Friday, October 20, 2017

Jualan Penghabisan Stok Baju Tidur Budak




Lelong! Harga runtuh! Jualan penghabisan stok!
Nak bagi murah-murah je, harga rugi kami dah ni.☺

RM10* je sepasang!!!
Saiz terhad, macam tulis di gambar ye.

Material memang best, sedap pakai.
Kualiti terbaek!

Nak order, whatsapp je eh.
Boleh juga order online di haibibi.com

*Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(untuk sepasang)


Thursday, October 19, 2017

Baju Omar Hana Ready Stock

Baju tidur Omar & Hana ready stock.
Comel sangat;  mesti anak-anak tak sabar nak pakai baju ni.
Harga pun murah sangat. :)
Tapi saiz terhad ye. Siapa cepat, dia dapat.

Harga: RM16 sepasang
Beli 2 pasang, RM30 je!
PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
* Caj pos ikut berat, untuk 1-2 pasang.

Material lembut dan selesa sangat.
Baju - depan: jersi, belakang dan lengan: cotton
Seluar - cotton

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.

* Warna dan saiz seperti yang dinyatakan di gambar.







Sunday, October 15, 2017

Baju Tidur Omar & Hana - PREORDER ETA 31/10/17

Baju tidur Omar & Hana yang terlaris di pasaran.
Akan restock lagi buat kesekian kalinya pada 31/10/2017 ni.
Stok terhad, jadi dah boleh book sekarang ye.
** Booking with full payment only. ;)

Saiz: 2-7 tahun => Harga: RM23
Saiz: 8-12 tahun => Harga: RM27

PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
* Caj pos untuk sepasang.

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
Klik www.wasap.my/60126272464.
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.



T-shirt Okaidi Original

T-shirt cotton kanak-kanak jenama Okaidi original yang super awesome. ✌
Saiz untuk 2-6 tahun tetapi secara rawak dan terhad. Tak semua design ada semua saiz.
Saiz seperti yang dinyatakan di gambar ye.

✔️ Design menarik
✔️ KUALITI TERBAIK
✔️ 100% cotton
✔️ KAIN SELESA

Harga: RM12 je sehelai!
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS

WhatsApp klik www.wasap.my/60126272464
(NO call please)
Order online haibibi.com







Tuesday, October 10, 2017

The Best Diaper Bag 2017

Beg diaper TERBAIK abad ini! ;)




❤ Diaper bag terbaik abad ini! ;)
❤ Besar, stylo, BANYAK poket PELBAGAI FUNGSI
❤ Sesuai untuk ke shopping mall, jalan-jalan atau balik kampung. Semua barang baby boleh disimpan dalam 1 beg - diaper, botol susu, pakaian, dll.
❤ Ada poket ISTIMEWA di tepi untuk simpan baby wipes
❤ Poket depan boleh simpan 3 botol susu 
❤ Boleh dijadikan sebagai handbag atau pun backpack
❤ Water-proof, kualiti terbaik!

Harga: RM79 sahaja
Pos Laju: RM10 SM / RM17 SS

* Warna: Orange, Black, Red
* Material: Oxford cloth.
* Saiz: 25 * 15 * 40 cm

WhatsApp (klik www.wasap.my/60126272464) untuk order.
NO call please.








Sunday, October 8, 2017

Baby Rattle Sticks


Harga: RM16
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Jom bagi baby hadiah rattle stick yang comel dan ceria ni. ;)
Boleh keluarkan bunyi bila digoncang dan dipicit
Lembut sekiranya digigit
Membantu perkembangan koordinasi tangan dan mata baby ;)









Order online di haibibi.com
WhatsApp => klik www.wasap.my/60126272464

Friday, October 6, 2017

Combo Buy Osh Kosh Jogger Jeans Mickey T-shirt

Smart jugak kalau match t-shirt cool ni dengan jogger jeans Osh Kosh kan? :)
Untuk set ni ada saiz untuk 2 tahun je.
Sepasang je tinggal, siapa cepat dia dapat. ;)



Harga Combo: RM35 je
JIMAT RM6 dari harga asal!
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS

ORIGINAL jogger jeans Osh Kosh saiz 24M
T-shirt cool Mickey saiz 2Y

✔️ Design menarik 
✔️ KUALITI TERBAIK
✔️ 100% cotton
✔️ 2S - SELESA & SUPERB! ;)

* Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan

WhatsApp klik www.wasap.my/60126272464

(NO call please)

Wednesday, October 4, 2017

Baby Head and Body Support

Baby Head and Body Support yang laku keras ni dah restock lagi. Yeay!!!
Ada empat warna - khaki, black, pink, grey.

Harga: RM49 sahaja!
PosLaju: RM8 SM / RM12 SS

Nak order?
WhatsApp Haibibi => klik www.wasap.my/60126272464
(NO CALL please)


  







Reversible body support has soft velour on one side and a breathable embroidered knit on the other, providing comfort to baby in any season.
The head support is adjustable and detachable, which accommodates baby's growth.

About the Product
Front Fabric: 100% Cotton; Insert: 100% Polyester; Back Fabric: 100% Polyester; Filling: 100% Polyester
Reversible fabrics for year round comfort
Fits snuggly around infants of all sizes
Machine washable

Tuesday, October 3, 2017

Stroller / Cot Musical Hanging Toys - Rabbit and Bear



✔️ Super cute and super soft toys; made of velvet material
✔️  The rabbit rattles, the bear plays music and the star gives a sound when pressed
✔️ A perfect gift for your baby! :)

Price: RM23 only
Pos Laju: RM 7 SM / RM10 SS
*postage on working days only

Order?
WhatsApp klik www.wasap.my/60126272464
(NO call please)

Monday, October 2, 2017

T-shirts Cool Kanak-kanak 2 hingga 8 tahun

T-shirt cotton kanak-kanak yang super awesome. ✌
Saiz untuk 2-8 tahun tetapi secara rawak dan terhad. Tak semua design ada semua saiz.
Jom ke website haibibi.com untuk tengok saiz yang ada.☺

✔️ Design menarik
✔️ KUALITI TERBAIK
✔️ 100% cotton
✔️ KAIN SELESA

Harga: RM15 sehelai
Beli 3 helai, RM35 je! JIMAT RM10!!!
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS

WhatsApp klik www.wasap.my/60126272464
(NO call please)