Wednesday, December 17, 2014

Baju Kurung Moden Kanak-kanak - SALE!

Share at 9:25 PM
Baju kurung kanak-kanak dengan design eksklusif 2014.
Sangat cantik! Fabrik berkualiti tinggi & design yang menarik, lain daripada yang lain.
Ada saiz untuk 1 hingga 8 tahun.
Harga berbeza mengikut saiz.

Sale tengah berlangsung sekarang.
Diskaun sehinggan 24%!

Klik link untuk lihat koleksi penuh dan harga.
http://www.haibibi.com/index.php?route=product/category&path=59_88

* Tolong jangan whatsapp untuk tanya harga ye. Semua dah ditulis di website :)



  




Sunday, December 7, 2014

Baby Dress with Cardigan

Share at 5:45 PM
Sets of matching dresses with matching cardigans.
100% cotton. Cute and comfy.

Sangat comel kan? :)
Ada saiz untuk 6-12, 12-18 dan 18-24 bulan.

Klik link di bawah untuk lihat catalog.

Klik pada gambar untuk order.

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=33_80&product_id=268

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=33_80&product_id=269

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=33_80&product_id=270

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/product&path=33_80&product_id=271

Klik link di bawah untuk order.

Tuesday, November 25, 2014

Knotted Headband

Share at 6:47 PM
Berminat dengan headband yang comel-comel ni? :)
Jom tengok di website kami.

Klik link ni ye.

Tuesday, November 11, 2014

Our website is up!

Share at 8:23 AM
Our website is finally up!
You can visit us at the following URL and place your order online anytime, anywhere :)
We will keep uploading more and more items every week.


Happy shopping!


Thursday, November 6, 2014

New Arrival Holabebe Rompers

Share at 9:28 PM
New designs for Holabebe rompers are in the house!
Semuanya comel-comel belaka :)
Diperbuat dari fabrik yang bermutu tinggi dan selesa dipakai.

Jom lawati album ini untuk koleksi penuh.

Wednesday, October 15, 2014

Koleksi Upin dan Ipin

Share at 1:01 AM
Anak anda peminat setia Upin dan Ipin?
Semua baju pun nak pakai yang ada gambar Upin dan Ipin? ;)
Kami ada menjual baju tidur dan set t-shirt bersama seluar pendek yang bermotifkan Upin dan Ipin.
Semuanya comel-comel belaka ^_^


Jom lihat album FB ni untuk koleksi lengkap :)

Frozen Swimming Suits

Share at 12:56 AM
Looking for cute one-piece swimming suits for your little girls?
We have the right ones for you ;)
To top it all, they come with very cute Frozen characters ^_^
You'll love these...


Please visit this FB album for full collection and pricing/sizing details.

Sunday, September 28, 2014

For babies - rompers, sleepsuits, pants, socks

Share at 8:24 AM
Looking for cute, comfortable and affordable clothing for your babies?
You're in the right place at the right time ^_^

We have ready stock selection of sleepsuits, rompers, pull-up pants and socks.


Please visit this FB album for full collection and pricing/sizing details.

Lelong! RM10 dan ke bawah!

Share at 8:17 AM
Lelong! Lelong!

Semua barangan dalam gambar ini berharga cuma RM10 atau lagi murah dari tu!
Stok sangat terhad dan ada yang dah habis pun.
Klik link untuk tengok barang2 yang masih ada.

http://www.haibibi.com/index.php?route=product/category&path=85


Thursday, September 25, 2014

Frozen Plush Toys - Anna, Elsa, Olaf

Share at 10:11 PM
Anak anda peminat setia Frozen?
Kami ada plush toys untuk karakter Anna, Elsa dan Olaf.
Sangat lembut dipeluk & besar :)

Cuma tinggal 1 untuk setiap karakter.
Untuk yang berminat, cepat-cepat WhatsApp 0126272464 ^_^



Anna/Elsa (tinggi 50 cm) - RM49 satu
Olaf (tinggi 45 cm) - RM35 satu

PosLaju: RM6 (Semenanjung) / RM9 (Sabah/Sarawak)
* untuk 1 pc

Lawati FB album kami di:
 

Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Modified by HaiBiBi