Thursday, June 15, 2017

Cool Elves Kurung Peplum

Cool Elves kurung peplum - last restock sebelum raya!
Saiz 1-6y je yang ni.

Harga spesel nak raya: RM40
(Harga biasa RM45)
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Material: Soft cotton
Baju zip belakang
Kain getah

PM untuk order.
Order online di haibibi.com






Wednesday, June 14, 2017

Pengeposan Terakhir Sebelum Raya 2017

Salam.

Pengumuman rasmi Pos Malaysia tentang tarikh akhir pengeposan sebelum raya. Tapi kami cadangkan tarikh terakhir pengeposan pada 16 Jun 2017. Sebab musim nak raya ni selalunya delay kat banyak tempat, takut tak sempat sampai sebelum raya pulak nanti. Jadi kami akan ambil order sehingga tengahari 16 Jun 2017 sahaja ye. Item akan dipos selewat-lewatnya petang tu. Terima kasih.


Tulle Flower Dress for Girls - LELONG!

Lelong! Lelong!
RM10 je sehelai.
JIMAT RM25 dari harga asal!

Dress ni ada flower petals kat dalam layer skirt yg bawah sekali tu. Unik dan sangat comel. :)

Info lengkap ada tulis di bawah gambar. Jangan malas nak baca ye. :P


Tinggal saiz:
6 - anggaran utk umur 12-18M
10 - anggaran utk umur 3Y
*ukuran ada di bawah


Tinggal saiz:
6 - anggaran utk umur 12-18M
*ukuran ada di bawah

LELONG: RM10 je!

(Harga asal: RM35)
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS


Material: Cotton (top), tulle (skirt)

Butang di belakang.
Basuh tangan je ye. Jangan masuk mesin nanti rosak. 😅

Size / Shoulder / Length
6 (estimated age 2-18M) / 21.5 cm / 42.5 cm
8 (estimated age 18-24M) / 23 cm / 45 cm
10 (estimated age 3Y) / 24 cm / 46.5 cm
12 (estimated age 4Y) / 26 cm / 50 cm

Nak order?
Jom ke haibibi.com.

Tuesday, June 13, 2017

OshKosh Checkered Shirts

From the park to the shopping mall, dressing is easier with this classic short-sleeved shirt.

Button-front design
Small front pocket
Fabric: 100% soft cotton

*Colour of actual item might slightly because of lighting

Please check the measurement given to get the right size because there might be a mistake in labeling.

Price: RM22
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Order online at www.haibibi.com.

Size: 2Y, 3Y
Order? Click here.

Size: 18M, 2Y, 3Y
Order? Click here

Size: 12M, 4Y
Order? Click here


Order? Click here

Sunday, June 11, 2017

OshKosh Jogger Jeans

These soft denim joggers are comfy and versatile enough to wear with tees or rompers.
Authentic factory overrun stock.

* elastic waistband
* faux zippers as decorations (no actual pocket)
* colour of actual item may differ slightly from the one shown in the picture

Price: RM26
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Order online at www.haibibi.com.





Friday, June 2, 2017

Baju Kurung Peplum Kanak-kanak - Classic Brown & Black

Baju kurung peplum yang klasik dan elegan untuk kanak-kanak. Desain yang tak lapuk ditelan zaman.

Material:
Baju - mix cotton (sedikit keras kerana corak dicetak atas kain, bukan ditenun sekali. Lembut lepas dibasuh.)
Kain - kain licin dan meregang (pinggang getah)
*warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan

Harga SALE dah nak raya: RM33
(Harga biasa RM39)
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Saiz: S (9-12M), M (1-2Y), L (2-3Y)
*umur sekadar anggaran (rujuk ukuran di bawah)

Order online di www.haibibi.com.

* Kain warna hitam pekat, baju warna coklat dan hitam
* Warna mungkin sedikit berbeza kerana pencahayaan dan skrin komputer/fon




*NOTA:
Digalakkan basuh tangan. Asingkan dengan baju putih semasa basuhan pertama kerana warna turun sedikit.

Ukuran:
S (9-12M) - Bahu: 17.5cm, Lengan: 21.5cm, Labuh Belakang: 35.5cm, Labuh Kain: 46cm
M (1-2Y) - Bahu: 18.5cm, Lengan: 23.5cm, Labuh Belakang: 37.5cm, Labuh Kain: 50cm
L (2-3Y) - Bahu: 19.5cm, Lengan: 25cm, Labuh Belakang: 39cm, Labuh Kain: 52cm
* mungkin terdapat +-2 cm perbezaan dalam ukuran di atas

Sunday, May 28, 2017

Qaseh Peplum Plain Batch 2

✔ Modern design dan selesa untuk anak
✔ Boleh padankan baju dengan jeans/legging juga
✔ Material polycrepe sederhana berat dan lembut cantik beralun
✔ Tidak mudah renyuk
✔ Mudah digosok

Saiz dan Harga
6 ~ 12m RM89
1y ~ 2y RM89
2y ~ 3y RM95
4y ~ 5y RM95
6y ~ 7y RM99
8y ~ 9y RM99
10y ~ 11y RM109 
*PosLaju: RM7 SM / RM10 SS








Ukuran QASEH Peplum (Plain)

Saiz 6M-1Y
Bahu : 8" Lengan 9.5" Labuh Depan Baju 11.5" Labuh Belakang Baju 13.5" Dada 22"
Pinggang Kain 14" Labuh Kain 14.5"

Saiz 1Y-2Y
Bahu 9" Lengan 10" Labuh Depan Baju 11.5" Labuh Belakang Baju 14" Dada 22"
Pinggang Kain 16" Labuh Kain 17"

Saiz 2Y-3Y
Bahu 10" Lengan 12.5" Labuh Depan Baju 13" Labuh Belakang Baju 15.5" Dada 22"  
Pinggang Kain 18" Labuh Kain 20"

Saiz 4Y-5Y
Bahu 10.5" Lengan 13" Labuh Depan Baju 14.5" Labuh Belakang Baju 17.5" Dada 24"
Pinggang Kain 21" Labuh Kain 21"

Saiz 6Y-7Y
Bahu 12" Lengan 14.5" Labuh Depan Baju 16" Labuh Belakang Baju 19" Dada 26" 
Pinggang Kain 22" Labuh Kain 23"

Saiz 8Y-9Y
Bahu 13" Lengan 16" Labuh Depan Baju 17.5" Labuh Belakang Baju 20" Dada 29"
Pinggang Kain 23" Labuh Kain 27"

Saiz 10Y-11Y
Bahu 15" Lengan 19" Labuh Depan Baju 19.5" Labuh Belakang Baju 22" Dada 32"
Pinggang Kain 25" Labuh Kain 32"

PM untuk semak stok dan order.
WhatsApp 0126272464

Wednesday, May 24, 2017

Overall Bayi Jenama US Polo Assn

Jom dapatkan overall comel untuk baby sis semua.
Brand US Polo Assn, ni original stuff, bukan replica ye. ;)
Harga pun memang berbaloi. Jauh murah dari harga kedai. :)
Confirm baby sis akan hensem bergaya bila pakai overall comel ni.

Harga: RM25 je
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Saiz terhad. Ada tulis di bawah setiap gambar.
Boleh order online di haibibi.com.

Cuaca Panas Jom Shopping Online

Perasan tak sejak minggu ni cuaca panas lain macam?
Berita pun dah bagitau yang seminggu ni memang panas, Ramadhan pun dijangka akan disambut dalam cuaca panas. 
Bertabahla semua. Terutamanya buat anak-anak yang baru nak belajar puasa tu hu hu hu.

Jadi kalau dah panas ni, tak payahla akak susah payah cari baju raya ke tudung raya anak-anak.
Moh la shopping online je. Tak yah nak peluh-peluh seret anak-anak gi kedai atau shopping mall.
Boleh jamu mata je tengok gambar kat website je.
Pas tu kalau dah berkenan, klik klik klik masuk cart, terus boleh checkout.
Pas tu tunggu la posmen sampai hantar barang kat rumah. ;)
Kan sonang tu? :D



Telekung raya pun ado. :D


Jom jom klik link bawah ni. Lambat-lambat nanti takut habis stok pulak.

Friday, May 19, 2017

Tudung Kanak-kanak Shopkins Premium

Alahai, comelnya adik ni pakai tudung Shopkins warna biru ni. :)
Tudung Shopkins ni memang sesuai sangat nak latih anak-anak bertudung. Bukan setakat comel, kain pun lembut dan gebu-gebu. Anak pakai pun selesa.


Tudung Shopkins ni dijahit dengan penuh kasih sayang melimpah ruah dari tukang jahit yang bekerja dari rumah. Tudung jenis ini tak dapat dihasilkan secara pukal di kilang kerana agak rumit untuk dijahit, reben dan butang adalah jahitan tangan dan perlu dihasilkan secara manual.

Jadi penghasilan tudung ini adalah agak TERHAD kerana sukar untuk dihasilkan.

Tudung Shopkins perlu dijahit dengan berhati-hati kerana menggunakan Cotton Lycra yang lembut. Jenis Cotton Lycra dipilih bagi memastikan Si Comel SELESA dan GEMBIRA menggayakannya. :D

Tudung Shopkins ni memang dihasilkan dengan penuh kasih sayang.
With lots of love. ❤❤❤

Nak tengok koleksi lain?
Jom jenguk website ni jom.