Thursday, December 1, 2016

Tudung Kanak-kanak Shopkins

Share at 1:18 AM
❤ TUDUNG SHOPKINS ❤
.
Tudung Shopkins adalah tudung kanak-kanak Istimewa dari jenama The Els yang dijahit menggunakan fabrik boleh regang dan lembut dihias dengan Aksesori Reben pada Tudungnya. 
.
Didatangkan dengan warna " Vanilla Peach Ice Cream " yang mampu membuatkan Si Comel puan tampak lebih comel. heart
.
Aksesori tersebut dijahit terus agar sukar tercabut dari tudung. Si Comel puan pasti menyukainya, in shaa Allah laugh
.
Ianya direka khas buat kanak-kanak kerana ianya MUDAH dipakai, LEMBUT dan pastinya SELESA.

❤ KOLEKSI WARNA ❤

Untuk maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita. Loading sangat laju, jika tak percaya cuba klik;

Polka Dot Mommy Backpack

Share at 1:09 AM
These stylish and chic mommy backpacks come 4 colours - red, brown, dark blue and purple.
Spacious with multiple compartments to keep babies' and moms' stuff.

Kali ni harga lagi murah dari sebelum ni sebab kami dapat pembekal yang bagi harga murah.
Jadi, apa salahnya kalau kami kongsi harga murah ni dengan pelanggan kami. ;)

Fabric: Oxford Fabric & Polyester
Color: Red / Brown / Blue / Purple
Size: 42 x 29 x 19 cm

Price: RM82
PosLaju: RM13 SM / RM23 SS

WhatsApp 0126272464 to order.
Provide screenshot of the item you want to order.





Tuesday, November 22, 2016

Bedung Moden (Velcro) untuk Bayi 0-12 bulan

Share at 12:41 AM
Bakal melahirkan bayi tak lama lagi?
Masih tercari-cari bedung untuk bayi anda?

Jom dapatkan bedung moden (velcro) SwaddleBebe ni. 

{ Kelebihan SwaddleBebe }
* Selesa (100% cotton)
* Senang dipakai
* Comel :)
* Corak-corak yang menarik
* Sesuai untuk bayi berumur 0-12 bulan
     Harga: RM39
    PosLaju: RM6 SM / RM9 SS

    Order?
    WhatsApp 0126272464 (NO call please)










    Monday, November 21, 2016

    Celebrity Lass PROMO 11.11-12.12 - Buy 1 FREE 2 and MINI CL

    Share at 1:25 AM
    YES, ada 2 berita GEMPAK sempena PROMOSI Celebrity Lass (CL) kali ni. ☺
    .
    1. MINI CL KEMBALI!!!
    .
    Ya, mini CL (botol 15ml) dah kembali! Sebelum ni memang ada botol trial ni tapi dah lama diberhentikan produksi. Tapi untuk tempoh promo 11.11.16 - 12.12.16 ni, kami keluarkan semula botol mini CL.
    .
    Botol mini CL ni memang sesuai awak-awak yang nak cuba CL ni dulu.
     Bila dah cuba dan serasi, boleh la terus beli botol besar pulak kan? ☺
    .
    Harga mini CL: RM15
    *tak termasuk pos
    *untuk penggunaan lebih kurang 7 hari (guna 1 kali sehari)
    .
    2. BUY 1, FREE 2!!!
    .
    Ya, betul! Beli 1 botol 50 ml, PERCUMA 2 botol mini CL 15 ml.
    Best ke best? ☺
    .
    Harga pasaran 50 ml: RM105 SM / RM115 SS
    Tahan 3 bulan penggunaan (1 kali sehari)
    .
    Harga promo 50 ml: RM75 SM / RM85 SS
    PERCUMA 2 botol 15 ml bernilai RM30
    JIMAT RM30!
    .
    Yang paling BEST, semua harga untuk CL 50 ml dah kita BELANJA Pos Laju walaupun caj Pos Laju dah naik. 😉
     .
    Jom cuba, segera whatsapp +60126272464
    Follow kami di IG
    @cl_hilangbaubadan_bsp
    @cl_hilangbaubadan_bsp
    @cl_hilangbaubadan_bsp




    Thursday, November 17, 2016

    Kids Hard Cover Shell Bag - November 2016

    Share at 9:37 PM
    Ni nak update stock. Beg ni memang laku keras.
    Buat masa ni ada corak-corak seperti gambar di bawah.
    Kalau dah minat tu jangan tunggu lama-lama. WhatsApp Haibibi cepat-cepat ye.

    Price: RM35
    PosLaju: RM8 SM / RM12 SS


    FEATURES:
    * waterproof and easy to clean
    * high quality PC material
     * exquisite zipper pull
    * a perfect gift for pre-schooler children

    Material: PC+ Polyester

    Order?
    Screenshot pictures to
    WhatsApp 012-6272464
    (NO call please)









    Tuesday, November 15, 2016

    Tudung Kanak-kanak Fathiyah Dreams

    Share at 6:22 PM
    ❤ FATHIYAH DREAMS 

    Alhamdulillah, kita juga telah bekerjasama dengan jenama Fathiyah Dreams untuk memasarkan tudung kanak-kanak yang mereka hasilkan. Comel-comel semuanya.=D
    .
    Kualiti produk mereka adalah memenuhi ciri-ciri MUDAH, LEMBUT & SELESA jadi kita pasarkannya dengan jaminan 180 hari istimewa kita.=D
    .
    Dapatkan melalui TudungSiComel dan kita berikan jaminan 180 hari, jika tidak selesa boleh dipulangkan. Kami hanya inginkan yang terbaik buat Si Comel puan.=D


    ❤ KOLEKSI WARNA ❤

    Untuk maklumat lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita. Loading sangat laju, jika tak percaya cuba klik;

    Silicone Squeeze Feeder (Botol suap makanan bayi)

    Share at 12:05 AM
    Silicone Squeeze Feeder

    * Pemudahcara untuk menyuap bayi makan :)
    * Boleh digunakan untuk menyuap makanan bayi dan juga susu/air
    * SENANG! Cuma isikan botol silikon lembut dengan makanan bayi dan tekan perlahan-lahan sehingga makanan tersebut keluar di permukaan sudu
    * Setiap 'feeder' didatangkan dengan penutup khas
    * Boleh isi lebih kurang 90ml / 3 oz makanan/susu/air
    * BPA-FREE
    * Untuk 6 bulan ke atas

    Warna: Pink, Oren, Hijau, Putih, Biru

    HARGA: RM29.90
    PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

    WhatsApp 0126272464 untuk order.







    Sunday, November 13, 2016

    Kids Leggings with Disney Cartoon Prints

    Share at 6:18 PM
    Jom dapatkan legging dengan kartun Disney ni sekarang!
    Memang comel-comel semuanya. :)
    Ada saiz untuk 2-7 tahun.

    Harga: RM19 sehelai
    Beli 3 atau lebih dengan hanya RM17 sehelai!
    *PosLaju: RM7 SM / RM10 SS
    (*untuk berat tidak lebih 500g)

    WhatsApp 0126272464 untuk order.
    (Tolong jangan call ye.)


    Thursday, November 10, 2016

    Assorted Kids Pyjamas - Stock November 2016

    Share at 1:08 AM
    Jom dapatkan stok baru baju tidur (pyjama) kanak-kanak ni.
    Stok jalan laju. Siapa lambat, melepas. :P

    Baju Tidur Kanak-kanak
    Saiz: 2-7 tahun

    Harga: RM23
    PosLaju: RM7 SM / RM11 SS

    ** NO booking & COD

    WhatsApp 0126272464 untuk order.
    Sila nyatakan kod baju/gambar dan saiz untuk kami semak stok.











    Wednesday, November 9, 2016

    Mickey and Minnie Mouse Kids Backpack

    Share at 12:40 AM
    Beg Mickey & Minnie ni pun comel sangat.
    Tapi yang ni PRE-ORDER. ETA 19/11/2016.

    Harga cuma RM35
    PosLaju: RM7 SM / RM11 SS

    Material: Nylon
    Size: 32 x 27 x 11 cm
    Color: Blue / Pink
    Capacity: Can store mobile phone, books, school supplies

    WhatsApp untuk order.
    Haibibi 0126272464 (NO call please)




     

    Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Modified by HaiBiBi