Thursday, November 23, 2017

T-shirt Budak RM10

T-shirt budak comel-comel.
Dah la comel, murah pulak tu!
Kain pun cantik. Memang selesa sangat.

Harga: RM10 je!
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(bergantung pada berat)

✔️ Design up-to-date ;)
✔️ 100% cotton
✔️ Selesa dipakai dan tak panas

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.
WhatsApp www.wasap.my/60126272464

Saiz: 1Y, 2Y, 3Y, 6Y
*small cutting

 Saiz: 1Y, 3Y, 5Y, 6Y
*small cutting

Saiz: 2Y sahaja 

Saiz: 6Y, 8Y 

Saiz: 2Y sahaja

Saiz: 4Y sahaja

Saiz: 4Y, 6Y

Saiz: 8Y sahaja

Saiz: 2Y sahaja

Friday, November 17, 2017

Set Singlet Bayi 3 hingga 12 Bulan (Hitam Doo Doo)

Comel tak?
Comel sangat kan? ;)

Set singlet Baby Shark ni memang ohsem.
Kain agak nipis tapi selesa dipakai. Sesuai untuk cuaca panas.

Ada saiz:
9/12 (3-6 bulan), 18 (6-9 bulan), 24 (9-12 bulan)

Harga: RM13 je!
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(bergantung pada berat)

✔️ Design shark doo doo yang tengah viral ni ;)
✔️ 100% cotton
✔️ Selesa dipakai dan tak panas

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.

Baju Tidur Baby Shark

Baju tidur Baby Shark ready stock.
Comel sangat;  mesti anak-anak tak sabar nak pakai baju ni.
Harga pun murah sangat. :)
Tapi saiz terhad ye. Siapa cepat, dia dapat.

NOVEMBER PROMO
Sepasang RM15
2 pasang RM25
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS
* Caj pos ikut berat, untuk 1-2 pasang.

** Promo masa terhad (limited time promo)
** Sementara stok masih ada
** Mungkin akan dihentikan pada bila-bila masa :)

Material lembut dan selesa sangat.
Baju - depan: jersi, belakang dan lengan: cotton
Seluar - cotton

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.
WhatsApp www.wasap.my/60126272464

* Warna dan saiz seperti yang dinyatakan di bawah gambar.

Anggaran umur:
Saiz 1/2 - 1 tahun
Saiz 3/4 - 2-3 tahun
Saiz 5/6 - 4-5 tahun
Saiz 7/8 - 5-6 tahun


Saiz 7/8 sahaja

Kelabu saiz 1/2 ada defect seperti di gambar.
Harga RM10 sahaja.


Saiz seperti di gambar. 

Oren saiz 3/4
Merah saiz 1/2

Saiz seperti di gambar. 

Kelabu saiz 1/2, 3/4
Merah saiz 5/6

Kelabu saiz 1/2, 3/4, 7/8
Merah saiz 5/6

Wednesday, November 8, 2017

3D Marvel Bags

Comel tak? Comel sangat kan? ;)

Design: Captain America, Batman, Superman, Spiderman

Harga: RM37
Courier SM: RM8
(menggunakan Airpak/Citylink/ABX)
Pos Laju SM: RM10
Pos Laju SS: RM17

Type: Backpack
Type of closure: Zipper
Material Composition: Nylon + Polyester
Dimension: 42cm x 14cm x 32cm
Waterproof!


Order? 
WhatsApp Haibibi






Monday, November 6, 2017

Set Baju Seluar Baby Shark

Comel tak?
Comel sangat kan? ;)

Set cotton Baby Shark ni memang ohsem.
Sesuai sangat untuk pakai di rumah atau pun jalan-jalan di taman, nak pulak masa musim panas.
Ada ruang untuk masuk angin gitu. :P

Ada saiz 3-6M, 6-9M, 9-12M, 12-18M, 18-24M, 3T
*small cutting

Harga: RM23 sepasang
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(bergantung pada berat)

✔️ Design menarik 
✔️ KUALITI TERBAIK
✔️ 100% cotton
✔️ SELESA & TAK PANAS! ;)
* Warna mungkin sedikit berbeza kerana lighting

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.

Sunday, November 5, 2017

Printed Cartoon Singlet

Comel-comel sangat singlet kartun ni. :D
Sesuai la untuk pakai di rumah masa cuaca panas-panas.

Saiz: 6-9M, 9-12M, 2T, 3T, 4T, 5T
*small cutting

Sehelai RM12
2 helai RM20 JE!!!
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(untuk 1-3 helai, bergantung pada berat)

✔️ Design menarik 
✔️ KUALITI TERBAIK
✔️ 100% cotton
✔️ SELESA & TAK PANAS! ;)
* Warna mungkin sedikit berbeza kerana lighting

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.

T-shirt Baby Shark

Baby Shark Girl T-shirt (Light Purple)
Tinggal saiz 6-9M dan 9-12M sahaja.
*ukuran di bawah

Harga: RM13 sehelai
Pos Laju: RM7 SM / RM10 SS
(untuk 1-3 helai, bergantung pada berat)

✔️ Design menarik 
✔️ KUALITI TERBAIK
✔️ 100% cotton
✔️ SELESA & TAK PANAS! ;)
* Warna mungkin lain sikit sebab lighting

UKURAN
Saiz 6-9M - Bahu: 21 cm, Labuh: 31.5 cm
Saiz 9-12M - Bahu: 23 cm, Labuh: 33 cm
Saiz 2T - Bahu: 23.5 cm, Labuh: 34.5 cm
Saiz 3T - Bahu: 24 cm, Labuh: 36 cm
Saiz 4T - Bahu: 26 cm, Labuh: 38 cm
Saiz 5T - Bahu: 27 cm, Labuh: 40 cm

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.

Tuesday, October 24, 2017

Printed Jumper Comey

Jom! Jom dapatkan jumper comey ni sekarang! ❤
Memang best jumper ni.
Corak pun comel-comel je semua. Kualiti kain pun terbaik! ❤

Harga: RM16 je sehelai
PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
* Caj pos ikut berat, untuk 1-3 helai.

Saiz: 3-6M, 6-9M, 9-12M
❤ Material lembut dan selesa sangat.
❤ 100% cotton

Nak order?
Boleh ke website haibibi.com sekarang.

* Warna mungkin lain sikit sebab lighting









UKURAN
Size 3-6M - Bahu: 23cm Labuh: 46cm
Size 6-9M - Bahu: 22cm Labuh: 48cm
Size 9-12M - Bahu: 22.5cm Labuh: 51cm
*Mungkin ada +-0.5-1cm beza ukuran

Baju Tidur Omar Hana READY STOCK

Baju tidur Omar & Hana yang terlaris di pasaran.
READY STOCK!
Stok terhad ye. Stok memang berlari-lari laju sangat ni. Banyak saiz dah habis. :D

Saiz: 2-7 tahun => Harga: RM23
Saiz: 8-12 tahun => Harga: RM27

PosLaju: RM7 SM / RM11 SS
* Caj pos untuk sepasang.

WhatsApp Haibibi 012-6272464 untuk order.
Klik www.wasap.my/60126272464.
Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.