Thursday, September 22, 2016

Holabebe Cotton Flannel Blankets (Big Size)

Share at 2:36 AM
Mencari selimut comel dan selesa untuk si manja anda?
Yang lagi best, selimut bukan sekadar selimut. ;)
Ia boleh dijadikan sebagai bedung kerana diperbuat daripada kain cotton flannel yang lembut dan bermutu tinggi. Boleh juga dijadikan sebagai kain lap badan bayi. Pelbagai guna!

Set ini didatangkan dengan saiz yang besar sedikit dari saiz biasa. Sesuai untuk dijadikan sebagai bedung untuk bayi yang berbadan besar. :)

Harga cuma RM45 untuk set 4 helai!
Jimat ke jimat? :P
*PosLaju tambah RM8 SM / RM12 SS

Cotton flannel is soft and warm against baby's skin
Perfect for cuddling, burping and swaddling baby
Size: 104 x 76 cm
Machine washable
Newborn essential for mom and baby

Order?
WhatsApp Haibibi 0126272464 
(NO CALL please)







Monday, September 19, 2016

Telekung Si Comel

Share at 1:40 AM
PANDUAN MEMILIH TELEKUNG KANAK-KANAK

Adakah Si Comel puan sudah berusia 5 hingga 12 tahun?
Adakah puan tahu mereka sudah digalakkan untuk belajar solat?
Salah satu faktor yang akan membuatkan mereka gemar bersolat adalah Telekung yang SELESA =D

Memandangkan anak-anak kita sendiri yang sudah masuk usia 'perlu belajar solat' jadi kita juga ada hasilkan Telekung Kanak-kanak Istimewa yang diperbuat dari materiel Lycra 320g Lembut dan Gebu-gebu.

Kenapa LEMBUT dan GEBU-GEBU itu PENTING?

Kenapa pula kita pilih Lycra 320g?

Kita semua sedia maklum, telekung adalah set pakaian yang menutupi hampir keseluruhan badan dan sekiranya pemilihan materiel yang salah, ia membuatkannya panas apabila dipakai.

Apabila panas, kanak-kanak semestinya akan merasa rimas dan mengikut pengalaman kita, kanak-kanak akan memberikan 1001 alasan untuk tidak memakai telekung.

Jadi dari pengalaman itu, kita telah membuat pemilihan dari jenis Lycra 320g yang LEMBUT dan GEBU-GEBU bagi memastikan Si Comel kita gembira untuk mengenakan telekung dan seterusnya GEMBIRA untuk BERSOLAT.

Keselesaan Si Comel puan adalah keutamaan kita di TudungSiComel =D

❤ KOLEKSI WARNA ❤

Untuk maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita. Loading sangat laju, jika tak percaya cuba klik;


Friday, September 16, 2016

Bebamour Diaper Bag / Mommy Backpack

Share at 8:47 PM
Introducing to you another stylish and multi-function backpack for mommies.

Bebamour Travel Backpack Diaper Bag choose between 2 hands free carrying options, padded shoulder straps or stroller loops, will always be ready for you and your baby for a road trip, a stroll through the park, or an outing in the fresh air. And the roomy interior can easily tote all the essentials, several changes and much more. It even includes an inside area to securely store your tablet. 3 external front zipper pockets,1 large back pocket and 2 side pouches. In addition, you'll find 5 very useful mesh pockets, and 1 handy zip pouches inside. For those quick and sanitary changes, your backpack contains a comfy changing pad. With your sporty diaper backpack fully stocked and securely on your shoulders, baby can happily share your enjoyment of the great outdoors.

Colour: Autumn Orange / Khaki Beige
Price: RM139
PosLaju: RM10 SM / RM17 SS

Airpak Courier: RM6.50 (SM ONLY)


* Easy to carry
* Padded shoulder straps and adjustable top double handles
* 1 large front pocket and 2 vertical zipper pocket
* Large back open pocket with a vertical zipper and 2 sides open pockets
* 8 inside pockets
* FREE changing mat and baby bottle case

Approx Dimensions:
L13.8"*H15"*W5.5"(L35*H38*W14cm)
Diaper changing pad: Size: 21.5"L x 13.5"H

WhatsApp 0126272464 (NO call please)
 







Tuesday, September 13, 2016

Kids Hard Cover Bags

Share at 6:59 PM
Price: RM35
PosLaju: RM8 SM / RM12 SS


FEATURES:
* waterproof and easy to clean
* high quality PC material
 * exquisite zipper pull
* a perfect gift for pre-schooler children

Material: PC+ Polyester   

Order?
Screenshot pictures to
WhatsApp 012-6272464
(NO call please)






Monday, September 5, 2016

SwaddleBebe Infant Wrap (Bedung Moden)

Share at 11:08 PM
Bakal melahirkan bayi tak lama lagi?
Masih tercari-cari bedung untuk bayi anda?

Jom dapatkan bedung moden (velcro) SwaddleBebe ni. 

{ Kelebihan SwaddleBebe }
  • Selesa (100% cotton)
  • Senang dipakai
  • Comel :)
  • Corak-corak yang menarik
  • Sesuai untuk bayi berumur 0-12 bulan
 Harga: RM39
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Order?
WhatsApp 0126272464 (NO call please)







Friday, September 2, 2016

Animal Shape Baby Pillows

Share at 2:51 AM
Shapes: Elephant, fox, bird, lion

Price: RM29 each
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Age: Newborn to 12 months old
Ideal pillow for babies' bedding.
It prevents from flat head and supports babies' head when sleeping.
Lovely animal shaped design is popular with little babies and mothers.
Velvet outer and soft pillow make your baby feel comfortable and sleep well.

Order?
WhatsApp 0126272464 (NO call please)


Pokemon Toy Set - 8 Balls with 8 Figures

Share at 2:04 AM
Sekarang ni tengah demam Pokemon Go kan? Mesti anak-anak teruja kalau dapat set mainan Pokemon balls ni. :D

Set ni pre-order, dijangka sampai 8/9/2016.
Ada 8 pokemon balls dan setiap satu ada pokemon sendiri. Jom order untuk koleksi anak-anak! :)

Harga cuma RM50 untuk satu set!
Pos PERCUMA Semenanjung Malaysia.
* Sabah/Sarawak tambah RM5

Meh whatsapp cepat-cepat untuk pre-order sebelum stok habis.
WhatsApp 0126272464.
(Bayaran penuh untuk booking)

Age Group: > 3 years
Dimensions: 7.5cm
Material: ABS
Packing: box
1 BOX = 8 pcs Pokemon Balls + 8 pcs Pokemon Toys
Pokemon ball size: 7.5 cm

Blue with White Lace Nursing Bra

Share at 1:56 AM
Untuk ibu-ibu mengandung, jom dapatkan maternity bra ni.
Diperbuat dari cotton bermutu tinggi, sangat selesa dipakai.
Bra tidak mempunyai wire, sesuai untuk ibu yang menyusukan anak (nursing mothers).

Harga: RM32
PosLaju tambah RM6 SM / RM9 SS

Saiz: 80, 85, 90

 
Untuk order:
LIKE FB haibibicollections
  Email haibibi76@yahoo.com
  SMS/WhatsApp 0126272464 (NO call)


 Material: 95% cotton + 5% spandex
Soft cup no underwire cotton maternity/nursing bra.
Adjustable straps, adjustable fastener and a Free Extra Extendable fastener.
Breathable, ribbed gore stretches to accommodate the normal bust size fluctuations nursing moms experience.
Easy to use, very soft and comfortable. Wearing a cotton bra always good for your health and baby. Especially during pregnancy and breast-feeding.

Tuesday, August 30, 2016

Super Light Magic Clay Set

Share at 12:11 AM
Anak-anak terlampau khusyuk dengan gajet?
Jom tukar! Apa kata kita bagi anak-anak main Magic Clay Set ni. :)

Super Light Magic Clay Set - amazingly fun!
(PRE-ORDER, ETA 8/9/2016)
SET mengandungi:
24 warna
Acuan/aksesori

KEISTIMEWAAN
  • Ringan, mudah dibawa ke mana-mana
  • Sangat lembut dan senang dibentuk
  • Tidak melekit
  • Tidak toksik; selamat untuk kanak-kanak. Tapi tak boleh dimakan ye ;)
  • Set mengandungi 24 warna; boleh campurkan warna-warna ini untuk dijadikan warna baru!
  • Menggalakkan kreativiti kanak-kanak

HARGA
RM50 Semenanjung Malaysia
RM60 Sabah/Sarawak
*termasuk pos


PM kami untuk order sekarang!
WhatsApp 0126272464




Monday, August 29, 2016

Multi-function Mommy Backpack (Polka Dot)

Share at 7:22 PM
Spacious multi-function backpack for moms (and dads too).
Ada banyak ruang untuk isi keperluan baby - botol susu, diapers, thermos, wet tissue, make-up mak2 :P, dll.
Memang praktikal & best sgt. Waterproof material, so tak yah nak risau sgt kalau susu baby atau air tertumpah sikit2 tu. ;)

Stok terhad. Bila2 masa boleh tukar status jadi out of stock ni hehe.
Nak order? WhatsApp sekarang jom!
Haibibi 0126272464 (NO call please)
 
==========================================
Colour: Navy Blue (Polka Dots)

Price: RM144
PosLaju: RM10 SM / RM17 SS

Has large space and great layout for holding everything of your baby's essential items and your own stuff.
The shoulder strap is adjustable and easily attached to most strollers.
Size: 31 x 21 x 44 CM
Good waterproof performance, large capacity and light weight, super multi pockets inside for easy classification.







 
 

Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Modified by HaiBiBi