Wednesday, December 5, 2018

T-shirt H&M Murah

Cute cotton t-shirts for boys and girls. ❤
Kain pun best, 100% cotton so memang sedap pakai.
H&M inspired. Kualiti insyaAllah terbaik! 👍

Semua ni saiz 6 sahaja
(anggaran 5-6 tahun)

SALE: RM10 sehelai
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(bergantung pada berat)

✔️ Design comel
✔️ Kain cantik, sebiji macam ori ;)
✔️ Selesa dipakai dan tak panas
✔️ Kualiti untuk pakai jalan-jalan








Nak order?
Order online di haibibi.com

Monday, December 3, 2018

T-shirt Pony Comel




Cute Pony t-shirts for your little girls. ❤
Kain pun best, 100% cotton so memang sedap pakai.
H&M inspired. Kualiti insyaAllah terbaik! 👍

Saiz: 
6m, 1y, 2y, 3y, 4y, 5y, 6y

Harga: RM12 sehelai
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(bergantung pada berat)

✔️ Design comel
✔️ Kain cantik, sebiji macam ori ;)
✔️ Selesa dipakai dan tak panas

Nak order?
Order online di haibibi.com

Wednesday, November 21, 2018

T-shirt Dinosaur Comel




Alahai comelnya la t-shirt dino ni kan? ❤
Kain pun best, 100% cotton so memang sedap pakai.
Kualiti insyaAllah terbaik! 👍

Saiz: 
6m, 1y, 2y, 3y, 4y, 5y, 6y

Harga: RM12 sahaja
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(bergantung pada berat)

✔️ Design comel
✔️ Kain cantik, sebiji macam ori ;)
✔️ Selesa dipakai dan tak panas

Nak order?

Tuesday, November 20, 2018

Tudung Sekolah Comel



❤ TUDUNG SEKOLAH AWNING LEMBUT ISTIMEWA ❤

Pastikan ianya Original TudungSiComel :)

☑️ Lycra KOREA - Lembut dan gebu.
☑️ Potongan Istimewa - Selesa dipakai.
☑️ Jaminan 180 Hari - Boleh dipulangkan jika tidak selesa.
☑️ Mudah dibasuh - Awning Lembut. Campakkan sahaja ke mesin basuh.

❤ TEMPAHAN SEMUDAH 1,2 DAN 3 =D ❤ 

Tudung SiComel ada pelbagai jenis tudung sekolah termasuk tudung untuk pasukan beruniform. Klik je link di bawah. :)


Terus ke website di atas untuk dapatkan tudung sekolah ohsem ni. :D

Thursday, November 15, 2018

Jubah Ariqin untuk Bayi dan Kanak-kanak

SAIZ UNTUK BAYI NEW BORN PON ADA?

Selama ni punya la susah nak cari jubah hensem untuk baby. Nak kena tempah bagai.

Mommies jangan risau. Kami ada READY STOCK jubah kanak-kanak bersaiz NEW BORN sehingga 9 TAHUN. Confirm sangat berbaloi! Si comel akan sentiasa selesa, tak panas dan tak merengek rimas. :)

✔  Material: HIGH QUALITY cotton yang tak panas, tak mudah koyak dan tahan lasak.
✔  Leher cekak musang lembut tanpa guna pengeras.
✔  Ada butang di lengan seperti kemeja untuk diubahsuai labuh lengan mengikut keselesaan anak.
✔  Anak masih boleh bergaya dan bergerak aktif kerana kain amat selesa.

SAIZ DAN HARGA
 NB-6M - RM69
 6M-1Y - RM75
 1-2Y - RM79
 2-3Y - RM85
 4-5Y - RM89
 6-7Y - RM95
 8-9Y - RM99
 Pos Laju: RM8 SM / RM12 SS

Untuk semak stok dan order, whatsapp nombor di bawah.
Klik je, tak perlu save no. ;)

IG @haibibi.bajubudak


 Baby blue

 Dark grey

 Emerald green

Leher cekak musang tanpa pengeras - LEMBUT SELESA!

 Lengan boleh ubahsuai yang STYLO!

 Mint green

 Mustard

 Navy blue

 Nude

 Red

White

Handsome ;)

Thursday, September 6, 2018

Baju Melayu Uwais untuk Kanak-kanak dan Bayi

SAIZ UNTUK BAYI NEW BORN PON ADA?

Selama ni punya la susah nak cari baju melayu untuk baby. Nak kena tempah bagai. Dah la tailor ramai yang reject untuk tempahan baju melayu kids terutama baby, rumit katanya nak jahit!
.
Mommies jangan risau. Kami ada READY STOCK baju melayu bersaiz NEW BORN sehingga 9 TAHUN. Confirm sangat berbaloi! Si comel akan sentiasa selesa, tak panas dan tak merengek rimas. :)

Apa HEBATnya baju melayu ni?

✔ HIGH QUALITY cotton yang lembut dan tak panas
✔ Sangat menyerap peluh
✔ Ada butang di lengan seperti kemeja untuk diubahsuai labuh lengan mengikut keselesaan anak.
✔ Stylish design! ;)
✔ Anak masih boleh bergaya dan bergerak aktif kerana kain yang sangat selesa.

Jom bertindak mommies!
Uwais ni memang HOT item dan sangat terhad. Kalau lambat, menyesal. Percayalah!

SAIZ DAN HARGA
NB-1Y - RM65
6M-1Y - RM69
1-2Y - RM75
2-3Y - RM79
4-5Y - RM85
6-7Y - RM89
8-9Y - RM95
*Pos Laju: RM8 SM / RM12 SS

Untuk semak stok dan order, whatsapp nombor di bawah.
Klik je, tak perlu save no. ;)

Monday, July 23, 2018

Kurta Kanak-kanak Aqeel

SAIZ UNTUK BAYI NEW BORN PON ADA??
Selama ni punya la susah nak carikkk, nak kena tempah bagai. Dah la tailor ramai yang reject untuk tempahan baju kurta kids terutama baby, rumit katanya nak jahit!

Sekarang jangan risau mommies gojes. Kami ada design kurta untuk si teruna mommies. Confirm hensem dan sangat berbaloi! Si comel akan sentiasa selesa, tak panas dan tak merengek rimas malah dapat feels macam lepak kat rumah jer! Why not cuba kan? 


Apa hebatnya kurta ni?? Meh nak cerita..
 Menggunakan material cotton lembut tidak panas
 Sangat menyerap peluh (anak tak perasan yang mereka 
sedang berpeluh)
 Design leher cekak musang lembut tidak menggunakan pengeras agar tidak merimaskan anak (umpama memakai tshirt biasa)
 Getah seluar agak lembut (anak tidak terasa ketat tidak
selesa)
 Terdapat butang di lengan (mudah diubahsuai labuh lengan mengikut cuaca dan memberi impak smart bergaya ala-ala kemeja)
 Simple, modern design dan smart juga dimatchingkan 
dengan jeans/slacks.









SAIZ DAN HARGA
Nb - 6m : RM69
6m - 1y : RM75
1y - 2y : RM79
2y - 3y : RM85
4y - 5y : RM89
6y - 7y : RM95
Pos Laju: RM8 SM / RM12 SS




Untuk semak stok dan order, whatsapp nombor di bawah.
Klik je, tak perlu save no. ;)