
Type: Double shoulder hard shell
Material: ABS+PC
Age: 3+ years

Order?
WhatsApp 012-6272464 (NO CALL please)

Code: 4110181

Code: 4110182

Code: 4110184




Code: 4110185

Cotton Rich Plain Colour Tights

Share at 2:45 AM
Cotton Rich plain colour tights restocked!
Ada saiz 0-6M dan 6-12M (saiz tertulis di gambar).
*Sila nyatakan kod semasa order

Harga: RM10 sepasang
Pos Laju: RM6 SM / RM9 SS
Beli 3 atau lebih dengan harga RM8.50 sepasang!

Jom ke website untuk order.
Saiz 0-6M klik sini.
Saiz 6-12M klik sini.

Jom order cepat-cepat sebelum habis stok lagi!









Wednesday, August 3, 2016

Hadiah Comel untuk Bayi

Share at 5:50 AM
Anda tercari-cari hadiah bayi yang comel, praktikal dan paling penting dengan harga yang amat berpatutan?
Jom dapatkan set hadiah berupa cup cake ni.

Ianya sangat COMEL, UNIK, PRAKTIKAL dan EKONOMI. ;)

COMEL
* menggunakan pilihan romper dan stokin dengan corak yang comel dan 'eye-catching'

UNIK
* sebab kebanyakan hadiah bayi di pasaran berupa hamper, dah biasa tengokkan? Tapi yang ni dalam bentuk cup cake yang 'yummilicious' dan disusun cantik dalam kotak cup cake juga. Memang unik, kan? ;)

PRAKTIKAL
* set ini didatangkan 2 helai baju romper, sepasang stokin dan 2 helai tuala kecil. Memang praktikal sebab baju-baju dan stokin boleh terus dipakai oleh bayi. Tuala kecil yang sangat lembut boleh digunakan oleh ibu-ibu untuk mengelap lebihan susu atau air liur bayi. 

EKONOMI
* kerana harga yang amat berpatutan. Berbaloi-baloi. ;)

Contoh-contoh cup cake gift set dari Haibibi.
(*setiap set adalah unik. Jadi untuk order baru, kami tidak dapat menghasilkan set yang betul-betul sama seperti contoh di gambar ye.)








Harga: RM40
*termasuk pos Semenanjung Malaysia
**Sabah/Sarawak RM43

Contoh barang-barang dalam setiap set.





Untuk order, WhatsApp Haida 0126272464.

Tuesday, August 2, 2016

Kids Play Yard PRE-ORDER

Share at 2:52 AM
PRE-ORDER Kids Play Yard tapi stok terhad.
Cepat-cepat WA untuk order ye sebab play yard ni memang laku keras macam pisang goreng panas. ;)

Stok dijangka sampai (ETA) 15/8/2016.


Kids Play Yard (12 panels): RM155
Kurier PERCUMA Semenanjung Malaysia.


Limited stock.
WhatsApp 0126272464 to order now!


Sturdy, easy to assemble and vibrant colors.


* 12 big panels (inclusive of 1 door panel)
* Dimensions: 120 x 120 x 40cm
* Each small panel 40 x 40cm
* Suitable for 6m - 5yrs

Holabebe Headbands - 3 in 1

Share at 2:49 AM
Set headband 3 dalam 1 yang sangat comel untuk bayi anda. ;)
Ada 3 pilihan corak/warna menarik dalam setiap set. Senang untuk digayakan dengan koleksi pakaian bayi.

Sesuai untuk bayi 0-12 bulan.

Harga cuma RM29.90 untuk satu set
* Pos Laju tambah: RM6 SM / RM9 SS

   Material: 92% Cotton 8% Spandex
** Soft and Comfortable **

WhatsApp 0126272464 untuk order.
(Tolong JANGAN call.)



 

Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Modified by HaiBiBi