Friday, April 28, 2017

SALE Guess Jeans

Jualan penghabisan stok jeans kanak-kanak!
Diskaun lebih dari 40%!!!

Jom ke website haibibi.com untuk order.




Saiz 7y sahaja.
SALE: RM25
(Harga asal RM44)
JIMAT RM19!

LELONG Baby Dress with Cardigan

Lelong RM10 sahaja!
(harga tak masuk pos)

Baby dress + cardigan ni memang comel.
Saiz XS, anggaran untuk umur 6-9 bulan.

Ada stain/kotor sikit di cardigan, insyaAllah boleh hilang lepas basuh. 

RM10 je ni untuk set 2pcs. Harga asal RM35. Banyak jimat tu! :D
Material: dress (cotton), cardigan (cotton t-shirt)

Order sini => haibibi.com


Inner Pucci Kanak-kanak


Wow! TudungSiComel dah keluarkan inner pucci untuk kanak-kanak pula. :)
Comel-comel semuanya.

Inner Pucci dihasilkan bagi memudahkan Si Comel untuk bertudung terutamanya apabila menggayakan Shawl yang tidak berawning. Sangat sesuai untuk digandingkan dengan mana-mana Tudung  Jenis Syria.

 Ia juga mampu membuatkan Si Comel rasa selesa bertudung dan mengelakkan dari rambut terkeluar.

KELEBIHAN INNER  PUCCI
- 100% Ironless
- Boleh dibasuh Mesin

Direka khas untuk kanak-kanak comel berusia antara 1 tahun hingga remaja.


Jom jenguk website TudungSiComel untuk tengok warna-warna lain. ;)



Wednesday, April 26, 2017

LELONG Set Legging dan Headband RM10

Nak lelong set legging & headband ni RM10 je!
Harga rugi akak dah ni, kos pun lebih dari tu. :)
JIMAT RM28 dari harga asal.

Tinggal 2 design ni je. 
Saiz utk anggaran umur 12-18 bulan.
Comel sgt ni kalau match dengan plain T-shirt atau romper. ;)

Material: Cotton knit
Knotted headband

Meh tengok apa lagi yang kami nak lelong.
Klik je link haibibi.com ni. ;)


Tuesday, April 25, 2017

Blouse Pucci Kanak-kanak


Alahai... comelnya la blouse Pucci dari TudungSiComel ni.
Malangnya admin tak de anak perempuan. Boleh cuci mata je la tengok baju gegirl yang comel-comel. :)

Tadi admin jalan-jalan ke website TudungSiComel tu.
Katanya blouse Pucci ni ada 2 saiz untuk umur 3-9 tahun.
Memang comel la kalau anak dara uolls pakai. Design flowy, bila pusing-pusing jadi kembang macam princess gitu. ;)

Lagi best sebab dibuat guna material Moss Crepe.
Sangat selesa dan dijamin tak renyuk. Senangkan? Tak payah nak susah-susah iron.

Jom la jenguk website TudungSiComel sekarang.
Website yang sangat user-friendly. Guna kat phone pun sangat laju.
Pas tu katanya ada jaminan 180 hari! Best ke best? :D

Monday, April 24, 2017

Kemeja Carter's Lengan Pendek

Kemeja Carter's ni memang smart.
Authentic tau! Bukan replika atau copy ori. Setengah baju tu ada tag ori lagi.
Kain lembut & selesa pakai.
Boleh beli buat tukar2 pakai masa raya nanti. Confirm hensem! :D

Ada saiz: 24M, 2Y, 3Y, 4Y, 5Y
Harga: RM20 je! (butik mahal wooo)
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Nak order?
Jom ke website haibibi.com.


Jumper Baju Melayu dengan Topi/Kopiah

Yeehaa!!!
Jumper baju melayu dengan topi dah kembali!
Tapi lagi best sebab kali ni ada saiz lagi besar, 12-18M dan 18-24M.
Warna-warna pun terang dan menarik. Comel sangat.

Material memang semua dah tau, selesa dan tak panas sebab menggunakan kain cotton t-shirt tu.
Tak nipis & tak tebal sangat. Just nice, orang putih cakap. ;)

Harga: RM28 sahaja!
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS
Saiz: 3-6M, 6-9M, 9-12M, 12-18M, 18-24M
*ukuran disediakan di website ye

Jom order sekarang di website kami.
Klik je haibibi.com.

* Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan.






Thursday, April 20, 2017

Set Stokin Bayi 3 Pasang

Hari ni admin baru je upload set stokin baby ni.
Comel & stylo kan? Nike tuuu... :D
Mesti hensem dan comel bila pakai nanti.
Setiap set ada 3 pasang stokin. Kualiti terbaik!!!

Harga: Cuma RM18 satu set
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Jom order online di haibibi.com sekarang.


Wednesday, April 19, 2017

Seluar Dalam Wanita Mengandung (Belang)

Untuk ibu-ibu mengandung, jom dapatkan maternity panties ni.
Diperbuat dari cotton bermutu tinggi, sangat selesa dipakai.
Dapat memberikan keselasaan kepada perut semasa mengandung. :)

Seluar dalam ni Free Size tapi jangan risau sebab bahagian tepi tu ada butang untuk adjust pinggang (adjustable button). So insyaAllah boleh pakai sepanjang tempoh mengandung. ;)

Bahagian perut pula ada 'belly supportive panel'. Dwi-lapisan untuk menampung pembesaran perut.

Beli 1 : RM14/helai
Beli 3 : RM12.50/helai
PosLaju : RM7 SM / RM10 SS
 
FREE SIZE, ukuran disertakan di gambar ye.


Warna: Seperti di gambar


Untuk order:
Order online di haibibi.com
  SMS/WhatsApp 0126272464



Tuesday, April 18, 2017

Telekung Kanak-kanak DiaDina

IBU-IBU, JANGAN PAKSA ANAK BERSOLAT!!!



Ya, ini kesalahan yang selalu kita sebagai ibu biasa lakukan. Kita memaksa Si Comel untuk buat itu dan ini. Namun Si Comel biasanya jika dipaksa akan memberontak, itu sifat semula jadi kebanyakan manusia termasuk kita sendiri..kan? =D

Menurut pandangan pakar pendidik, kaedah yang terbaik adalah dengan menunjukan contoh kepada mereka. Selalu biasakan mereka lihat kita bersolat dan biasakan juga bawa mereka untuk solat di masjid.

Ini kerana, di masjid ada suasana yang baik untuk mereka lihat dan contohi. Apabila mereka lihat sendiri ramai yang bersolat dan lama kelamaan pastinya mereka juga akan tergerak hati untuk turut serta =D

Cuba bayangkan, Si Comel kita pula yang tidak sabar-sabar untuk bersolat. Hati ibu mana yang tak tersentuh dan pastinya sangat berbunga-bunga =D

"Ibu...Auni nak solat dengan ibu boleh?..."

Pendidikan yang terbaik adalah melalui contoh yang baik =D

Selamat mencuba =D



❤ KOLEKSI TELEKUNG TERKINI ❤ 

Untuk memudahkan puan mendidik Si Comel puan bersolat, kita juga ada telekung yang sesuai untuk Si Comel berusia 2 tahun dan ke atas.

Untuk melihat koleksi terbaru kita, jemput puan untuk klik pada link Katalog MESRA SMARTPHONE - LOADING LAJU di bawah =D