Monday, June 4, 2018

Promosi Raya Tudung Kanak-kanak

Ceriakan Aidilfitri Si Comel puan dengan Tudung yang LEMBUT dan SELESA. ☺️

Pastikan ianya COTTON PRADA ORIGINAL… JAMINAN 180 HARI.




Dengan setiap pembelian 3 helai tudung dari tudung yang terpilih di bawah, Si Comel BERPELUANG menerima Hadiah Majalah ASUH ISTIMEWA secara PERCUMA 

 Tudung Kupu-kupu
  Tudung Meedina
  Tudung The Buttons
  Tudung The Ribbons
  Instant Dolly
  Tudung Balqis


Jom jom klik link bawah ni. Lambat-lambat nanti takut habis stok pulak.

Wednesday, May 30, 2018

Tudung Instant Dolly

Fabrik yang berkualiti. Pelbagai warna yang mampu membuatkan Si Comel puan tampak lebih comel menggayakannya! :D
.
✔️ Material Cotton Prada Original yang diimport khas dan ianya lembut serta gebu-gebu
✔️ Dihasilkan dengan 3 saiz khas untuk Si Comel berusia 2-11 Tahun
✔️ Tidak perlu menggunakan pin. Mudah dan Selesa
✔️ Kain kapas lembut mudah digosok
✔️ Potongan (Cutting) khas yang Selesa dipakai
.
❤❤ 180 Hari Jaminan Pada Setiap Pembelian




Jom jom klik link bawah ni. Lambat-lambat nanti takut habis stok pulak.

Friday, May 18, 2018

Set Kemeja dan Seluar Pendek Jenama Healthtex

Hensem kan set kemeja dan seluar pendek kargo ni? :)
ORIGINAL set ni. Ada jual online di Walmart US.
Kualiti memang terbaik! Sangat berbaloi dengan harga murah kami. :D

Saiz dan kuantiti terhad tau. Siapa cepat dia capat. ;)
Saiz ada tulis di bawah setiap gambar.

Harga asal: RM38
Ramadan PROMO: RM35 je!
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Nak order?
Jom wasap kami laju-laju.
WhatsApp www.wasap.my/60126272464

Saiz: 2t sahaja

Saiz: 2t, 3t, 4t

Saiz: 3t, 4t

Saiz: 2t sahaja

Saiz: 5t sahaja

Saiz: 5t sahaja


Yesza! Ada jual kat Walmart tu. Maknanya baju ni tengah in-trend la sekarang. :D


Thursday, May 17, 2018

Tudung LD Aufa Baby

LD AUFA BABY adalah Tudung kanak-kanak jenama NABILAH HIJAB yang dijahit menggunakan material Lycra.

Ianya juga mampu membuatkan Si Comel tampak lebih kemas dan ayu (^_^)

Awning Lembut. Ianya juga sangat sesuai untuk kanak-kanak kerana dihasilkan untuk MUDAH dipakai, Mudah dibasuh, LEMBUT dan pastinya SELESA.

KEISTIMEWAAN TUDUNG LD AUFA BABY
✔️ Material Lycra berkualiti
✔️ Awning lembut dan tidak mudah rosak
✔️ Tak panas
✔️ Tak perlu iron
✔️ Mesra travel
✔️ Warna kesukaan anak anak
✔️ Mudah dibasuh
✔️ Percuma brooch

❤❤ 180 Hari Jaminan Pada Setiap Pembelian



Jom jom klik link bawah ni. Lambat-lambat nanti takut habis stok pulak.

Sunday, May 6, 2018

Baju Kurung Peplum Kanak-kanak Makaila

Sangat EKSKLUSIF!
Setiap warna dan saiz ada 2 pasang je. 😮

✔ Boleh dipakai new born baby sehingga kakak berumur 13 tahun. Senang nak pakai sedondon. ☺
✔ Material crepe lembut - sederhana berat, tak panas dan sangat selesa.
✔ Design fishtail peplum, longgar di bahagian perut dan tak ketat.
✔ Baju boleh juga dipadankan dengan jeans/legging, berketrampilan sangat stylo dan menjimatkan!
✔ Flexible untuk pelbagai acara. Simple yet fashionable! ❤
✔ Warna-warna ceria dan eksklusif.
✔ Dimantapkan dengan.bunga-bungaan comel yang dijahit rapi dan tidak mudah tercabut walaupun dimasukkan ke dalam mesin basuh
✔ Sangat mudah dijaga - tidak mudah untuk terkoyak/berbulu.

SAIZ DAN HARGA
Nb - 6m : RM85
6m - 1y : RM89
2y - 3y : RM95
4y - 5y : RM99
6y - 7y : RM105
8y - 9y : RM109
10y - 11y : RM115
12y - 13y : RM119
Pos Laju : RM8 SM / RM12 SS

SAIZ TERHAD!
Cepat-cepat whatsapp untuk semak saiz yang masih ada ye.

Untuk semak stok dan saiz:
WhatsApp => klik je www.wasap.my/60126272464






Monday, April 23, 2018

Baju Kurung Peplum Kanak-kanak Zenia

READY STOCK!
Memang comel.
Meletop kebabom!!! :P

✔ Boleh dipakai new born baby sehingga kakak berumur 11 tahun. Senang nak pakai sedondon. ☺
✔ Material crepe lembut - sederhana berat, tak panas dan sangat selesa.
✔ Design fishtail peplum, longgar di bahagian perut dan tak ketat.
✔ Baju boleh juga dipadankan dengan jeans/legging, berketrampilan sangat stylo dan menjimatkan!
✔ Flexible untuk pelbagai acara. Simple yet fashionable! ❤
✔ Warna-warna ceria dan eksklusif.
✔ Dimantapkan dengan.bunga-bungaan comel yang dijahit rapi dan tidak mudah tercabut walaupun dimasukkan ke dalam mesin basuh
✔ Sangat mudah dijaga - tidak mudah untuk terkoyak/berbulu.

SAIZ DAN HARGA
Nb - 6m : RM85
6m - 1y : RM89
2y - 3y : RM95
4y - 5y : RM99
6y - 7y : RM105
8y - 9y : RM109
10y - 11y : RM115
Pos Laju : RM8 SM / RM12 SS

SAIZ TERHAD!
Cepat-cepat whatsapp untuk semak saiz yang masih ada ye.

Untuk semak stok dan saiz:
WhatsApp => klik je www.wasap.my/60126272464

 Dark Blue

 Dark Grey

 Dark Purple

 Emerald Green

 Mint Green

 Dark Mustard

Nude 

Royal Blue




Thursday, April 19, 2018

Baju Melayu Kanak-kanak Uwais RESTOCK 30/4/2018

Good news!
4 warna yang hot meletop ni akan restock hujung bulan April ni, insyaAllah. ☺
Boleh book awal-awal. Kalau tunggu ready stock takut tak de pulak saiz yang diidamkan tu nanti.
* Booking dengan bayaran penuh sahaja. ;)

✔ HIGH QUALITY cotton yang tidak panas, tidak mudah koyak dan tahan lasak.
✔ Ada butang di lengan seperti kemeja untuk diubahsuai labuh lengan mengikut keselesaan anak.
✔ Stylish design! ;)
✔ Anak masih boleh bergaya dan bergerak aktif kerana kain yang sangat selesa.

SAIZ DAN HARGA
NB-1Y - RM65
6M-1Y - RM69
1-2Y - RM75
2-3Y - RM79
4-5Y - RM85
6-7Y - RM89
*Pos Laju: RM8 SM / RM12 SS

Untuk semak stok dan order, whatsapp nombor di bawah.
Klik je, tak perlu save no. ;)

Monday, April 16, 2018

Baju Kebaya Bayi dan Kanak-kanak ALOHA

READY STOCK!
Memang comel. Meletop kebabom!!! ❤❤

Koleksi eksklusif.

✔ Boleh dipakai baby usia seawal newborn sehingga kakak berumur 11 tahun. Senang nak match adik kakak. ☺
✔ Material crepe lembut, sederhana berat. Serius tak panas dan sangat selesa.
✔ Design fishtail peplum, free di bahagian perut dan tidak ketat menambah keselesaan anak, lagi-lagi untuk si baby!
✔ Baju boleh juga dipadankan dengan jeans/legging, berketrampilan sangat stylo dan menjimatkan!
✔ Flexible untuk pelbagai program. Simple TETAPI fashionable!
✔ Dimantapkan dengan.bunga-bungaan comel yang dijahit rapi dan tidak mudah tercabut walaupun dimasukkan ke dalam mesin basuh
✔ Sangat mudah dijaga - tidak mudah untuk terkoyak/berbulu.

SAIZ DAN HARGA
Nb - 6m : RM85
6m - 1y : RM89
2y - 3y : RM95
4y - 5y : RM99
6y - 7y : RM105
8y - 9y : RM109
10y - 11y : RM115
Pos Laju : RM8 SM / RM12 SS

SAIZ TERHAD!
Cepat-cepat whatsapp untuk semak saiz yang masih ada ye.

Untuk semak stok dan saiz:
WhatsApp => klik je www.wasap.my/60126272464













Mix n Match - Marvel T-shirt and Guess Jeans

Handsome kan bila match t-shirt Marvel ni dengan jeans Guess?
Set ni kami dah match siap-siap seluar dan baju.
Yang pasti harga pun lebih MURAH dari beli sehelai-sehelai. ;)

Saiz jeans: 2, 4, 6, 8 (1-7 tahun)
Saiz t-shirt: 2, 6, 8 (2-7 tahun)

Harga: RM39 satu set
JIMAT RM4
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Nak order?

Friday, April 13, 2018

T-shirt Marvel Ohsem

Cantiknya lahai t-shirt Marvel ni. Merecik! :P
Gambar cantik sangat. Kain tip top.
Kualiti terbaik!

Kain pun best, sejuk je bila pakai.
InsyaAllah selesa untuk anak-anak pakai musim panas.

Saiz - anggaran umur:
2 - 2-3 tahun
4 - 3-4 tahun
6 - 5-6 tahun
8 - 6-7 tahun
* umur sekadar anggaran

Harga: RM15 sehelai
PosLaju: RM7 SM / RM10 SS

Nak order?
Jom ke haibibi.com sekarang.
Atau WhatsApp www.wasap.my/60126272464