Wednesday, February 22, 2017

Telekung Kanak-kanak SiComel

APAKAH KELEBIHAN TELEKUNG LYCRA 320G BERBANDING 280G? =D

Jika puan ingin memastikan Si Comel puan GEMBIRA bersolat, puan harus pastikan telekung yang dipakainya SELESA =D

Benang Lycra terdapat beberapa jenis dan biasanya lycra 280g selalu digunakan untuk menghasilkan telekung kerana ianya murah. Namun tahukah puan bahawa lycra 280g adalah KASAR dan JARANG berbanding 320g?.

Apabila kasar, ianya akan terasa agak PANAS terutama untuk telekung yang menutup seluruh badan.

Memandangkan anak-anak kita sendiri yang sudah masuk usia 'perlu belajar solat' jadi kita juga ada hasilkan Telekung Kanak-kanak Istimewa yang diperbuat dari materiel Lycra 320g Lembut dan Gebu-gebu.

✔ Kenapa LEMBUT dan GEBU-GEBU itu PENTING?

✔ Kenapa pula kita pilih Lycra 320g?

Kita semua sedia maklum, telekung adalah set pakaian yang menutupi hampir keseluruhan badan dan sekiranya pemilihan materiel yang salah, ia membuatkannya panas apabila dipakai.

Apabila panas, kanak-kanak semestinya akan merasa rimas dan mengikut pengalaman kita, kanak-kanak akan memberikan 1001 alasan untuk tidak memakai telekung.

Jadi dari pengalaman itu, kita telah membuat pemilihan dari jenis Lycra 320g(imported) yang LEMBUT dan GEBU-GEBU bagi memastikan Si Comel kita gembira untuk mengenakan telekung dan seterusnya GEMBIRA untuk BERSOLAT.

JIKA TIDAK BERPUAS HATI, BOLEH DIPULANGKAN =D

Keselesaan Si Comel puan adalah keutamaan kita di TudungSiComel =D

❤ KOLEKSI WARNA ❤

Untuk maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita. Loading sangat laju, jika tak percaya cuba klik;


Thursday, February 16, 2017

Rak Buku Kanak-kanak (Kids Book Rack)

Sakit mata tengok buku bersepah-sepah dalam bilik anak anda?
Ada shelf tapi tinggi sangat untuk anak simpan sendiri buku-buku?

Jom beli rak buku yang comel dan warna-warni ni.

Ada 5 tingkat untuk simpan buku atau 'soft toys'. 

Ukuran: 80x40x80 cm
Senang untuk dipasang
Material plastik yang kukuh dan tahan lasak, tetapi ringan dan senang untuk dialih
Boleh dibersihkan hanya dengan menggunakan kain/tuala basah

Harga?

Cuma RM140!
(Pos SM: RM12 melalui kurier Airpak/ABX/Nationwide)

Order?
WhatsApp 0126272464 sekarang
(NO call please)


Tuesday, February 14, 2017

Baju Tidur Bayi Comel Saiz 3-24 Bulan

Kali ni baju tidur design comel-comel ni untuk bayi umur 3-24 bulan pula. :)
Diakui comel dan terlajak laris. ;)

Saiz: 3-6M, 6-12M, 12-18M, 18-24M
(mungkin potongan kecil)
Kod: Seperti di gambar

Harga: RM22
PosLaju: RM7 SEM / RM11 SS (untuk sepasang)
** TIADA booking & COD.

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.

*Klik untuk gambar yang lebih besar

Monday, February 13, 2017

Baju Tidur Kanak-kanak 13 Februari 2017

LAGI stok baru bulan Februari 2017 dah sampai. Yeay!!!
Setiap kali kami upload stok baru, memang cepat sangat stok jalan, sampai berlari-lari gitu. :P
Laku  keras! Jadi, kalau dah minat tu, cepat-cepat WhatsApp Haibibi untuk order.

Saiz: 2-7 tahun
Kod: Seperti di gambar

Harga: RM23
PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
** TIADA booking & COD.

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.


Wednesday, February 8, 2017

Baju Tidur Kanak-kanak Stok Baru Februari 2017

Stok baru bulan Februari 2017 dah sampai. Yeay!!!
Setiap kali kami upload stok baru, memang cepat sangat stok jalan, sampai berlari-lari gitu. :P
Laku  keras! Jadi, kalau dah minat tu, cepat-cepat WhatsApp Haibibi untuk order.

Saiz: 2-7 tahun
Kod: Seperti di gambar

Harga: RM23
PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
** TIADA booking & COD.

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.











Saiz 2 tahun
Baju: lengan 21cm / panjang 43cm / pinggang 30cm
Seluar: panjang 54cm / pinggang 20cm 

Saiz 3 tahun
Baju: lengan 21.5cm / panjang 44cm / pinggang 31cm
Seluar: panjang 57cm / pinggang 21cm

Saiz 4 tahun
Baju: lengan 22cm / panjang 47cm / pinggang 32cm
Seluar: panjang 61cm / pinggang 22cm

Saiz 5 tahun
Baju: lengan 22.5cm / panjang 48.5cm / pinggang 33.5cm
Seluar: panjang 62cm / pinggang 22.5

Saiz 6 tahun
Baju: lengan 24cm / panjang 50.5cm / pinggang 36cm
Seluar: panjang 66cm / pinggang23.5cm

Saiz 7 tahun
Baju: lengan 25cm / panjang 52cm / pinggang 36.5cm
Seluar: panjang 67cm / pinggang 24cm

Set Blouse dan Palazzo Kanak-kanak 1 hingga 4 tahun

Jom dapatkan set blouse dan palazzo yang comel sangat ni. 😀
Diperbuat dari fabrik yang bermutu tinggi dan selesa dipakai. Yang penting, tak panas.

Ada saiz:
S (1-2 tahun)
M (2-3 tahun)
L (3-4 tahun)

Harga: RM35 sepasang
RM100 untuk 3 pasang
PosLaju: *RM7 SM / RM10 SS
(*untuk berat tak melebihi 500g)

Order online di haibibi.com sekarang.







Tuesday, February 7, 2017

Menghilangkan Bau Badan Dalam Masa 3 Saat

Ramai yang bertanya, Celebrity Lass (CL) tu apa ye?
Ok, jom Haibibi terangkan serba sedikit.

FUNGSI CL Go Active™:

1. AGEN PENGHILANG BAU BADAN (tanpa anti-perspirant yang menyekat peluh yang boleh menyebabkan toksin terkumpul dan seterusnya meningkatkan peluang mendapat kanser.)
2. ANTISEPTIK (menghalang pembiakan bakteria punca utama bau badan.)
3. ODOUR NEUTRALIZER (meneutralkan bau badan menjadikan badan kekal segar walaupun aktif berpeluh.)
4. BODY REFRESHER (badan kekal segar dan tidak melekit sehingga 24 jam.)

CARA GUNA CL Go Active™: 

* Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: 
1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki.
2. Sapu dan ratakan.
3. Bilas kawasan tersebut dengan air.
4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan.

Harga PROMOSI cuma RM26 sebotol. (*tak termasuk pos)
Jom cuba sekarang sebelum kembali ke harga asal.

📱WhatsApp 0126272464 sekarang.
📱WhatsApp 0126272464 sekarang.
📱WhatsApp 0126272464 sekarang.


Celebrity Lass memang best! 
Jom dapatkan CL elf series dengan harga promo gempak meletop kebabom!


Sunday, February 5, 2017

Wajah Baru Celebrity Lass

Taraaa... #CelebrityLass dah tukar rupa. Cantik kan? 😉
Saiz pun dah lain. Harga pun dah berubah... Lagi berbaloi dan mampu milik. 😍

WhatsApp Haida 0126272464 untuk info lanjut.

Monday, January 23, 2017

Baju Tidur Kanak-kanak - Stok Baru Januari 2017

Tu dia... Comel-comel kan design baru untuk baju tidur kanak-kanak.
Setiap kali kami upload stok baru, memang cepat sangat stok jalan, sampai berlari-lari gitu. :P
Laku  keras! Jadi, kalau dah minat tu, cepat-cepat WhatsApp Haibibi untuk order.

Saiz: 2-7 tahun
Kod: Seperti di gambar

Harga: RM23
PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
** TIADA booking & COD.

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.









Size 2 Tahun
Lengan: 42cm
Pinggang: 29.5cm
Panjang: 42cm
Panjang Seluar: 54.5cm
Pinggan Seluar: 21.5cm

Size 3 Tahun
Lengan: 45cm
Pinggang: 31cm
Panjang: 44.5cm
Panjang Seluar: 57.5cm
Pinggan Seluar: 22.5cm

Size 4 Tahun
Lengan: 46cm
Pinggang: 33cm
Panjang: 46cm
Panjang Seluar: 60cm
Pinggang Seluar: 23cm

Size 5 Tahun
Lengan: 50cm
Pinggang: 34cm
Panjang: 48cm
Panjang Seluar: 63cm
Pinggang Seluar: 23.5cm

Size 6 Tahun
Lengan: 55.2cm
Pinggang: 35.5cm
Panjang: 50.5cm
Panjang Seluar: 70cm
Pinggang Seluar: 24cm

Size 7 Tahun
Lengan: 55.5cm
Pinggang: 37cm
Panjang: 53cm
Panjang Seluar: 74cm
Pinggang Seluar: 24.5cm

Thursday, January 19, 2017

Cute Kimono Jumpers for Babies

Comel tak Kimono Jumper ni? Comel sangat. :)
Butang dari atas sampai ke bawah; memang menyenangkan ibu-ibu untuk menukar diaper bayi.
Kuantiti terhad, jadi WhatsApp Haibibi cepat-cepat untuk order ye.

Holabebe Kimono Jumper
Size: 0-3M, 3-6M, 6-9M, 9-12M

Price: RM38
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

100% Cotton.
Machine wash.
Long sleeves, 1 pc with pants baby jumper
Banded round neckline.
Open Button
Snaps at inseam for easy dressing and diapering.

Order? WhatsApp 0126272464
(NO call please)