Thursday, August 27, 2015

Robocar Poli Pyjamas

Share at 3:13 AM
Here we go!
Ready, set...
Have you met
Robocar Poli? :) :D

Sapa yg ada anak2 kecil tu tak kan tak tau Robocar Poli.
Kartun hot meletop popular abad ni. :D

Ok, tak nak mengarut panjang2, cuma nak bagitau yang Haibibi ada pyjama Robocar Poli.
Cun habis!
Kuantiti sangat terhad sebab tak sempat nak iklan kat blog ni pun dah ramai yang beli.
Sapa yg nak order tu cepat2 masuk website dan submit order k.
Robocar Poli!




 

Wednesday, August 26, 2015

Sale Tuala Frozen

Share at 7:06 PM
Hari ni nak buat sale tuala Frozen ni pulak. :)
Tinggal sehelai je, FROTWL-01.

Harga sale cuma RM19!
Biasa RM25.
*Pos tambah RM6 SM / RM9 SS

Beli online di


Tuesday, August 25, 2015

Lelong T-shirt Frozen

Share at 8:35 AM
Lai... lai... lai!!!
Nak lelong t-shirt Frozen ni. RM10 je sehelai.

Kualiti tip top, kain sedap pakai, gambar timbul ala-ala 3D.
Cantik sangat.
Saiz yang ada macam dalam gambar ni je ye. Jangan tanya saiz lain sebab tu je yang ada.

Order laju-laju. Siapa cepat dia dapat. ;)




Merdeka Raya Sale - Jubah Songket

Share at 3:07 AM
Yeay... selain baju bayi dan kanak-kanak, Haibibi dah jual jubah untuk ibu-ibu ye. ;) :)

Jom jamu mata dengan Jubah Songket ni.
Jubah ni dibuat menggunakan kain fursan, kain yang tak melekat di badan, jatuh cantik je. Dan lagi best, tak senang kedut. Duduk baring macam mana pun, insyaAllah tak keromot. ;)

Bahagian lengan dihiasi dengan kain songket Sarawak. Design yang eksklusif.
Ada saiz S hingga XXL.

Kami nak bagi harga pengenalan dan promo Merdeka Raya ni.
Harga promo cuma RM88 sepasang!
Yang lagi best, pos PERCUMA untuk Semenanjung.
Best ke best? ;)

WhatsApp untuk order.
Haida 0126272464






Carter's Hooded Blankets

Share at 2:06 AM
Comel tak?
Comel kan? :D ;)

Carter's hooded blanket ni bukan setakat comel, tapi lembut sangat-sangat.
Dijamin selesa bila baby pakai. :)

Harga promo sekarang cuma RM32 sehelai.
Biasa RM38.

Jom ke website untuk details.







2-piece Sets for Babies and Toddlers

Share at 1:58 AM
Set baju dan seluar untuk kanak-kanak. Sesuai sebagai pakaian basahan di rumah.

Kain kapas bermutu tinggi pada harga yang sangat berbaloi. :)
Kualiti setaraf jenama Anakku.

Cuma RM19 sepasang.
Diskaun untuk beli lebih 3 pasang.
(WA 0126272464)

Jom ke website untuk tengok saiz apa yang ada k.








Thursday, August 20, 2015

Combo Set - T-shirt, Legging and Headband

Share at 8:06 PM
Ni ada set kombo best ni. Tersangat comel ;)

Setiap set ada:
T-shirt Osh Kosh (ori punya) - harga sale RM19 (asal RM25)
Legging & matching headband - sale RM32 (asal RM38)

Harga kombo?
RM47 je! (tak masuk pos)
JIMAT RM16 dari harga asal!!!

Cuma ada 4 design ni je.
Saiz t-shirt 18M
Saiz legging 1-2Y





Nak order:
Email haibibi76@yahoo.com
WA 0126272464

Sunday, August 16, 2015

Osh Kosh original T-shirts on sale

Share at 6:40 PM
Lai... lai... lai...
T-shirt Osh Kosh ni tengah sale sekarang.
Market price RM39 (harga di tag asal) tapi harga kami cuma RM25.
TAPIIIII yang best sekarang ni tengah SALE lagi...
Jadi harga baru CUMA RM19!
Murah ke murah? :P

T-shirt ni memang ORI Osh Kosh.
Stok lebihan atau omputeh kata factory overrun stock.
Nak kasi habis semua ni.
Kalau nak beli banyak, email kami untuk harga special.






 

Thursday, August 13, 2015

Mini Gift Basket for Babies

Share at 7:31 PM
Ada yang berminat dengan mini gift basket ni?

Harga PROMO murah2 je ni. :)

Set ni ada:
1 Carter's romper (9M)
1 pair of Cotton Rich tights
1 pair of 3D socks
1 handkerchief
1 colourful basket
*Set akan dibalut dengan kain net dan dapat gift tag percuma

Email haibibi76@yahoo.com untuk order atau terus ke website haibibi.com.


Wednesday, August 12, 2015

Romper I Love Mommy

Share at 10:54 PM
Romper I Love Mommy yang sangat comel.
Kain kapas berkualiti, selesa dipakai oleh bayi.
Ada 3 pilihan warna dan 3 saiz - 3-6M, 6-9M, 9-12M.

Jom ke website kami sekarang.


 

Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Modified by HaiBiBi