Monday, July 23, 2018

Kurta Kanak-kanak Aqeel

SAIZ UNTUK BAYI NEW BORN PON ADA??
Selama ni punya la susah nak carikkk, nak kena tempah bagai. Dah la tailor ramai yang reject untuk tempahan baju kurta kids terutama baby, rumit katanya nak jahit!

Sekarang jangan risau mommies gojes. Kami ada design kurta untuk si teruna mommies. Confirm hensem dan sangat berbaloi! Si comel akan sentiasa selesa, tak panas dan tak merengek rimas malah dapat feels macam lepak kat rumah jer! Why not cuba kan? 


Apa hebatnya kurta ni?? Meh nak cerita..
 Menggunakan material cotton lembut tidak panas
 Sangat menyerap peluh (anak tak perasan yang mereka 
sedang berpeluh)
 Design leher cekak musang lembut tidak menggunakan pengeras agar tidak merimaskan anak (umpama memakai tshirt biasa)
 Getah seluar agak lembut (anak tidak terasa ketat tidak
selesa)
 Terdapat butang di lengan (mudah diubahsuai labuh lengan mengikut cuaca dan memberi impak smart bergaya ala-ala kemeja)
 Simple, modern design dan smart juga dimatchingkan 
dengan jeans/slacks.









SAIZ DAN HARGA
Nb - 6m : RM69
6m - 1y : RM75
1y - 2y : RM79
2y - 3y : RM85
4y - 5y : RM89
6y - 7y : RM95
Pos Laju: RM8 SM / RM12 SS




Untuk semak stok dan order, whatsapp nombor di bawah.
Klik je, tak perlu save no. ;)

Friday, July 20, 2018

Siapa Cepat Dia Dapat

Dah bulan Julai ni kan?
Saya tahu uniform sekolah anak puan mesti dah sangat lusuh. Kesian anak puan. Nak tunggu hujung tahun lambat lagi kan ^_^

Jadi kita ada beberapa helai Baju, Kain dan Tudung Sekolah yang reject kilang namun masih elok untuk dipakai. 

Reject kilang bermaksud kainnya berkualiti cuma mungkin ada sedikit kotoran atau jahitan kurang kemas, namun masih elok untuk dipakai.



Apa lah sangat sembilan ringgit nak dibandingkan dengan senyuman seorang anak yang kita sayang kan. 

Kita cuba bantu puan untuk membuatkan anak puan ke sekolah kelihatan lebih SEGAR, CERIA dan GEMBIRA.


Jemput puan Klik Butang di bawah untuk lihat stok yang masih berbaki... siapa cepat dia dapatlah ya sebab stok rejek nie tak banyak.

Tempahan mudah menerusi web kita, hanya klik klik klik dan kami akan hantarkan terus kepada puan. Mudah dan selesa. ^_^

Friday, July 13, 2018

Baby Item Clearance SALE

Good news!
Ada banyak baju dan barang bayi untuk dilelong dengan harga TAK MASUK AKAL! ☺️
Ada yang serendah RM3 je.
Ya, RM3 je!!!
Berbaloi ke berbaloi tu? He he he.

Ok, cakap banyak pun buang masa je kan?
Jom jenguk FB album ni untuk tengok barang yang ada.
Klik je link ni k.


Thursday, July 12, 2018

Blouse Izzah untuk Kanak-kanak

Assalamualaikum Mommies! ❤

NEW STOCK IN DA HOUSE!! 

BLOUSE IZZAH keluaran Nasuheart 

Sesuai untuk SiComel Mommies yang berusia dari umur 4 - 15 tahun tau! 



KEISTIMEWAAN BLOUSE IZZAH
  • Material GERMANY COTTON yang sejuk dan selesa
  • Dikemaskan dengan hiasan butang disisi supaya nampak lebih menarik
  • Tangan CUFF GETAH supaya nampak lebih kemas
  • ZIP di dada untuk memudahkan pemakaian
  • Sesuai digayakan dengan seluar jeans, skirt dan palazo
  • Blouse yang simple tapi tetap nampak elegan


So Mommies, apa tunggu lagi tu.. Jom order BLOUSE IZZAH cepat!!

Jom jom klik link bawah ni. Lambat-lambat nanti takut habis stok pulak.

Monday, June 4, 2018

Promosi Raya Tudung Kanak-kanak

Ceriakan Aidilfitri Si Comel puan dengan Tudung yang LEMBUT dan SELESA. ☺️

Pastikan ianya COTTON PRADA ORIGINAL… JAMINAN 180 HARI.




Dengan setiap pembelian 3 helai tudung dari tudung yang terpilih di bawah, Si Comel BERPELUANG menerima Hadiah Majalah ASUH ISTIMEWA secara PERCUMA 

 Tudung Kupu-kupu
  Tudung Meedina
  Tudung The Buttons
  Tudung The Ribbons
  Instant Dolly
  Tudung Balqis


Jom jom klik link bawah ni. Lambat-lambat nanti takut habis stok pulak.

Wednesday, May 30, 2018

Tudung Instant Dolly

Fabrik yang berkualiti. Pelbagai warna yang mampu membuatkan Si Comel puan tampak lebih comel menggayakannya! :D
.
✔️ Material Cotton Prada Original yang diimport khas dan ianya lembut serta gebu-gebu
✔️ Dihasilkan dengan 3 saiz khas untuk Si Comel berusia 2-11 Tahun
✔️ Tidak perlu menggunakan pin. Mudah dan Selesa
✔️ Kain kapas lembut mudah digosok
✔️ Potongan (Cutting) khas yang Selesa dipakai
.
❤❤ 180 Hari Jaminan Pada Setiap Pembelian




Jom jom klik link bawah ni. Lambat-lambat nanti takut habis stok pulak.

Friday, May 18, 2018

Set Kemeja dan Seluar Pendek Jenama Healthtex

Hensem kan set kemeja dan seluar pendek kargo ni? :)
ORIGINAL set ni. Ada jual online di Walmart US.
Kualiti memang terbaik! Sangat berbaloi dengan harga murah kami. :D

Saiz dan kuantiti terhad tau. Siapa cepat dia capat. ;)
Saiz ada tulis di bawah setiap gambar.

Harga asal: RM38
Ramadan PROMO: RM35 je!
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Nak order?
Jom wasap kami laju-laju.
WhatsApp www.wasap.my/60126272464

Saiz: 2t sahaja

Saiz: 2t, 3t, 4t

Saiz: 3t, 4t

Saiz: 2t sahaja

Saiz: 5t sahaja

Saiz: 5t sahaja


Yesza! Ada jual kat Walmart tu. Maknanya baju ni tengah in-trend la sekarang. :D


Thursday, May 17, 2018

Tudung LD Aufa Baby

LD AUFA BABY adalah Tudung kanak-kanak jenama NABILAH HIJAB yang dijahit menggunakan material Lycra.

Ianya juga mampu membuatkan Si Comel tampak lebih kemas dan ayu (^_^)

Awning Lembut. Ianya juga sangat sesuai untuk kanak-kanak kerana dihasilkan untuk MUDAH dipakai, Mudah dibasuh, LEMBUT dan pastinya SELESA.

KEISTIMEWAAN TUDUNG LD AUFA BABY
✔️ Material Lycra berkualiti
✔️ Awning lembut dan tidak mudah rosak
✔️ Tak panas
✔️ Tak perlu iron
✔️ Mesra travel
✔️ Warna kesukaan anak anak
✔️ Mudah dibasuh
✔️ Percuma brooch

❤❤ 180 Hari Jaminan Pada Setiap Pembelian



Jom jom klik link bawah ni. Lambat-lambat nanti takut habis stok pulak.

Sunday, May 6, 2018

Baju Kurung Peplum Kanak-kanak Makaila

Sangat EKSKLUSIF!
Setiap warna dan saiz ada 2 pasang je. 😮

✔ Boleh dipakai new born baby sehingga kakak berumur 13 tahun. Senang nak pakai sedondon. ☺
✔ Material crepe lembut - sederhana berat, tak panas dan sangat selesa.
✔ Design fishtail peplum, longgar di bahagian perut dan tak ketat.
✔ Baju boleh juga dipadankan dengan jeans/legging, berketrampilan sangat stylo dan menjimatkan!
✔ Flexible untuk pelbagai acara. Simple yet fashionable! ❤
✔ Warna-warna ceria dan eksklusif.
✔ Dimantapkan dengan.bunga-bungaan comel yang dijahit rapi dan tidak mudah tercabut walaupun dimasukkan ke dalam mesin basuh
✔ Sangat mudah dijaga - tidak mudah untuk terkoyak/berbulu.

SAIZ DAN HARGA
Nb - 6m : RM85
6m - 1y : RM89
2y - 3y : RM95
4y - 5y : RM99
6y - 7y : RM105
8y - 9y : RM109
10y - 11y : RM115
12y - 13y : RM119
Pos Laju : RM8 SM / RM12 SS

SAIZ TERHAD!
Cepat-cepat whatsapp untuk semak saiz yang masih ada ye.

Untuk semak stok dan saiz:
WhatsApp => klik je www.wasap.my/60126272464






Monday, April 23, 2018

Baju Kurung Peplum Kanak-kanak Zenia

READY STOCK!
Memang comel.
Meletop kebabom!!! :P

✔ Boleh dipakai new born baby sehingga kakak berumur 11 tahun. Senang nak pakai sedondon. ☺
✔ Material crepe lembut - sederhana berat, tak panas dan sangat selesa.
✔ Design fishtail peplum, longgar di bahagian perut dan tak ketat.
✔ Baju boleh juga dipadankan dengan jeans/legging, berketrampilan sangat stylo dan menjimatkan!
✔ Flexible untuk pelbagai acara. Simple yet fashionable! ❤
✔ Warna-warna ceria dan eksklusif.
✔ Dimantapkan dengan.bunga-bungaan comel yang dijahit rapi dan tidak mudah tercabut walaupun dimasukkan ke dalam mesin basuh
✔ Sangat mudah dijaga - tidak mudah untuk terkoyak/berbulu.

SAIZ DAN HARGA
Nb - 6m : RM85
6m - 1y : RM89
2y - 3y : RM95
4y - 5y : RM99
6y - 7y : RM105
8y - 9y : RM109
10y - 11y : RM115
Pos Laju : RM8 SM / RM12 SS

SAIZ TERHAD!
Cepat-cepat whatsapp untuk semak saiz yang masih ada ye.

Untuk semak stok dan saiz:
WhatsApp => klik je www.wasap.my/60126272464

 Dark Blue

 Dark Grey

 Dark Purple

 Emerald Green

 Mint Green

 Dark Mustard

Nude 

Royal Blue