Friday, July 22, 2016

Baby Knee Pads or Protectors

Share at 2:48 AM
Jom dapatkan baby knee pads / protectors ni. Sesuai untuk bayi yang sedang dalam proses merangkak untuk melindungi lutut bayi dari lebam, calar atau pun luka. Didatangkan dengan corak-corak yang comel belaka. ;)

Harga: RM12 sepasang
Beli 2 untuk RM11 sepasang
Beli 3 atau lebih untuk RM10 sepasang
*Harga tidak termasuk pos

Jom ke haibibi.com untuk order sekarang!











SwaddleMe Infant Wrap (Bedung Berpelekat) - Julai 2016

Share at 2:18 AM
Untuk bulan ni, Haibibi ada restocked beberapa design SwaddleMe Infant Wrap.
Stok terhad, jadi sesiapa yang berminat tu, cepat2 order di website haibibi.com ya. :)

Harga biasa RM39
HARGA PROMO RM33 sahaja!




Wednesday, July 20, 2016

Penghabisan Stok Pre-walker Shoes

Share at 1:09 AM
Jualan penghabisan stok untuk pre-walker shoes corak-corak seperti gambar di bawah.
Sila ke website haibibi.com untuk semak saiz yang masih ada ye.

Harga sale: RM20 sahaja!
(Harga biasa RM24)
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Sila ke website haibibi.com untuk semak saiz yang masih ada.










Tuesday, July 19, 2016

Testimoni Terbaru Celebrity Lass

Share at 2:03 AM
Ni nak share testimoni terbaru dan terhangat untuk Celebrity Lass ni. Akak baru dapat testimoni ni pagi tadi hehehe.

Alhamdulillah, bersyukur sebab dapat bantu customer selesaikan masalah bau badan. Happy sangat bila dapat tau customer happy. :D



Meh nak recap sikit CL ni apa...

Celebrity Lass adalah satu-satunya produk yang telah diuji selama 2 tahun sebelum dipasarkan dan terbukti berkesan menghapuskan bau badan, ketiak dan kaki. Sebanyak 40,997 botol CL (**kuantiti bertambah setiap hari) telah habis dijual sejak ianya dilancarkan.

Caranya sangat simple.
Hanya perlu spray sekali sehari di bahagian badan berbau dan anda kekal bebas bau selama 24 jam.

Bahan-bahan?
Diperbuat daripada 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia.Ramuan turun temurun dari nenek moyang - terdiri daripada tawas bermutu tinggi , air mawar yang harum, air suling yang suci serta herba berkualiti terpilih.

Bezanya?
Pakai deodorant biasa lama² jadi bau masam.
Pakai ‪#‎celebritylass‬ bau kosong je 😄😄
Tak payah melekit² dah pakai deodorant.

Jangan percaya selagi tak cuba!
Nak cuba? Jom WhatsApp Haida 0126272464.

Monday, July 18, 2016

4-in-1 Baby Blankets

Share at 9:41 PM
Mencari selimut comel dan selesa untuk si manja anda?
Yang lagi best, selimut bukan sekadar selimut. ;)
Ia boleh dijadikan sebagai bedung kerana diperbuat daripada kain cotton flannel yang lembut dan bermutu tinggi. Boleh juga dijadikan sebagai kain lap badan bayi. Pelbagai guna!

Harga cuma RM35 untuk set 4 helai!
Jimat ke jimat? :P

Cotton flannel is soft and warm against baby's skin
Perfect for cuddling, burping and swaddling baby
Size: 30 x 30 inch
Machine washable
Newborn essential for mom and baby


Nak order?
WhatsApp Haibibi 0126272464 (NO CALL please)










Superman Pyjama (Big Size) - CLEARANCE SALE

Share at 7:38 PM
Haibibi nak habiskan stok Superman pyjama ni. Tinggal 2 saiz je lagi.
Harga clearance ni LEBIH RENDAH dari harga MODAL.
Memang berbaloi-baloi. Rugi kalau tak beli.

Design Superman pun memang everlasting, tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas. Cewah! (eh betul kan peribahasa ni hihihi)

SALE: RM19
(Biasa RM28)
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Tinggal saiz 11Y dan 12Y.

Order online di haibibi.com.
** Klik je link atas ni.

Sunday, July 17, 2016

Holabebe Cloth Diapers

Share at 9:09 PM
Jom dapatkan cloth diaper dengan corak-corak terbaru Holabebe ni.
Memang comel. :) Pasti lagi comel kalau bayi anda yang pakai. Tak perlu pakai seluar di luar dah sebab CD ni dah memang sedia comel hehehe.

1 set ada 1 CD + 1 insert.
Harga: RM33/set
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

WhatsApp Haibibi untuk order ==> 0126272464
(*Tolong jangan call k. Tq.)

















* One size fits all

Product Description:
- Soft and smooth to touch.
- Antibiosis, anti-bacteria by nature.
- Washable, reusable
- Adjustable buttons allow the nappy to grow from birth to fit most shapes till 2 years old.
- Snaps style fastenings for quick and easy change.
- Super absorbent and fast drying material prevents moisture seeping back onto baby’s skin.
- Special and unique insert designed for easy removal of the super absorbent layer.
 

Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Modified by HaiBiBi