Monday, June 1, 2015

Batman and Superman Sets for Boys

Share at 1:58 AM
Anak anda peminat Superman dan Batman?
Jom dapatkan set jeans dan t-shirt lengan pendek berlogo Superman/Batman ni untuk anak2 anda.
Stok terhad.

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=59_78&product_id=581

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=59_78&product_id=560

Friday, April 17, 2015

Baju Melayu Jumper 2015

Share at 2:20 AM
Koleksi baju melayu jumper untuk bayi dari umur 3 hingga 12 bulan.
Sangat comel. ;)
Diperbuat daripada kain cotton tshirt; selesa dipakai dan tahan lasak.
Lagi comel bila disertakan dengan topi beanie sedondon.
Macam kopiah je bila bayi pakai topi ni ;)

Jom layari website kami sekarang!

Wednesday, April 1, 2015

Legging and Knotted Headband Set

Share at 5:52 PM
Set legging & knotted headband yang sangat comel untuk baby 0-1 & 1-2 tahun. 
Harga pengenalan cuma RM32 untuk satu set.

Jom order online di haibibi.com sekarang.


Baju Kurung Romper 2015

Share at 5:49 PM
Koleksi baju kurung romper untuk bayi dari umur 3 hingga 12 bulan.
Sangat comel. ;)
Diperbuat daripada kain cotton tshirt; selesa dipakai dan tahan lasak.

Jom layari website kami sekarang!







Tuesday, March 10, 2015

Dress Comel untuk Hari Raya

Share at 1:51 AM
Jom mula baju raya untuk anak-anak.
Selain nak elak kehabisan stok, boleh juga elakkan kelam-kabut dan bajet 'terlari' bila dah nak raya nanti. ;)
Bila sikit-sikit dulu, baru tak terasa sangat duit 'keluar'. :D

Klik pada gambar untuk order online.

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=59_64&product_id=482

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=59_64&product_id=408

Holabebe Rompers Combo Sale

Share at 1:47 AM
Sale! Sale! Sale!

Harga TERMASUK pos Semenanjung.
* Saiz seperti yang dinyatakan di gambar sahaja.

Email haibibi76@yahoo.com untuk order.



Tuesday, February 3, 2015

2015 New Arrivals

Share at 11:56 PM
 
Antara stok-stok baru yang kami telah kemaskini di website kami.
Jom layari


sekarang!

Tak perlu SMS/WhatsApp/email untuk tanya pasal stok.
Semuanya dapat dilihat di website ye :)

Wednesday, January 7, 2015

Pre-walker Shoes - New Arrival!

Share at 6:00 AM
Newly arrived pre-walker shoes for babies 3-6 months to 12-18 months are in the house!
Comel-comel belaka ;)

Tolong klik pada gambar untuk ke website kami.
Anda boleh terus pilih saiz dan order secara online.
Tak perlu email/whatsapp untuk tanya mengenai stok.
Mudah dan jimat masa ;)

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&product_id=386

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&product_id=387

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&product_id=388

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&product_id=389

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&product_id=390

Tuesday, December 30, 2014

Menyesalnya beli Celebrity Lass ni!

Share at 8:15 AM
Menyesalnya beli Celebrity Lass ni!
Kenapa menyesal?
Sebab terpaksa repeat order lagi dan terus sign up jadi ejen ;)


Apa Celebrity Lass (CL) ni?
Ia bukan deodorant.
Ia bukan perfume.
Ia merupakan satu pendekatan baru dalam menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat.
Ia menghilangkan masalah bau ketiak, bau kaki dan keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat!

Saya mula cuba CL ni dalam 3 bulan lepas lepas tertarik dengan testimoni kawan sendiri.
Mula2 cuba agak skeptikal, tapi lepas cuba sekali je, memang 'no turning back'... bak kata orang putih :)
Saya cuma gunakan sehari je sekali lepas mandi pagi. Titis di tangan dan sapukan di ketiak.
Badan kekal tak berbau sampai petang walaupun berpeluh-peluh.
Sekarang saya memang tak guna deodorant dah. Saya pun memang pening kalau bau masam peluh bercampur dengan deodorant.
Sekarang cuma sapu CL dan sembur perfume ;)


Apakah fungi CELEBRITY LASS?
Ia merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat. CELEBRITY LASS bersifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan. Kulit pada bahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsisten dan terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama lebih 24 jam.

Apakah bahan yang digunakan dalam CELEBRITY LASS?
Bahan asas dalam pembuatan CELEBRITY LASS terdiri bahan berkualiti premium.
Antara bahannya adalah premium ekstrak rosa gigantean, air suling, tawas dan herba terpilih. Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat.

CELEBRITY LASS tiada 'side effect' dan produk ini hanya untuk kegunaan luaran sahaja.

Berkesan ke?
 Tengok je lah testimoni-testimoni ni... :)





Harga promosi pek 50ml ni cuma
RM75 (SM)
RM85 (SS)
* termasuk pos

Harga ni mungkin akan naik bila-bila masa je. Jadi cepat-cepat order sekarang ye.
Boleh order di website kami

atau

WhatsApp 0126272464

SEKARANG!

PS Kalau nak cuba botol kecil pun ada juga. Cuma RM15 untuk 15ml ;)

Wednesday, December 17, 2014

Baju Kurung Moden Kanak-kanak - SALE!

Share at 9:25 PM
Baju kurung kanak-kanak dengan design eksklusif 2014.
Sangat cantik! Fabrik berkualiti tinggi & design yang menarik, lain daripada yang lain.
Ada saiz untuk 1 hingga 8 tahun.
Harga berbeza mengikut saiz.

Sale tengah berlangsung sekarang.
Diskaun sehinggan 24%!

Klik link untuk lihat koleksi penuh dan harga.
http://www.haibibi.com/index.php?route=product/category&path=59_88

* Tolong jangan whatsapp untuk tanya harga ye. Semua dah ditulis di website :)



  




 

Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Modified by HaiBiBi