Wednesday, September 18, 2019

T-shirt Budak RM10 - Stok Baru

Stok baru September 2019!
Comel sangat.

📣 4 helai RM35
*️⃣ Harga tak termasuk pos

Q&KPrinted T-shirts
➡️ Ada saiz 1-6y
▶️ WhatsApp untuk semak stok
Check out instagram untuk tengok t-shirts lain yang ada. Jangan lupa FOLLOW tau!
https://www.instagram.com/haibibi.bajubudak/?hl=en

🔖 Harga: RM10 sehelai
🚚 PosLaju: Caj berbeza ikut poskod

🌟 100% cotton
🌟 Fabrik selesa & sejuk dipakai



Order?
📱 WhatsApp www.wasap.my/60126272464

Monday, August 19, 2019

T-shirt Budak 4 helai RM35

📣 4 helai RM35 (campur dgn t-shirt RM10 lain)
*️⃣ Harga tak termasuk pos
.
Blue Jay Printed T-shirts
➡️ Ada saiz 1-6y
▶️ WhatsApp untuk semak stok
Check out instagram untuk tengok t-shirts lain yang ada. Jangan lupa FOLLOW tau!
https://www.instagram.com/haibibi.bajubudak/?hl=en
.
🔖 Harga: RM10 sehelai
🚚 PosLaju: Caj berbeza ikut poskod
.
🌟 100% cotton
🌟 Fabrik selesa & sejuk dipakai
.
Order?





Tuesday, July 30, 2019

Kids Joggers on SALE

Hi. Salam 31 Julai 2019.
Kejap je dah hujung Julai dan nak masuk Ogos dah kan? Cepatnya lahai. :D

Ok, hari ni admin nak clear stock 2 design jogger ni.
Ada 2 ni je tau. Jangan tanya design lain pulak. :P

Kain menang best, cotton tebal & berkualiti.
Nak pakai malam boleh, nak buat jalan-jalan pun boleh. :D

Saiz yang available ada tulis bawah gambar ok.
WhatsApp admin untuk order.

Saiz: 2y, 5y, 6y

Saiz: 3y, 6y

Thursday, May 2, 2019

Tudung Si Comel

TUDUNG YANG SELESA MAMPU MEMBUATKAN SI COMEL GEMBIRA ☺️




"Si Comel saya tak suka tudung yang crowded, berjurai-jurai, berlilit-lilit macam tudung ibu-ibu sangat... rimas dan panas katanya..."

Betul juga, sebab budak-budak nie baru nak belajar bertudung kan.

Mereka nak pakai tudung yang simple jer dan yang paling penting material yang digunakan tidak jenis cepat panas dan cutting(potongan) yang sesuai dengan bentuk muka mereka.

MUDAH . LEMBUT . SELESA. ☺️


Jom jom klik link bawah ni. Lambat-lambat nanti takut habis stok pulak.

Tuesday, April 16, 2019

T-shirt Budak RM10

Cute t-shirts for girls.
❤ High quality cotton.
❤ Kain sejuk dan sedap pakai.
❤ Design comel, ada belahan sikit di belakang. Style!

Saiz: 1-6y
➡️ anggaran 1-6 tahun
➡️ normal/standard cutting

Sehelai RM10
Combo 4 helai RM35 je!
PosLaju: RM8 SM / RM11 SS






Nak order?
WhatsApp www.wasap.my/60126272464

Kids T-shirt Exclusive Edition

Kids t-shirt EXCLUSIVE edition!
❤ High quality cotton.
❤ Kain sejuk dan sedap pakai.
❤ Design eksklusif ni, susah nak cari kat tempat lain. Memang cantik.

Saiz & Ukuran
➡️ 2 (1-2y) - Bahu: 25cm Labuh: 36.5cm
➡️ 4 (3-4y) - Bahu: 28cm Labuh: 41cm
➡️ 6 (5-6y) - Bahu: 30.5cm Labuh: 46.5cm
➡️ 8 (7-8y) - Bahu: 32cm Labuh: 51cm
‼️ Mungkin ada beza ukuran dalam +-1cm

Sehelai RM19
Combo 2 helai RM30
PosLaju: RM8 SM / RM11 SS









Nak order?
WhatsApp www.wasap.my/60126272464

Monday, April 8, 2019

Unicorn T-shirts

T-shirt unicorn comel untuk 6m-6y. ❤

Harga: RM12 sehelai
Pos Laju: RM8 SM / RM11 SS
(berat tak lebih 500g)

✔️ Kain cantik, setanding yang dijual di shopping mall ;)
✔️ Selesa dipakai dan tak panas





Nak order?

Thursday, April 4, 2019

Tudung Sekolah Awning Scuba



❤ TUDUNG SEKOLAH AWNING SCUBA ❤

Kenapa kami sarankan si comel guna Tudung Sekolah Awning Scuba. ☝️☝️☝️


Terus ke website di atas untuk dapatkan tudung sekolah ohsem ni. :D

T-shirt Budak Murah 4 helai RM35

T-shirt budak murah untuk saiz 1-6 tahun, jenama Blue Jay.
Semua design comel-comel sangat. ❤

Harga: RM10 sehelai
Beli 4 untuk RM35 je!
Pos Laju: RM8 SM / RM11 SS
(berat tak lebih 500g)

✔️ Kain cantik, setanding yang dijual di shopping mall ;)
✔️ Selesa dipakai dan tak panas






 






Nak order?

Monday, March 4, 2019

Baju Melayu Kanak-kanak Hayyan Lengan Pendek

SAIZ UNTUK BAYI NEW BORN PON ADA?

Selama ni punya la susah nak cari baju melayu untuk baby. Nak kena tempah bagai. Dah la tailor ramai yang reject untuk tempahan baju melayu kids terutama baby, rumit katanya nak jahit!
.
Mommies jangan risau. Kami ada READY STOCK baju melayu bersaiz NEW BORN sehingga 9 TAHUN. Confirm sangat berbaloi! Si comel akan sentiasa selesa, tak panas dan tak merengek rimas. :)

Apa HEBATnya baju melayu ni?

✔ HIGH QUALITY cotton yang lembut dan tak panas
✔ Sangat menyerap peluh
✔ Berlengan PENDEK supaya anak tak rimas atau panas
✔ Stylish design! ;)
✔ Anak masih boleh bergaya dan bergerak aktif kerana kain yang sangat selesa.

Jom bertindak mommies!
Uwais ni memang HOT item dan sangat terhad. Kalau lambat, menyesal. Percayalah!

SAIZ DAN HARGA
NB-1Y - RM65
6M-1Y - RM69
1-2Y - RM75
2-3Y - RM79
4-5Y - RM85
6-7Y - RM89
8-9Y - RM95
*Pos Laju: RM8 SM / RM12 SS

Untuk semak stok dan order, whatsapp nombor di bawah.
Klik je, tak perlu save no. ;)