Monday, March 13, 2017

Baju Melayu Kanak-kanak 2017

Baju melayu Wildan yang super duper hot kini kembali!
Cantik mempersona dan yang PALING penting HARGA mampu milik!

Material:
Warna purple, light purple cair, royal blue - suffi cotton
Warna mustard, mint green, dusty pink - High Quality Santana crepe keluaran Jakell, tidak panas, tidak mudah koyak, tahan lasak, disediakan dengan warna pekat

Labuh lengan bole diubah suai mengikut keselesaan Si Comel anda.

LIMITED EDITION!
** NO BOOKING. First come, first serve. ;) **

Saiz dan harga:

NB-6M RM59
1Y-2Y RM65
2Y-3Y RM69
4Y-5Y RM75
6Y-7Y RM79
*exc. postage

Nota: Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan

Nak order?
Klik je http://www.wasap.my/60126272464 untuk whatsapp. ;)









Ukuran Wildan Baju Melayu: (Ukuran dalam inci)
Size Nb - 1y 
Bahu : 7.5"
Lengan : 8.5"
Dada : 18"
Labuh Baju : 10.5
Pinggang : 14
Labuh Seluar : 13.5

Size 1y ~ 2y
Bahu : 9"
Lengan : 10"
Dada : 22"
Labuh Baju : 13.5
Pinggang : 16
Labuh Seluar : 16

Size 2y ~ 3y
Bahu : 10"
Lengan : 11"
Dada : 26"
Labuh Baju : 16.5
Pinggang : 18
Labuh Seluar : 19

Size 4y ~ 5y :
Bahu : 11"
Lengan : 13"
Dada : 28"
Labuh Baju : 19
Pinggang : 19
Labuh Seluar : 21.5

Size 6y ~ 7y :
Bahu : 12"
Lengan : 15"
Dada : 31"
Labuh Baju : 21.5
Pinggang : 22
Labuh Seluar : 25.5

Tuesday, March 7, 2017

Zara Jubah Dress Saiz 1 hingga 6 Tahun

Coming soon!

✔Princess design, confirm anak suka! Terasa seperti anak2 raja gitu. ☺
✔Diserikan dengan riben berpin (boleh tanggal dan pasang semula seperti brooch) 
✔Material boleh meregang, lembut, gebu cantik terletak dan sederhana berat
✔Tidak jarang 
✔Tidak mudah terkoyak/berbulu
✔Tidak mudah berkedut
✔Saiz 1y hingga 6y


Koleksi Terkini Tudung Si Comel Mac 2017

Comelkan koleksi terkini tudung dan shawl dari Tudung SiComel ni?

Boleh dah mula beli untuk pakai hari raya nanti. Tak salah beli sikit-sikit, barulah tak terasa sangat duit keluar laju nanti. 

 TEMPAHAN SEMUDAH 1,2 DAN 3 =D  

Untuk melihat koleksi warna terkini dan maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita (loading sangat laju);

Monday, March 6, 2017

Jualan Penghabisan Stok 2016 - Romper Baju Kurung

Lelong! Lelong!
Jualan penghabisan stok 2016 berlansung sekarang sehingga habis stok.
Nak bagi harga murah-murah je ni. Jom order sebelum stok baru masuk. Nanti tak dapat dah harga gempak kebabom ni. ;)

Saiz yang tinggal ada dinyatakan di bawah gambar ye.
(Psssttt, tolong jangan tanya saiz yang tak de. Nama pun penghabisan stok, jadi nak habiskan stok yang ada je la. :P)
Boleh terus klik link ke website untuk order.

LELONG: RM25 je
(Harga asal RM35)
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Saiz 6-9M dan 9-12M 
Nak order? Klik sini.

Saiz 6-9M 
Nak order? Klik sini.

Saiz 3-6M dan 6-9M 
Nak order? Klik sini.

Saiz 3-6M, 6-9M, 9-12M 
Nak order? Klik sini.

Saiz 3-6M dan 6-9M
Nak order? Klik sini.

Saiz 3-6M, 6-9M, 9-12M
Nak order? Klik sini.

Friday, March 3, 2017

Korean Summer Skirt Set for Little Girls

Comelkan set blouse dan skirt ala-ala Korean summer skirt ni? ;)
Diperbuat dari fabrik yang bermutu tinggi dan selesa dipakai.
Yang penting, tak panas.

Ada saiz:
S (1-2 tahun)
M (2-3 tahun)
L (3-4 tahun)

Harga: RM35 sepasang
RM100 untuk 3 pasang
PosLaju: *RM7 SM / RM10 SS
(*untuk berat tak melebihi 500g)

Order online di haibibi.com sekarang.


Thursday, March 2, 2017

Bedung atau Napkin Pelbagai Guna Bersaiz Besar

'Muslin blanket' atau napkin pelbagai guna:
* bedung/swaddle
* stroller/nursing cover
* selimut
* kain lap
* alas tukar diaper, dll.

Saiz yang besar - 120cm x 120cm

Material: 100% cotton muslin
Kenapa fabrik muslin ni best?
* sangat lembut :)
* breathable - haba tak terperap bila digunakan sebagai bedung/selimut, jadi bayi akan sentiasa rasa selesa dan tak panas ;)
* tahan lama dan tahan lasak

Harga: RM29.90 sehelai
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

PM untuk order.












Monday, February 27, 2017

Penghilang Bau Badan Magik

IMEJ CIKGU HANCUR SEBAB BAU MASAM KETIAK

Jadi cikgu memang kena jaga penampilan. Supaya lebih yakin
bila mengajar. Tapi bau masam ketiak pulak tak jaga. Malu dengan anak murid. Lagi malu berselisih dengan cikgu2 lain terutamanya guru besar.

Gunakan spray cecair CL pada bahagian yang berbau. Dalam masa 3 saat, bau yang pelik2 tu akan hilang. Dan kekal sehingga 24 jam.

Spray cecair CL dirumus khas untuk kegunaan guru yang perlukan keyakinan tinggi ketika mengajar. Masalah bau tiada, mengajar pun semakin selesa. ..
Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: 
1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki.
2. Sapu dan ratakan.
3. Bilas kawasan tersebut dengan air.
4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan.


FUNGSI CL Go Active™

1. AGEN PENGHILANG BAU BADAN (tanpa anti-perspirant yang menyekat peluh yang boleh menyebabkan toksin terkumpul dan seterusnya meningkatkan peluang mendapat kanser.)
2. ANTISEPTIK (menghalang pembiakan bakteria punca utama bau badan.)
3. ODOUR NEUTRALIZER (meneutralkan bau badan menjadikan badan kekal segar walaupun aktif berpeluh.)
4. BODY REFRESHER (badan kekal segar dan tidak melekit sehingga 24 jam.)

CARA GUNA CL Go Active™: 

* Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: 
1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki.
2. Sapu dan ratakan.
3. Bilas kawasan tersebut dengan air.
4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan.

Harga PROMOSI cuma RM26 sebotol. (*tak termasuk pos)
Jom cuba sekarang sebelum kembali ke harga asal.

šŸ“±WhatsApp 0126272464 sekarang.
šŸ“±WhatsApp 0126272464 sekarang.
šŸ“±WhatsApp 0126272464 sekarang.

Sunday, February 26, 2017

Safieya Suit - Set Blouse Lengan Panjang dan Palazzo untuk Kanak-kanak

✔Simple Blouse + Hot Palazzo 
✔Diserikan dengan poket sebelah kanan seluar
✔Dimantapkan dengan Awesome patch yang tidak mudah tertanggal walaupon dimasukkan ke dalam mesin basuh 
✔Material Polycreep sederhana berat 
✔Cantik terletak 
✔Jangan risau jarang 
✔Susah untuk terkoyak/berbulu
✔Tidak mudah berkedut
✔Saiz 2y hingga 11y
✔Ready Stock!

Size Dan Harga
============
2y - 3y : RM69 
4y - 5y : RM69 
6y - 7y : RM75 
8y - 9y : RM75 
10y - 11y : RM79

Postage : RM8 Semenanjung
RM12 Sabah/Sarawak

WhatsApp 0126272464 untuk order.








Ukuran Safieya Suit:
(Ukuran dalam inci)
===============
Size 2y ~ 3y :
Bahu : 10"
Lengan : 12"
Dada : 20"
Labuh Baju : 13"
Pinggang Seluar : 20"
Labuh Seluar : 21"
.
Size 4y ~ 5y :
Bahu : 12.5"
Lengan : 11.5"
Dada : 22"
Labuh Baju : 15"
Pinggang Seluar : 21"
Labuh Seluar : 22.5"
.
Size 6y ~ 7y :
Bahu : 12.5"
Lengan : 14"
Dada : 26"
Labuh Baju : 16.5"
Pinggang Seluar : 21.5"
Labuh Seluar : 26"
.
Size 8y ~ 9y :
Bahu : 14"
Lengan : 15.5"
Dada : 29"
Labuh Baju : 19"
Pinggang Seluar : 22"
Labuh Seluar : 30"
.
Size 10y ~ 11y :
Bahu : 15"
Lengan : 17.5"
Dada : 31"
Labuh Baju : 21"
Pinggang Seluar : 24"
Labuh Seluar : 34"

Kids Play Yard Restocked!

YEAY!!! Kids Play Yard dah restocked lagi!
Cepat-cepat WA untuk order ye sebab play yard ni memang laku keras macam pisang goreng panas. ;)

Kids Play Yard (12 panels): RM155
Kurier PERCUMA Semenanjung Malaysia
(penghantaran 2-3 hari bekerja bergantung kepada tempat)

Limited stock.
WhatsApp 0126272464 to order now!


Sturdy, easy to assemble and vibrant colors.


* 12 big panels (inclusive of 1 door panel)
* Dimensions: 120 x 120 x 40cm
* Each small panel 40 x 40cm
* Suitable for 6m - 5yrs

Wednesday, February 22, 2017

Telekung Kanak-kanak SiComel

APAKAH KELEBIHAN TELEKUNG LYCRA 320G BERBANDING 280G? =D

Jika puan ingin memastikan Si Comel puan GEMBIRA bersolat, puan harus pastikan telekung yang dipakainya SELESA =D

Benang Lycra terdapat beberapa jenis dan biasanya lycra 280g selalu digunakan untuk menghasilkan telekung kerana ianya murah. Namun tahukah puan bahawa lycra 280g adalah KASAR dan JARANG berbanding 320g?.

Apabila kasar, ianya akan terasa agak PANAS terutama untuk telekung yang menutup seluruh badan.

Memandangkan anak-anak kita sendiri yang sudah masuk usia 'perlu belajar solat' jadi kita juga ada hasilkan Telekung Kanak-kanak Istimewa yang diperbuat dari materiel Lycra 320g Lembut dan Gebu-gebu.

✔ Kenapa LEMBUT dan GEBU-GEBU itu PENTING?

✔ Kenapa pula kita pilih Lycra 320g?

Kita semua sedia maklum, telekung adalah set pakaian yang menutupi hampir keseluruhan badan dan sekiranya pemilihan materiel yang salah, ia membuatkannya panas apabila dipakai.

Apabila panas, kanak-kanak semestinya akan merasa rimas dan mengikut pengalaman kita, kanak-kanak akan memberikan 1001 alasan untuk tidak memakai telekung.

Jadi dari pengalaman itu, kita telah membuat pemilihan dari jenis Lycra 320g(imported) yang LEMBUT dan GEBU-GEBU bagi memastikan Si Comel kita gembira untuk mengenakan telekung dan seterusnya GEMBIRA untuk BERSOLAT.

JIKA TIDAK BERPUAS HATI, BOLEH DIPULANGKAN =D

Keselesaan Si Comel puan adalah keutamaan kita di TudungSiComel =D

❤ KOLEKSI WARNA ❤

Untuk maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita. Loading sangat laju, jika tak percaya cuba klik;