Tuesday, January 9, 2018

Alana Suit - Set Blouse dan Palazzo Kanak-kanak

Alana suit yang kasual tapi tetap comel. ♡♡♡

Warna: Seperti di gambar
Saiz: 1-2Y, 2-3Y, 4-5Y, 6-7Y, 8-9Y, 10-11Y
*jadual ukuran disediakan

✔ Simple Blouse + Hot Palazzo
✔ Simple design mementingkan keselesaan Si Comel 
✔ Diserikan dengan poket sebelah kanan seluar
✔ Dimantapkan dengan patch yang tidak mudah tertanggal walaupon dimasukkan ke dalam mesin basuh 
✔ Material crepe dan cotton lembut tak panas
✔ Cantik terletak 
✔ Jangan risau jarang 
✔ Susah untuk terkoyak/berbulu
✔ Tidak mudah berkedut

HARGA
1y - 2y : RM69
2y - 3y : RM75
4y - 5y : RM75
6y - 7y : RM79
8y - 9y : RM79
10y - 11y : RM85
*PosLaju : RM8 SM / RM12 SS

Untuk semak stok dan saiz:
Whatsapp => klik www.wasap.my/60126272464













Monday, January 8, 2018

T-shirt Budak Original All Basics (Peru brand) RM10 sahaja!

T-shirt budak comel-comel.
Dah la comel, murah pulak tu!
Kain pun cantik. Memang selesa sangat. Setanding jenama Miki/Padini.

Harga: RM10 je!
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(bergantung pada berat)

✔️ Design up-to-date ;)
✔️ 100% cotton
✔️ Selesa dipakai dan tak panas

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.
WhatsApp www.wasap.my/60126272464


Saiz: 2Y sahaja 

Saiz: 6Y, 8Y 

Saiz: 2Y sahaja

Saiz: 4Y sahaja

Saiz: 4Y, 6Y

Saiz: 8Y sahaja

Saiz: 2Y sahaja

Friday, January 5, 2018

Baju Baby Shark Omar Hana Jenama Ailubee - Januari 2018

Selamat tahun baru!

Baju tidur Baby Shark yang terlaris di pasaran sejak 2017.
Kami bawakan pula stok terbaru Januari 2018.
Ada saiz bayi dan saiz besar sehingga 7 tahun.
Boleh pakai sedondon abang, adik, kakak. ;)

Saiz: 3-6M, 6-12M, 12-18M, 18-24M => Harga: RM23
Saiz: 2-7 tahun => Harga: RM25

PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
* Caj pos untuk sepasang.

Material 100% cotton.
Jenama Ailubee memang kualiti terbaek!
Kain cantik, corak dan warna ceria. :)

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
Klik www.wasap.my/60126272464.
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.





















Friday, December 22, 2017

Baju Tidur Baby Shark Jenama Caluby

Baju tidur Baby Shark yang terlaris di pasaran.
Stok terbaru Disember 2017.
Stok terhad ye. Stok memang berlari-lari laju sangat ni. Banyak saiz dah habis. :D

Saiz: 2-7Y

PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
* Caj pos untuk sepasang.

Material 100% cotton.
Kain cantik, corak dan warna ceria. :)

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
Klik www.wasap.my/60126272464.
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.








Thursday, December 14, 2017

Baju Tidur Baby Shark Jenama Ailubee - Disember 2017

Baju tidur Baby Shark yang terlaris di pasaran.
Stok terbaru Disember 2017.
Stok terhad ye. Stok memang berlari-lari laju sangat ni. Banyak saiz dah habis. :D

Saiz: 2-7 tahun => Harga: RM25
Saiz: 8-12 tahun => Harga: RM28

PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
* Caj pos untuk sepasang.

Material 100% cotton.
Jenama Ailubee memang kualiti terbaek!
Kain cantik, corak dan warna ceria. :)

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
Klik www.wasap.my/60126272464.
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.








"Happy bebudak dpt baju bb shark. Kain elok selesa. Mmg puas hati.  "