Thursday, June 30, 2016

Tiada pengeposan dari 30 Jun hingga 11 Julai 2016

Share at 8:21 PM
Pengeposan terakhir PosLaju adalah pada 29 Jun 2016.

Tiada pengeposan akan dilakukan dari 30 Jun sehingga 11 Julai 2016.

Harap maklum.


Tuesday, June 28, 2016

Romper Baju Kurung 2016 - SALE!

Share at 6:18 PM
Memandangkan hari ni (29/6/2016) last postage sebelum raya, Haibibi nak jual murah romper baju kurung ni. Ni semua stok baru ni. Ada yang fresh lagi baru sampai semalam. :)

Harga sale RM30 je!
(Biasa RM35)
PosLaju tambah RM6 SM / RM9 SS

Semua saiz 3-6M, 6-9M, 9-12M ada lagi.

Untuk pengeposan pada hari ni, bayaran perlu dijelaskan sebelum pukul 12:30 tengahari.

Jom cepat2 WhatsApp 0126272464.

Monday, June 27, 2016

Bebas Bau Badan 24 Jam - Promosi Gempak Raya

Share at 6:17 PM
Darlings, dah ready nak raya sakan tahun ni? Jangan lupa tips kita sebelum ni...tips bebas bau badan 24 jam hanya dgn hanya 1x semburan..
.
Semburan Celebrity Lass kini tiba dgn harga SUPER JIMAT KAW KAW. 
Cara BERKESAN, JIMAT & SELAMAT hapuskan bau tengik & kepam.
.
Rugi x rembat, beli 2 percuma 1.
Satu family boleh pakai.
Bayangkan bau sekeluarga ghaib dr pagi sampai ke mlm. Nak peluk2..selfie2 pun tak segan :)
.
Jom cuba, segera whatsapp +60126272464
Follow kami di IG
@cl_hilangbaubadan_bsp
@cl_hilangbaubadan_bsp
@cl_hilangbaubadan_bsp

Double Layer Kurung Romper 2016 - Stock Update

Share at 6:09 PM
Assalamualaikum. Pagi :)
Utk yg masih mencari2 baju kurung baby, jom beli baju kurung double layer ni. Confirm comel pakai masa raya. ;) Design ni mmg laku keras, dah berapa kali restock, dah tinggal sikit je ni. Klik gambar utk tgk saiz yg masih ada.

Jom order jom. Last postage esok, Rabu 29hb Jun!
WhatsApp 0126272464 utk harga spesel habiskan stok.
 

Sunday, June 26, 2016

Jumper Baju Melayu Baby - Stock Update

Share at 7:25 PM
Assalamualaikum. 
Ni nak update stock jumper baju melayu. Buat masa ni, ni je warna dan saiz (klik gambar utk tgk saiz) yang tinggal. 
Last postage 29hb so sapa yg ada berkenan nak order, cepat2 order di haibibi.com
Lambat kang tak sempat pakai raya. ;)


Friday, June 24, 2016

Si Comel Ceria di Aidilfitri

Share at 4:15 PM
❤ INGIN MELIHAT SI COMEL PUAN CERIA DI AIDILFITRI? ❤

✔ Ingin melihat Si Comel puan GEMBIRA?
✔ Ingin memakaikan Si Comel puan tudung yang SELESA?
✔ Puan SAYANGkan Si Comel puan?
Kita ada penyelesaiannya =D

TudungSiComel diwujudkan adalah bagi memBANTU meMUDAHkan ibu-ibu untuk mendapatkan Tudung Kanak-kanak BERKUALITI yang memenuhi ciri-ciri MUDAH, LEMBUT & SELESA =D

✔ MUDAH dipakai
✔ Materiel LEMBUT
✔ Potongan yang SELESA dipakai

Jika puan rasa Si Comel puan tidak gembira, boleh dipulangkan semula. Ini jaminan kita. Kita hanya inginkan yang terbaik buat mereka =D

❤ KOLEKSI WARNA ❤

Untuk maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita. Loading sangat laju, jika tak percaya cuba klik;




[JAMINAN 180 HARI]

*Setiap produk yang diperolehi dari TudungSiComel.com adalah di bawah jaminan 180 hari dari tarikh penerimaan.
*Sekiranya tidak berpuas hati boleh ditukar/dipulangkan dengan serta merta dan wang akan dikembalikan. Yang penting adalah keceriaan Si Comel puan. ;)

Wednesday, June 22, 2016

Carter's 2-piece Boy Sets on SALE

Share at 4:29 PM
Jom dapatkan set original Carter's untuk baby boy anda.
Set ni ada sehelai t-shirt dan sepasang seluar pendek cotton berpinggang getah.
Comel sangat. :) 100% cotton - lembut dan selesa dipakai.

SALE: RM29 je!
(Harga biasa RM34)
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Order sekarang di haibibi.com.

Saiz 9M je.

Saiz 6M je.

 Saiz 6M je.

Tuesday, June 21, 2016

Lelong T-shirt Osh Kosh

Share at 5:31 PM
Lai... lai... lai...
Nak LELONG t-shirt Osh Kosh ni.
Market price RM39 (harga di tag asal) tapi harga kami cuma RM25.
Lelong: RM10 sahaja!
Murah ke terlajak murah ni? :P

T-shirt ni memang ORI Osh Kosh.
Stok lebihan atau omputeh kata factory overrun stock.
Nak kasi habis semua ni.

Jom order sekarang. Klik je link ni:





Sunday, June 19, 2016

Tudung untuk Si Comel Ceria di Aidilfitri

Share at 7:25 PM
❤ INGIN MELIHAT SI COMEL PUAN CERIA DI AIDILFITRI? ❤

✔ Ingin melihat Si Comel puan GEMBIRA?
✔ Ingin memakaikan Si Comel puan tudung yang SELESA?
✔ Puan SAYANGkan Si Comel puan?
Kita ada penyelesaiannya =D

TudungSiComel diwujudkan adalah bagi memBANTU meMUDAHkan ibu-ibu untuk mendapatkan Tudung Kanak-kanak BERKUALITI yang memenuhi ciri-ciri MUDAH, LEMBUT & SELESA =D

✔ MUDAH dipakai
✔ Materiel LEMBUT
✔ Potongan yang SELESA dipakai

Jika puan rasa Si Comel puan tidak gembira, boleh dipulangkan semula. Ini jaminan kita. Kita hanya inginkan yang terbaik buat mereka =D

❤ KOLEKSI WARNA ❤

Untuk maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita. Loading sangat laju, jika tak percaya cuba klik;




[JAMINAN 180 HARI]

*Setiap produk yang diperolehi dari TudungSiComel.com adalah di bawah jaminan 180 hari dari tarikh penerimaan.
*Sekiranya tidak berpuas hati boleh ditukar/dipulangkan dengan serta merta dan wang akan dikembalikan. Yang penting adalah keceriaan Si Comel puan. ;)

Friday, June 17, 2016

Baju Kurung Romper - Stok Jun 2016

Share at 6:42 PM
Panas! Panas!
Ni antara stok baru untuk Baju Kurung Romper pilihan ramai ni. ;)
Semua warna ni masih ada saiz 3-6M, 6-9M dan 9-12M.

Harga: RM35 sehelai
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Kain lembut (100% cotton knit) & sangat selesa dipakai.

Jom order sekarang di haibibi.com.


 

Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Modified by HaiBiBi