Thursday, July 20, 2017

Kids' Swimsuits - New Arrival July 2017

Jom dapatkan stok terbaru baju renang (swimming suits) kanak-kanak untuk Julai 2017 ni.
Jom cepat-cepat order sebelum habis stok.
Boleh simpan untuk jalan-jalan cuti sekolah nanti atau pun cuti hujung minggu.

Saiz: 2-3T, 3-4T, 4-5T, 5-6T, 7-8T (6-7 tahun), 9-10T (7-8 tahun)

Harga: RM38 sehelai
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Nak order?
WhatsApp 0126272464 => click www.wasap.my/60126272464
(NO call please)














UKURAN
Saiz 2-3T - pinggang:27cm panjang:55cm lengan:18.5cm
Saiz 3-4T - pinggang:27.5cm panjang:58cm lengan:19cm
Saiz 4-5T - pinggang:29cm panjang:59cm lengan:20cm
Saiz 5-6T - pinggang:30cm panjang:62.5cm lengan:21cm
Saiz 7-8T - pinggang:32cm panjang:63.5cm lengan:21.5cm
Saiz 9-10T - pinggang:33.5cm panjang:69cm lengan:22cm

Tuesday, July 18, 2017

Muslin Blanket or Swaddle

Lately muslin blanket/swaddle ni macam popular kan?
Nak pulak bila ramai baby artis/selebriti yang pakai. Tapi bukan tu la main reason muslin popular.

Fabrik muslin ni memang semulajadi best sebab:
☑️ Breathable - fabrik ni lembut dan berongga. Baby akan rasa selesa je bila dibedung sebab haba akan keluar melalui rongga-rongga tu dan tak terperap di dalam.
☑️ Durable - fabrik muslin ni sangat kukuh dan tak lusuh walaupun dah basuh banyak-banyak kali. Yang best tu fabrik ni akan jadi lagi lembut setiap kali dibasuh.
☑️ Naturally stretchable - senang untuk bedung dan baby masih boleh bergerak selesa walaupun dah dibedung kemas.

Pelbagai guna:
* bedung/swaddle
* stroller/nursing cover
* selimut
* kain lap
* alas tukar diaper, dll.

Saiz yang besar - 120cm x 120cm

Material: 100% cotton muslin

Harga: RM26 sehelai
(Harga asal RM29.90)
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Nak order? WhatsApp 0126272464 (NO CALL)







Wednesday, July 12, 2017

Kids Sling Bags - Beg Tangan Kanak-kanak

Sling bag untuk kanak-kanak ni memang comel sangat. Harga pun murah.
Raya dah lepas tapi BULAN SYAWAL belum habis lagi. ;)

Mesti banyak lagi open house yang nak kena pergi kan? Takkan ibu je nak melaram. Anak-anak pun nak join melaram jugak. Jadi apa salahnya ibu belikan beg comel ni. Harga pun amat berpatutan ni. :D

Harga cuma RM34
PosLaju: RM7 SM / RM11 SS

Warna dan ukuran seperti di gambar.

Nak order?
WhatsApp 012-6272464
(NO call please)







Tuesday, July 11, 2017

Baju Tidur Kanak-kanak Stok Julai 2017

Tu dia... Comel-comel kan design baru untuk baju tidur kanak-kanak.
Setiap kali kami upload stok baru, memang cepat sangat stok jalan, sampai berlari-lari gitu. :P
Laku  keras! Jadi, kalau dah minat tu, cepat-cepat WhatsApp Haibibi untuk order.

Harga: RM23 sepasang
PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
* Caj pos untuk sepasang.
** TIADA booking & COD.

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
(Tak perlu save nombor, klik je www.wasap.my/60126272464)
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.














Set Palazzo dan Blouse Kanak-kanak - SALE!

Set blouse dan palazzo yang comel sangat ni tengah SALE sekarang.
Warna dan saiz yang masih ada macam tertulis di gambar pertama tu je ye.
Tolong jangan tanya warna/saiz yang dah habis pulak. :P

Diperbuat dari fabrik yang bermutu tinggi dan selesa dipakai. Yang penting, tak panas.

Anggaran umur untuk saiz:
S (1-2 tahun)
M (2-3 tahun)
L (3-4 tahun)

SALE: RM30
Harga asal: RM35 sepasang
PosLaju: *RM7 SM / RM10 SS
(*untuk berat tak melebihi 500g)

Order online di haibibi.com sekarang.





Monday, July 3, 2017

Seluar Dalam Wanita Mengandung (Maternity Panties)

Untuk ibu-ibu mengandung, jom dapatkan maternity panties ni.
Diperbuat dari cotton bermutu tinggi, sangat selesa dipakai.
Dapat memberikan keselasaan kepada perut semasa mengandung. :)

Seluar dalam ni Free Size tapi jangan risau sebab bahagian tepi tu ada butang untuk adjust pinggang (adjustable button). So insyaAllah boleh pakai sepanjang tempoh mengandung. ;)

Bahagian perut pula ada 'belly supportive panel'. Dwi-lapisan untuk menampung pembesaran perut.

Beli 1 : RM15/helai
Beli 3 : RM13.50/helai
PosLaju : RM7 SM / RM10 SS
 
FREE SIZE, ukuran disertakan di gambar ye.


Warna: Light peach, blue (pink & purple SOLD OUT)


Untuk order:
Order online di haibibi.com
  SMS/WhatsApp 0126272464

Testimoni:
"Sedap pakai, selesa sangat"
Major love ❤❤❤