Thursday, January 19, 2017

Cute Kimono Jumpers for Babies

Comel tak Kimono Jumper ni? Comel sangat. :)
Butang dari atas sampai ke bawah; memang menyenangkan ibu-ibu untuk menukar diaper bayi.
Kuantiti terhad, jadi WhatsApp Haibibi cepat-cepat untuk order ye.

Holabebe Kimono Jumper
Size: 0-3M, 3-6M, 6-9M, 9-12M

Price: RM38
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

100% Cotton.
Machine wash.
Long sleeves, 1 pc with pants baby jumper
Banded round neckline.
Open Button
Snaps at inseam for easy dressing and diapering.

Order? WhatsApp 0126272464
(NO call please)






Wednesday, January 18, 2017

Tudung Si Comel Adawiyah Hoodie 2 dalam 1

 ADAWIYAH HOODIE 2 DALAM 1 

Adawiyah Instant Hoodie adalah Tudung kanak-kanak jenama Nasuheart yang dijahit secara Dwi Tone menggunakan materiel Cotton Prada Istimewa=D

Ditambah dengan Hoodie bagi menaikkan lagi seri Si Comel yang memakai dan ianya juga mampu membuatkan Si Comel tampak lebih kemas dan ayu=D

Ianya juga sangat sesuai untuk kanak-kanak kerana dihasilkan untuk MUDAH dipakai, Mudah dibasuh, LEMBUT dan pastinya SELESA =D

[KOLEKSI WARNA]

Untuk melihat koleksi warna terkini dan maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita (loading sangat laju);

Monday, January 16, 2017

Mickey & Minnie Striped Backpacks

Beg Mickey & Minnie yang ni pun comel. Belang-belang gitu.
Yang lagi best tu ada kepala Mickey/Minnie kat beg tu, ala-ala 3D.
Memang awesome!

Harga cuma RM35
PosLaju: RM7 SM / RM11 SS

Warna: Seperti di gambar
Material: Cotton
Tali (straps) boleh laras
Saiz: 29 x 23 x 9 cm
Sesuai untuk kanak-kanak 1-3 tahun

Nak order?
WhatsApp 012-6272464
(NO call please)




Mickey & Minnie Stylish Backpacks for Kids

Beg Mickey & Minnie ni comel sangat.
READY STOCK.

Harga cuma RM35
PosLaju: RM7 SM / RM11 SS

Material: Nylon
Size: 32 x 27 x 11 cm
Color: Blue / Pink
Capacity: Can store mobile phone, books, school supplies

WhatsApp untuk order.
Haibibi 0126272464 (NO call please)





Wednesday, December 28, 2016

Tudung Sekolah Cantik dan Lembut

Cuti sekolah hujung tahun 2016 dah nak berakhir.
Musim sekolah 2017 dah nak bermula.
Kalau ibu-ibu masih lagi belum berjumpa dengan tudung sekolah yang selesa untuk anak-anak, jom dapatkan tudung sekolah SiComel ni. Memang best! ;)
.
♥ TUDUNG SEKOLAH AWNING LEMBUT ISTIMEWA ♥
.
♡ Adakah anak anda mengeluh tudung sekolah yang dipakai tidak selesa?
.
♡ Adakah tudung anak anda cepat kelihatan kotor dan sukar untuk dibasuh (awning keras)?
.
Kami ada penyelesaiannya. Ianya telah terbukti membantu ramai rakan-rakan kita. In Shaa Allah.
.
Tudung Sekolah Istimewa Lycra Korea; MUDAH, LEMBUT dan SELESA.
.
Untuk melihat Kod Tudung dan koleksi warna terkini, jemput ke Butik Online mesra smartphone (loading laju):
.


Thursday, December 1, 2016

Tudung Kanak-kanak Shopkins

❤ TUDUNG SHOPKINS ❤
.
Tudung Shopkins adalah tudung kanak-kanak Istimewa dari jenama The Els yang dijahit menggunakan fabrik boleh regang dan lembut dihias dengan Aksesori Reben pada Tudungnya. 
.
Didatangkan dengan warna " Vanilla Peach Ice Cream " yang mampu membuatkan Si Comel puan tampak lebih comel. heart
.
Aksesori tersebut dijahit terus agar sukar tercabut dari tudung. Si Comel puan pasti menyukainya, in shaa Allah laugh
.
Ianya direka khas buat kanak-kanak kerana ianya MUDAH dipakai, LEMBUT dan pastinya SELESA.

❤ KOLEKSI WARNA ❤

Untuk maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita. Loading sangat laju, jika tak percaya cuba klik;

Polka Dot Mommy Backpack

These stylish and chic mommy backpacks come 4 colours - red, brown, dark blue and purple.
Spacious with multiple compartments to keep babies' and moms' stuff.

Kali ni harga lagi murah dari sebelum ni sebab kami dapat pembekal yang bagi harga murah.
Jadi, apa salahnya kalau kami kongsi harga murah ni dengan pelanggan kami. ;)

Fabric: Oxford Fabric & Polyester
Color: Red / Brown / Blue / Purple
Size: 42 x 29 x 19 cm

Price: RM82
PosLaju: RM13 SM / RM23 SS

WhatsApp 0126272464 to order.
Provide screenshot of the item you want to order.





Tuesday, November 22, 2016

Bedung Moden (Velcro) untuk Bayi 0-12 bulan

Bakal melahirkan bayi tak lama lagi?
Masih tercari-cari bedung untuk bayi anda?

Jom dapatkan bedung moden (velcro) SwaddleBebe ni. 

{ Kelebihan SwaddleBebe }
* Selesa (100% cotton)
* Senang dipakai
* Comel :)
* Corak-corak yang menarik
* Sesuai untuk bayi berumur 0-12 bulan
     Harga: RM39
    PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

    Order?
    WhatsApp 0126272464 (NO call please)










    Monday, November 21, 2016

    Celebrity Lass PROMO 11.11-12.12 - Buy 1 FREE 2 and MINI CL

    YES, ada 2 berita GEMPAK sempena PROMOSI Celebrity Lass (CL) kali ni. ☺
    .
    1. MINI CL KEMBALI!!!
    .
    Ya, mini CL (botol 15ml) dah kembali! Sebelum ni memang ada botol trial ni tapi dah lama diberhentikan produksi. Tapi untuk tempoh promo 11.11.16 - 12.12.16 ni, kami keluarkan semula botol mini CL.
    .
    Botol mini CL ni memang sesuai awak-awak yang nak cuba CL ni dulu.
     Bila dah cuba dan serasi, boleh la terus beli botol besar pulak kan? ☺
    .
    Harga mini CL: RM15
    *tak termasuk pos
    *untuk penggunaan lebih kurang 7 hari (guna 1 kali sehari)
    .
    2. BUY 1, FREE 2!!!
    .
    Ya, betul! Beli 1 botol 50 ml, PERCUMA 2 botol mini CL 15 ml.
    Best ke best? ☺
    .
    Harga pasaran 50 ml: RM105 SM / RM115 SS
    Tahan 3 bulan penggunaan (1 kali sehari)
    .
    Harga promo 50 ml: RM75 SM / RM85 SS
    PERCUMA 2 botol 15 ml bernilai RM30
    JIMAT RM30!
    .
    Yang paling BEST, semua harga untuk CL 50 ml dah kita BELANJA Pos Laju walaupun caj Pos Laju dah naik. 😉
     .
    Jom cuba, segera whatsapp +60126272464
    Follow kami di IG
    @cl_hilangbaubadan_bsp
    @cl_hilangbaubadan_bsp
    @cl_hilangbaubadan_bsp




    Thursday, November 17, 2016

    Kids Hard Cover Shell Bag - November 2016

    Ni nak update stock. Beg ni memang laku keras.
    Buat masa ni ada corak-corak seperti gambar di bawah.
    Kalau dah minat tu jangan tunggu lama-lama. WhatsApp Haibibi cepat-cepat ye.

    Price: RM35
    PosLaju: RM8 SM / RM12 SS


    FEATURES:
    * waterproof and easy to clean
    * high quality PC material
     * exquisite zipper pull
    * a perfect gift for pre-schooler children

    Material: PC+ Polyester

    Order?
    Screenshot pictures to
    WhatsApp 012-6272464
    (NO call please)