Monday, May 23, 2016

Jubah Syuhada - Jubah Kanak-kanak

Share at 8:47 PM
PERASAN TAK PUAN? KAIN KEMBANG

Perasan tak puan yang Jubah Syuhada terbaru kita kainnya kembang bagaikan jubah Tuan Puteri. :D

 Apakah Rahsianya? Hehe....rahsianya adalah untuk jubah ini kita gunakan materiel COMO CREPE istimewa.

Kanak-kanak suka apabila kain mereka kembang. Macam Putri Raja katanya.

  TERHAD - EKSKLUSIF

Kain jenis ini agak sukar diperolehi, jadi ianya agak terhad.


KOLEKSI WARNA

Untuk maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita. Loading sangat laju, jika tak percaya cuba klik;

[klik] www.tudungsicomel.com
[klik]
www.tudungsicomel.com


JAMINAN 180 HARI

*Setiap produk yang diperolehi dari TudungSiComel.com adalah di bawah jaminan 180 hari dari tarikh penerimaan.

*Sekiranya tidak berpuas hati boleh ditukar/dipulangkan dengan serta merta dan wang akan dikembalikan. Yang penting adalah keceriaan Si Comel puan.

Monday, May 16, 2016

Romper Baju Kurung 2 Lapis (Double Layer)

Share at 9:00 PM
Romper baju kurung 2 lapis yang sangat comel. Design baru, lain dari yang lain!

Keistimewaan baju kurung ini adalah romper yang dibuat dari kain cotton t-shirt selesa yang terdapat di bahagian dalam. Jadi kalau baju luar terangkat, badan bayi masih terlindung dengan lapisan romper di dalam. :) Walaupun dua lapis, baju kurung ini sangat selesa kerana menggunakan fabrik yang tidak tebal.

Harga: RM44 sepasang
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Material:
Bahagian dalam - Cotton tshirt (cotton knit) - memeri
Bahagian luar - English cotton

** Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan dan kamera


 Jom ke haibibi.com untuk order sekarang!







Ukuran:
XXS (3-6M) - Bahu: 22 cm, Dada: 23.5 cm, Lengan: 22 cm, Labuh: 49 cm
XS (6-12M) - Bahu: 23.5 cm, Dada: 25.5 cm, Lengan: 23 cm, Labuh: 52 cm
S (12-18M) - Bahu: 25 cm, Dada: 27.5 cm, Lengan: 24 cm, Labuh: 57 cm
* mungkin terdapat +-2 cm perbezaan dalam ukuran di atas

Jumper Baju Melayu Bersampin - Stok Terkini Mei 2016

Share at 7:36 PM
* Handsome Bergaya di Aidilfitri :) *
Jumper baju melayu dah kembali!
Tapi kali lagi comel, lagi handsome, lagi bergaya. Sebab apa?
Sebab jumper ni dah disekalikan (attached) dengan sampin sepadan. Memang cun!
Material masih lagi menggunakan kain cotton t-shirt yang memeri, jadi tak perlu risau dengan kelesaan.
Pasti si manja anda segak bergaya dan yang penting selesa bila pakai baju melayu mini ni. ;)

Untuk bulan Mei, tinggal beberapa warna ni je.
InsyaAllah stok akan ditambah dari semasa ke semasa.

Harga: RM35 sehelai
Saiz: 3-6M, 6-9M, 9-12M

Untuk ukuran, sila rajinkan diri anda ke website kami ye. 
Tak susah pun, klik je link ni. Tak perlu buka guna laptop/komputer, guna phone je boleh sbb website kami ni boleh load dengan laju di phone.


Jangan-jangan malas2 ye. :P Semua info dah ada di website.







Tuesday, May 10, 2016

T&Y Lace Maxi Dress for Girls

Share at 7:49 PM
Beautiful maxi dress for girls, with half-sleeve or long-sleeve lace top and long chiffon skirt.

Price:
RM45 1-6Y
RM49 7-12Y
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS


Material: Lace top with lining (95% cotton, 5% polyester), chiffon skirt/bottom

Half sleeve for size 1-6Y, long sleeve for size 7-12Y.
* Please refer size chart for the correct size
* Actual colour might be slightly different because of lighting and camera setting

Order online at haibibi.com now!




Tuesday, May 3, 2016

Tulle Flower Dress for Girls

Share at 11:50 PM
Comel kan Tulle Flower Dress ni? 😍
Dress ni ada flower petals kat dalam layer skirt yg bawah sekali tu. Unik & comel sgt. 😊

Info lengkap ada tulis di bawah gambar. Jangan malas nak baca ye. :P



Ada 4 saiz:
6 - anggaran utk umur 12-18M
8 - anggaran utk umur 18-24M
10 - anggaran utk umur 3Y
12 - anggaran utk umur 4Y
*ukuran ada di bawah

Harga: RM35
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS


Material: Cotton (top), tulle (skirt)

Butang di belakang.
Basuh tangan je ye. Jangan masuk mesin nanti rosak. 😅

Size / Shoulder / Length
6 (estimated age 2-18M) / 21.5 cm / 42.5 cm
8 (estimated age 18-24M) / 23 cm / 45 cm
10 (estimated age 3Y) / 24 cm / 46.5 cm
12 (estimated age 4Y) / 26 cm / 50 cm

Nak order?
Jom ke haibibi.com.

Monday, April 25, 2016

Super Wings Pyjamas for 2-7 Years

Share at 8:53 PM
Auntie Haibibi dapat tau lepas Robocar Poli dan Tobot, sekarang ni musim Super Wings pula ye? Patutlah makin banyak keluar baju tidur kartun Super Wings ni. :)

Kalau cam tu, jangan risau. Haibibi pun dah ada jual pyjama/baju tidur Super Wings.
Seperti biasa, murah-murah je ni. Stok terhad, siapa berminat nak order tu cepat-cepat WhatsApp Haibibi ye. :D

Harga: RM24 sepasang
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Saiz: 2-7Y (small cutting)

Order? WhatsApp 0126272464 (tolong jangan call ye)

 






Friday, April 22, 2016

Romper Baju Kurung 2016

Share at 1:04 AM
Romper Baju Kurung dah kembali!
Design ni memang meletop masa raya tahun lepas. Memang laku keras. ;)

Tahun ni tampil lagi dengan corak-corak baru.
Kali ni, romper baju kurung ni sedikit labuh dari tahun lepas sebab berdasarkan maklum balas pelanggan, design tahun lepas agak singkat, macam ala-ala skirt bila pakai. :)
Apa-apa pun, semak ukuran dulu sebelum beli ya.

Boleh semak harga, saiz dan ukuran di website kami ya.
Website kami memang mobile-friendly dan boleh load dengan laju di handphone so jangan risau.
Link disediakan di bawah setiap gambar.

Happy shopping!

 Nak order? Klik sini.

  Nak order? Klik sini.

  Nak order? Klik sini.

Thursday, April 21, 2016

Jubah Kanak-kanak Lelaki 2016

Share at 8:47 AM
Stylo tak jubah-jubah ni? Stylo kan? :)
Jom dapatkan jubah best ni untuk pakai masa hari raya nanti.

Material 100% cotton. Fabrik nipis dan selesa dipakai di musim panas ni. :D
Jubah ni sangat terhad. Kepada siapa2 yang berminat tu, cepat2 order di website haibibi.com ye.

Saiz: 6M, 9M, 1-6 tahun

Harga: RM38
PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

Nak order?
Jom ke haibibi.com.




 

 

Friday, April 15, 2016

V-coool 2 Layer Cooler Backpack

Share at 8:36 AM
Yeayyy, 2 layer cooler bacpack yang comel-comel dari V-Coool ni dah sampai!
Bukan setakat comel, pembelian setiap bag akan dapat 1 set ice packs PERCUMA.
Best ke best?

Ada warna: Pink, Blue, Peach

Harga: RM125
PosLaju: RM10 SM / RM18 SS

Untuk order, WhatsApp Haibibi 0126272464 (NO call) sekarang.

Product Details
  • backpack design, can be carried easily and comfortably
  • 2 layers - dry (pump or baby clothes); wet (ice packs, drinks, milk, fruits, etc.)
  • keeps your breast milk, food and drinks chilled
  • one large front zip pocket good to store cards, coins or a small pump
  • smart divider designed to protect your back
MORE INFO
  •  made of waterproof fabric and lining
  • insulated foam insert to keep breast milk, food and drink chilled for hours
  • waterproof bottom, easy to clean
  • can breast milk or drink chilled for 6-16 hours if used with two ice packs.
  • hot food or drink can be kept warm for around 3-4 hours








Burberry-inspired Jumper for Babies

Share at 8:25 AM
A very handsome collared Burberry-inspired jumper for your babies. :)
Made from 100% cotton - soft and comfortable.

Size: 3M, 6M, 9M, 12M, 18M

Price: RM33
*exc. postage

Order now at haibibi.com.

 

Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Modified by HaiBiBi